ablanın gitmesi sorun değil ama eğer bir şikayet yapmışsa annem babam ne der demeyecek, burada çelişki var.
Neden demesin. Belki halledebileceğini sanıyordu halledemedi sonrasında da korktu belki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablanın gitmesi sorun değil ama eğer bir şikayet yapmışsa annem babam ne der demeyecek, burada çelişki var.
Birileri o kadar savunmuş ki müdür akrabanız mı diye sorasım geldi. Matematik veya diğer dersler siyaset dersi değildir. Çok meraklılarsa siyaset diye bir ders açsınlar, hiç şaşırmam bunu da yaparlar yakında. Çünkü illa herşeyin suyu çıkarılacak. Sadece ilk hafta anlatılacak diyorlardı kaç hafta olmuş hala anlatıyorlar demekki, şaka gibi ya.
Arkadaş yukarda isminizieğer böyle bir şikayet yapılacaksa anne baba gider ve diğer velilerle toplanılır ve gerekli mercilere şikayet edilir,öğretme uyarılır, sivrilmek iyi bişi değil bence
müdür benim akrabam değil
Doğu illerimizde abim ablam kardeşim genelde kullanılıyor, benim eskivmüdürüm de abimvablam derdi, kimse sorun etmedi.
!!!!!!!!Kac defa yazdım ben yaptım da sodun bulmuyorum ama ben müdüre bu konuda bu konu konusulucaksa beni arayın diye.Ama müdür ben odadan çıkarken bile veliyi arariz dedi diye.Eger veli aranacaksa yani baba aranırsa s...tım diye hatta tekrar yazayım s....tım gozunuze soka soka yazıyorum s....tım tamam mı?oldu mu ve evey kullaniyorum bu kelimeyi okeymidir.Yazma sana yalvarıyorum mesaj falan atma vallahi gece gece sana duacı olcam e yeter be vallahi bayılcam şurdaablanın gitmesi sorun değil ama eğer bir şikayet yapmışsa annem babam ne der demeyecek, burada çelişki var.
sorumluluğunu alamamış söylediği sözün demekki Allahaşkına konu sahibinin 2. hesabımımısınız sizNeden demesin. Belki halledebileceğini sanıyordu halledemedi sonrasında da korktu belki.
Ya arkadasim benim sinir oldugun nokta yerine göre kullailmayan hitaplar.Resmiyette laubaligi SEV Mİ YO RUM buna takıldım.Eminim bu kelimegi günlük hayatta cok kullaniyorsundur.s.cmak kelimesikullaılmış, bayağı bir küfür,önce kendini eleştirmeli bir insan, abla böyleküfür ederse çocuğa nasıl örnek olur bu, hani müdür abla derse eğitimkalitesi düşüyormuş ya
kendisiyle çelişiyor bence kapansın konu,saçma zaten yeterince
s.cmak kelimesikullaılmış, bayağı bir küfür,önce kendini eleştirmeli bir insan, abla böyleküfür ederse çocuğa nasıl örnek olur bu, hani müdür abla derse eğitimkalitesi düşüyormuş ya
kendisiyle çelişiyor bence kapansın konu,saçma zaten yeterince
ben napıyım yani sorun ne burada onu anlamıyorumYa arkadasim benim sinir oldugun nokta yerine göre kullailmayan hitaplar.Resmiyette laubaligi SEV Mİ YO RUM buna takıldım.Eminim bu kelimegi günlük hayatta cok kullaniyorsundur.
sorumluluğunu alamamış söylediği sözün demekki Allahaşkına konu sahibinin 2. hesabımımısınız siz
bir şikayeti varsa konu sahibinin resmi yazılı yapsın, biz yetkili mercii değiliz, millet burada kocasının çocucuğunun derdini yazıyo, konunun kadınlar klubüyle ne ilgisi var, çok saçma birkonuO kelime küfür değildir iyice düşünürseniz ;-) o müdür dediğinizin sorumluluğunda kaç insan ve öğrenci var bilmiyorsunuz sanırım. Müdür hal, hareket ve davranışlarına herkesten önce dikkat etmelidir. Kendi halinde bir ablayla bir idareciyi karşılaştırmanız ayrıca saçma bence de kapansın. İyi geceler.
sorun nedir, çözümü nedir sizceÇok komiksiniz. Konu sahibi üzerine öyle gitmişsiniz ki birden müdür sizsiniz sandım.
bir şikayeti varsa konu sahibinin resmi yazılı yapsın, biz yetkili mercii değiliz, millet burada kocasının çocucuğunun derdini yazıyo, konunun kadınlar klubüyle ne ilgisi var, çok saçma birkonu
iyi de bu saçmakonu üzerinden şahsıma kadar bir sürü polemiğe girilmiş ve tartışma ortamına çekiliyorum.Mesajları baştan okuyup yorumlasaydınız anlardınız iyi gecelerSaçma dediğiniz konuya bu kadar yazmanız ayrıca saçma oluyor şu durumda. Neyse iyi geceler tekrardan.
Gerçekten üzüldüm size.ben napıyım yani sorun ne burada onu anlamıyorum
hala yazdığın küfürü savunuyorsun ve bana abla dememeli diyorsun ya valla çok komik geldi.![]()
iyi de bu saçmakonu üzerinden şahsıma kadar bir sürü polemiğe girilmiş ve tartışma ortamına çekiliyorum.Mesajları baştan okuyup yorumlasaydınız anlardınız iyi geceler
burada anlamadım, müdür veliyi arayacağız demiş siz beni arayın diyorsunuz, e zaten siz oradasınız, neden arasınArkadaş yukarda isminizi
!!!!!!!!Kac defa yazdım ben yaptım da sodun bulmuyorum ama ben müdüre bu konuda bu konu konusulucaksa beni arayın diye.Ama müdür ben odadan çıkarken bile veliyi arariz dedi diye.Eger veli aranacaksa yani baba aranırsa s...tım diye hatta tekrar yazayım s....tım gozunuze soka soka yazıyorum s....tım tamam mı?oldu mu ve evey kullaniyorum bu kelimeyi okeymidir.Yazma sana yalvarıyorum mesaj falan atma vallahi gece gece sana duacı olcam e yeter be vallahi bayılcam şurda
ASiz çok kötü kalpli insansiniz.O yüzden başınıza ne gelirse gelsin kalkipta neydi günahım diye allaha sitem etmeyin.Cevabı kalbinizde sizin.ne diyeyim allah ıslah etsinumarım omüdür bu yazıyı görür :)
Beyniniz kıt tekrar izah edeyim anlama probleminiz var.müdür hoca ile konuşup tekrardan sizi cagiracaz bide öğrenciden dinleyelim sizin yanınızda dedi ama ben çıkarken veliyi ariycaz dedi.Insallah anlamissinidir diyorum.iyi gecelrburada anlamadım, müdür veliyi arayacağız demiş siz beni arayın diyorsunuz, e zaten siz oradasınız, neden arasın![]()
yani eksik anlatmışsınız bize en başta, beynin kıt vs çok çirkin, kibledimBeyniniz kıt tekrar izah edeyim anlama probleminiz var.müdür hoca ile konuşup tekrardan sizi cagiracaz bide öğrenciden dinleyelim sizin yanınızda dedi ama ben çıkarken veliyi ariycaz dedi.Insallah anlamissinidir diyorum.iyi gecelr