Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben varım :d çevreden öyle tepki görmedim başlarda sorun eden tek bendim zaten
şuan 2 seneyi deviriyoruz nerdeyse karşındaki insan olgunsa şayet inan bana hiçbir sorun olmuyor takma yaş konusu
kızlarr kendinden küçük bir erkekle birlikteliği olan oldu mu hiç ? olupta çevresindekilerden tepki alan oldu mu? Bilemiyorum yaşı benden küçük diye uzak tutuyorum kendimi ama o çok zorluyor ? ne yapmalıyım bilemedim. :44::44::26::26:
ben 22 o 19 . aslında baya olgun yani bilemedim
Kaç yaş fark olduğu önemli tabiki.
2-3 yaşsa sorun olmaz ama uçurum gibi bi fark varsada ben uygun bulmuyorum...
kızlarr kendinden küçük bir erkekle birlikteliği olan oldu mu hiç ? olupta çevresindekilerden tepki alan oldu mu? Bilemiyorum yaşı benden küçük diye uzak tutuyorum kendimi ama o çok zorluyor ? ne yapmalıyım bilemedim. :44::44::26::26:
beni yanlış anlama lütfennama ßence bunun sonu geLmez neden dersen bende dahil birkaç arkdşmda o yaşlarda aynı senin gibi 18 19luk gençlerle birlikteydik Allahım ozaman olgun gelirdi ama şimdi diorumki o nasıl bi çocuklukmuş :) ßence yaşıtını yada senden bikaç yas büyük daha olgun biri olsunki değerini bil kadın oldunu hisset:) Ama tabiki yanlş birşey yaposun yada nebiliyim eleştiri anlamına kabul etme tabikii sen daha iyi tanırsın karsındaki insanı mantığın kalbiinn ne diyorsa onları yap :=)
canım benim 3 senelik ilişkim oldu benden büyük oldu da ne oldu bildiğin öküz. şu çocuk kadar olgunlaşmamış ama bu yaşına göre baya olgun. normalde erkekler geç olgunlaşır ama bu öyle değil.![]()