- Konu Sahibi black_shoes
Anlıyorum seni. Ama yasin küçük daha. Anneni neden sevmiyorsun bilmiyorum ama ne desem çözüm olmayacak ya sana kotu bir şey yaptı ya da ki ben boyle olduğunu düşünüyorum tamamen ufak tefek sorunlar yüzünden boyle düşünüyorsunMerhaba.
Bu konuya içimi dökmek istiyorum sadece,umarım anlayışla karşılarsınız.
17 yaşındayım ve kendimden nefret ediyorum.
Oldum olalı hiç özendiğim kızlar gibi olamadım.Onlar küçük yüzlü,küçük eller ayakları olan hokka burunlu,beyaz tenli çıtı pıtı kızlardı.Bense esmer koca suratlı,kısa boylu,kilolu,siyah saçlı bir kızım.Ve bu özelliklerden nefret ediyorum.Kocaman suratımın ortasında bir burnum var.Dudaklar küçücük.Kafam kocaman.
Beni hep anneme benzetirler ben annemi sevmediğim için ondan gelen hiçbir şeyi sevmiyorum.Onun suratını kendi suratımda görmek yaşama sevincimi kaçırıyor.Tanıdıklar beni görünce "ay tıpkı x'in küçüklüğü" der.Benim moralim o kadar bozulur ki.
Tavsiye verenlere bile umutla bakamıyorum.Kilosuz halimi de bilirim,farklı saç modelli halimi de;hep ona benziyorum.Yine pek bir şey değişmiyor.Kendi doğamı ne kadar değiştirebilirim ki.
İlkokuldayken bıyıklarımı bile aldırmazdı rezil rezil dolaşırdım.Kendim hallettim herşeyi.Kaşlarımı bile aldıramıyorum.Bir ablam yok evde erkek çok olunca hep utandıran gözle bakarlar.
Yaşıtlarım şort vb. falan giyer ben anca t-shirt kot.Ailemin kültürü böyle.
Bir şeylerin farkına varınca yaşamaktan nefret ettim.
Bu durum çok da önemli değil açıkçası. Önemli olan kendini begenmemen canim bak güzellik bazılarına doğuştan gelir bazıları ise onu yapay yollardan elde etmek zorunda kalır. Ne yazık ki toplumumuz güzel kadınlara daha çok saygı duyuyor bunun etkilerini ilerde daha çok göreceksin. Sorun sort ya da mini etek değil kapalı giyinerek de hoş gorunebilirsin. Evet giyim kuşam makyaj insanı değiştirebilir ama bir nebze. Burnun büyükse psikolojini bozacak kadar rahatsız ediyorsa estetik ol. Tabii ki bunu su an tavsiye etmiyorum ilerde yani kendi paranı kazanıp daha sağlıklı düşündüğün zaman. Mesela bi 5 yıl sonra olabilir yüzün kiloluysa yağ aldirabilirsin suratindan. Daha ne operasyonlar var arastirabilirsin. Her şeyin çözümü var hayatım, sıkma canini. Su an düşünmenin gereken tek şey derslerin.oku hayatını kurtar bu çocuk yasında güzelliği ne yapacaksın. Boşver o ozendigin kızları. Sen fiziksel olarak onlar gibi olabilirsin bu mümkün ama su an basarman gereken başka şeyler var. Çok çalışkan olmalı iyi bir iste çalışmalısın ki hayalini kurdugun hayati yasayabilesin. Annenden de nefret etme o eninde sonunda annen senin.