kendinden küçük bir erkekle birlikteliği olan ?

floridaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
165
0
116
Eskişehir
kızlarr kendinden küçük bir erkekle birlikteliği olan oldu mu hiç ? olupta çevresindekilerden tepki alan oldu mu? Bilemiyorum yaşı benden küçük diye uzak tutuyorum kendimi ama o çok zorluyor ? ne yapmalıyım bilemedim. :44::44::26::26:

Son düzenleme:
ben varım :d çevreden öyle tepki görmedim başlarda sorun eden tek bendim zaten
şuan 2 seneyi deviriyoruz nerdeyse karşındaki insan olgunsa şayet inan bana hiçbir sorun olmuyor takma yaş konusu

Benim herif benden 5 ay küçük kabul olur mu ? :37:

Şaka bi yana kuzenim eniştemden 4 yaş büyük. Gerçi bizim kız hiç yaşının insanı olmadığı için gül gibi geçinip gidiyorlar 5 yıldır :51:
İki kişiye kalmış herşey.. Aşk bu sonuçta :23:

ben 8 ay büyüğüm..:31: akıl yaşı denen şey hep gerideyse sorun oluyor..siz çevreden önce anlaşmaya bir bakın.
fikirler, düşünceler,hayat görüşleri uyuşuyor mu..arada 15 yaş gibi afaki bir fark yoksa da bir şey olmaz..:31:

Küçükten kasıt nedir ?

Ay ya da bir kaç yıl farkı mı ( Bu mühim değil )
Yoksa şu babası yaşında adamla olma modasımı :37: ( Bunda da baston olursan problem olmaz :1:)

Kaç yaş fark olduğu önemli tabiki.
2-3 yaşsa sorun olmaz ama uçurum gibi bi fark varsada ben uygun bulmuyorum...

Son düzenleme:
nişanlım benden 3 yaş küçük :) ben 26 o 23.. 6 senedir birlikteyiz 9 aydır nişanlıyız,kısmetse mayısta düğünümüz olucak...benim annem başta çok karşı çıktı ama olgun bi insan yaşına göre,tanıdıkça herşey değişti,düzeldi...Allah bozmasın şimdi herşey çok güzel..annem benden bile çok seviyo damadını:) hiç konusu bile olmuyo yaşın şu anda..

Erkekler daha geç olgunlaşır diye düşündüğümden ben çok etik bulmuyorum. Ama bu dediğim sorun yoksa olur mu neden olmasın?

kızlarr kendinden küçük bir erkekle birlikteliği olan oldu mu hiç ? olupta çevresindekilerden tepki alan oldu mu? Bilemiyorum yaşı benden küçük diye uzak tutuyorum kendimi ama o çok zorluyor ? ne yapmalıyım bilemedim. :44::44::26::26:

neden tepki verilsin ki :) bemmde olmuştu ama karsındaki insanın olgunkuna bağlı birazda ağırsa seni tasıyabiliyorsa amenna :) ama erkekler çok geç olgunlaşır ve erkeği büyütmek çook ama çok zordurr ama hayır o benden olgun beni o yönetebiliyor saygım var ona diyebiliyorsan hiç bir sorun yok bence

benim cevremde uc kisi var
iki halamda eslerinden buyuk sanirim 4 yas var.hic bi sorun yok. bilende yok zaten konusu gecmiyor
bide komsumuzun kizi kocasinda 6 yas buyuk.minyon tipli birisi
bunda sorun varmi yok mu bilmiyorum su an hamile
demek zorunda degilsin bence.
cok ucurum olmadiktan sonra anlasilir diye dusunuyorum.

ben 22 o 19 . aslında baya olgun yani bilemedim

beni yanlış anlama lütfenn :( ama ßence bunun sonu geLmez neden dersen bende dahil birkaç arkdşmda o yaşlarda aynı senin gibi 18 19luk gençlerle birlikteydik Allahım ozaman olgun gelirdi ama şimdi diorumki o nasıl bi çocuklukmuş :) ßence yaşıtını yada senden bikaç yas büyük daha olgun biri olsunki değerini bil kadın oldunu hisset:) Ama tabiki yanlş birşey yaposun yada nebiliyim eleştiri anlamına kabul etme tabikii sen daha iyi tanırsın karsındaki insanı mantığın kalbiinn ne diyorsa onları yap :=)

bende varım ama biz yaşını bilmiyoruz kimliğe baya geç girmişler öyle olunca benden baya küçük ama görüntüsüne bakarsan yeminle benden baya baya büyük görünüo :)
çevremden hiç tepki almadım .. zaten söyleme geregide duymadım sakın uzak falan tutma seviosan tabii ....

bende eşimden 3 yaş büyüğüm hiç sorun olmadı, tepki de almadık zaten biz söylemezsek kimse anlamıyor

Son düzenleme:
beni yanlış anlama lütfenn :( ama ßence bunun sonu geLmez neden dersen bende dahil birkaç arkdşmda o yaşlarda aynı senin gibi 18 19luk gençlerle birlikteydik Allahım ozaman olgun gelirdi ama şimdi diorumki o nasıl bi çocuklukmuş :) ßence yaşıtını yada senden bikaç yas büyük daha olgun biri olsunki değerini bil kadın oldunu hisset:) Ama tabiki yanlş birşey yaposun yada nebiliyim eleştiri anlamına kabul etme tabikii sen daha iyi tanırsın karsındaki insanı mantığın kalbiinn ne diyorsa onları yap :=)

canım benim 3 senelik ilişkim oldu benden büyük oldu da ne oldu bildiğin öküz. şu çocuk kadar olgunlaşmamış ama bu yaşına göre baya olgun. normalde erkekler geç olgunlaşır ama bu öyle değil.:17::17:

Back
X