Kendinden yaşça küçük veliye sürekli "abla"diyen müdür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1.yine de bu sorularımın cevabı değil
2.herkesin bir hayali var, yazıyı bile doğru okuyamamışsınız, yazıd memurluğu kötülemedim, okuduğunuzu iyi anlamak için bol bolkitap okuyun, bir 10 sene sonra siz de hayatınızın eleştirisini yaparsınız,çok pardonhiçsanmıyorum
3. bu uslupla insanların sizi ciddiyealmalarını beklemeyin
Diyelim ki size annem ile kardeşimin babası hakkında bilgi versem ailemi size anlatsam elinize ne geçecek.Bana bi deyin hele :)
Konuda ki kilit noktalar degilken hele

1.yine de bu sorularımın cevabı değil
2.herkesin bir hayali var, yazıyı bile doğru okuyamamışsınız, yazıd memurluğu kötülemedim, okuduğunuzu iyi anlamak için bol bolkitap okuyun, bir 10 sene sonra siz de hayatınızın eleştirisini yaparsınız,çok pardonhiçsanmıyorum
3. bu uslupla insanların sizi ciddiyealmalarını beklemeyin
Uslubumda muhakkak problem vardirda siz biraz suyunu çıkardınız artık ne şekilde sizinle yodumlasmamı bekliyorsunuz ki?

Mune Mune merhaba.Rica etsem konuyu yoruma kapatabilir miyiz?

Diyelim ki size annem ile kardeşimin babası hakkında bilgi versem ailemi size anlatsam elinize ne geçecek.Bana bi deyin hele :)
Konuda ki kilit noktalar degilken hele

1-uslüp çok yanlış geldi
2-müdürün üslubu eleştirilirken yazıda küfür var
3-öğrencinin velisi değil, anne baba değil
4-madem veli toplantısına giden abla herşeyi doğru yaptı o halde anne babadan neden korkuyor
5-Kamu personeli bu tür yorumlarla yıpratılmamalı
6-yazdığı konu gerçekte bir sorun mu yoksa eleştiri mi bu konuda biz ne yapabiliriz,
7-müdürün abla demesiyle iyi eğitim verilememesi ne ilgisi var

Burada anne babanı anlatmı yazıyor, ciddi olarak okuduğunuzu anlama sorununuz var,başkalarını eleştirmeden önce ilkolarak kendini eleştir, yaptığın şeylerin sorumluluğunu al bence, yani yanlış bişi yapmadıysan ailenden korkma mesela ve özeleştiri yapabilmelisin, hayat uzun, daha çok şey öğreneceksin

İngilizce öğretmeniyim, branşım tarih vs değil ama müdürün talimatıyla çocuklarla bu konuları da konuşuyoruz. Bence güncel konular bazen matematikten, İngilizceden daha önemli olabiliyor. Her şey dersten ibaret değil okulda.. Adı üzerinde eğitim-öğretim..

bu sorum yaptığın şeyin sorumluluğıunu almanı sorgulamanla ilgiliydi, aile yapısıyla uzaktan yakından ilgisi yok :KK70:DDDDDD
Yaptığım sey doğru kardeşimin babası bunu zerre takmaz tek taktığı şey eğer hoca çagirirsa okula gidecek olması

Ve evet uvey babam var ne beni takar ne kardeşimi takar vede hiç sevmez rahatligina bakar rahatı bozuluncada hayatı zindan etmektende cekinmez.Mutlu oldunuz mu şimdi??

Yaptığım sey doğru kardeşimin babası bunu zerre takmaz tek taktığı şey eğer hoca çagirirsa okula gidecek olması

Ve evet uvey babam var ne beni takar ne kardeşimi takar vede hiç sevmez rahatligina bakar rahatı bozuluncada hayatı zindan etmektende cekinmez.Mutlu oldunuz mu şimdi??
beni özel hayatınız ilgilendirmiyor, ne söylediyseniz sonuna kadar arkasında olma sorumluluğunuz olsun diyorum sadece ya da söylemeseydiniz ki şikayet edecek bir durum da yokmuş

beni özel hayatınız ilgilendirmiyor, ne söylediyseniz sonuna kadar arkasında olma sorumluluğunuz olsun diyorum sadece ya da söylemeseydiniz ki şikayet edecek bir durum da yokmuş
Soyledim şeyin arkasindayim ama ben müdüre bu konu hakkında gorusulecekse benimle gorusulsun dedim.Ama korktum baba aranacak diye ya havle.rica ediyorum daha da mesaj atmayın konu çıkmasın yukarı.

Birileri o kadar savunmuş ki müdür akrabanız mı diye sorasım geldi. Matematik veya diğer dersler siyaset dersi değildir. Çok meraklılarsa siyaset diye bir ders açsınlar, hiç şaşırmam bunu da yaparlar yakında. Çünkü illa herşeyin suyu çıkarılacak. Sadece ilk hafta anlatılacak diyorlardı kaç hafta olmuş hala anlatıyorlar demekki, şaka gibi ya.

Birileri o kadar savunmuş ki müdür akrabanız mı diye sorasım geldi. Matematik veya diğer dersler siyaset dersi değildir. Çok meraklılarsa siyaset diye bir ders açsınlar, hiç şaşırmam bunu da yaparlar yakında. Çünkü illa herşeyin suyu çıkarılacak.
eğer böyle bir şikayet yapılacaksa anne baba gider ve diğer velilerle toplanılır ve gerekli mercilere şikayet edilir,öğretme uyarılır, sivrilmek iyi bişi değil bence
müdür benim akrabam değil
Doğu illerimizde abim ablam kardeşim genelde kullanılıyor, benim eskivmüdürüm de abimvablam derdi, kimse sorun etmedi.

eğer böyle bir şikayet yapılacaksa anne baba gider ve diğer velilerle toplanılır ve gerekli mercilere şikayet edilir,öğretme uyarılır, sivrilmek iyi bişi değil bence
müdür benim akrabam değil
Doğu illerimizde abim ablam kardeşim genelde kullanılıyor, benim eskivmüdürüm de abimvablam derdi, kimse sorun etmedi.

Onların sorun etmemesi bir başkasının sorun etmeyeceği anlamına gelmez ki. Herkesin hassasiyetleri farklıdır. Ablacım demesi ne kadar yakışık alıyor bir müdürde? Bu laubaliliktir.

Hem anne baba toplantıya gitmemiş abla gitmiş bu yanlış mı? Belki anne bana çocuklarının ne konularda eğitim aldığını önemsemiyordur ama ablası hassas önemsiyor. Olamaz mı?

Onların sorun etmemesi bir başkasının sorun etmeyeceği anlamına gelmez ki. Herkesin hassasiyetleri farklıdır. Ablacım demesi ne kadar yakışık alıyor bir müdürde? Bu laubaliliktir.
sizin yaşadığınız yere göre öyle, mesela anam sözcüğü bir ilimizde bacım anlamında kullanılıyor,,30 yaşında öğrendim ve şaşırmıştım.üstelik ablacım sözüne takana kadar yazıdaki küfürü eleştirmenizi beklerdim

Hem anne baba toplantıya gitmemiş abla gitmiş bu yanlış mı? Belki anne bana çocuklarının ne konularda eğitim aldığını önemsemiyordur ama ablası hassas önemsiyor. Olamaz mı?
ablanın gitmesi sorun değil ama eğer bir şikayet yapmışsa annem babam ne der demeyecek, burada çelişki var.

sizin yaşadığınız yere göre öyle, mesela anam sözcüğü bir ilimizde bacım anlamında kullanılıyor,,30 yaşında öğrendim ve şaşırmıştım.üstelik ablacım sözüne takana kadar yazıdaki küfürü eleştirmenizi beklerdim

Yazıda küfür değil argo bir kelime kullanmış onu şimdi farkettim onu da kendiyle alakalı yazmış herhangi birine değil. Kısacası demek istediğim size abes gelen, başkasına abes gelmez. Size abes gelmeyen bana abes gelir. Saygı hassasiyetlere...

Yazıda küfür değil argo bir kelime kullanmış onu şimdi farkettim onu da kendiyle alakalı yazmış herhangi birine değil. Kısacası demek istediğim size abes gelen, başkasına abes gelmez. Sana abes gelmeyen bana abes gelir. Saygı hassasiyetlere...
s.cmak kelimesikullaılmış, bayağı bir küfür,önce kendini eleştirmeli bir insan, abla böyleküfür ederse çocuğa nasıl örnek olur bu, hani müdür abla derse eğitimkalitesi düşüyormuş ya
kendisiyle çelişiyor bence kapansın konu,saçma zaten yeterince

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X