Ay yok o kadar da rahat olmasın, haklısınız.
Benim eşimde hiç umursamazdı,sökülse yırtılsa gidip almazdı,adam alışverişten nefret ediyor podyuma mı çıkıcam deyip giyiyordu eski püskü.
Sonra pantolon bedenlerine baktım pantolon,ayakkabı,tişört kemerinden donuna kadar gittim kendim seçtim aldım ama onunda giyeceği tarzda.
Aldım koydum dolaba eskileri de atmadım baktım ara ara hala giyiyor yenisi var onları çeyizine mi koymayı düşünüyorsun sevmediysen atalım dedim.
Baktım eski kemerini ayakkabılarını atıyor çöpe öylelikle alıştı.
Hala herşeyini ben seçip alırım,kendisi de sen olmasan çıplak gezeceğim herhalde diye güler geçer bu duruma çok alıştı.
Bana kazak lazım der bana bırakır sen al ben ne alsan giyerim diye.
Demem o ki baskı yapmadan ne varsa yavaş yavaş dolabı yenileyin,pijama almıyorum ben mesela direkt eşofman altı alıyorum pantolon giymese bile dışarı çıkınca onunla göze batmayan birşey olsun diye.
Bu kadar salmış değildi tabi ama çoğu erkek takılmıyor böyle şeylere o yüzden dolabı komple elden geçirin ufak ufak telkinlerde bulunun sonra komple kendilerini bırakıyorlar.
Şuan 8 yıllık evliyim artık fön çekmeden parfüm sıkmadan,nasıl olmuşum diye sormadan dışarı çıkmıyor. Eski takım elbisesini attı geçen gün ben bunu mu giyiyormuşum diyor :)) Yaşlı amcalar gibiymişim diye dalga geçiyor yani .
Baskı yapmadan,müdahale edin dolaba,uyardıkça beni kendine yakıştırmıyor mu düşüncesi olabilir diye ben böyle bir şey yapmadım.