kendine bakmayan esiniz olsa

Ya bu sitedeki minimum beklenti beni yildirdi. Temiz olsun yetermiş. Daha neler yani. Bir insan her şeyden biraz biraz da olsa anlasın ya. Nerde ne konuşulacağını bilmek, ortama göre giyinmek, yerine göre davranmak bunlar temel beceriler olmalı. Kimseye yılın modasına uy ya da yeri gelince sanat tarihi konuş demiyoruz ama en azından kendini de rezil etmesinler.

Erkekler bir yumurta kiramasa, üstüne başına ne giyeceğini bilemese aman normal ya erkektir diyorlar ya inanamıyorum ya. Niye yani neleri eksik de bunu anlamıyorlar? Salak olmak lazım şunları yapamamak için.
İnsan nerde ne giyeceğini az da olsa bilmeli bunun için yüksek zekaya gerek yok. Yazınızın altına imzamı atarım .
Şu erkekleri sürekli arkalarını toplamak,çeki düzen vermek gereken varlıklar olarak görmek artık çok itici.....

Ben Öğretmenim. Bugün pijama ile gelen velim olsaydı. Çocuğu için hayal kırıklığı yaşardım..

Eşiniz öncelikle kendisine değer vermiyor. Sizi ve çocuğunu mahçup etmemeli..
hocam inanin laf anlamaz biri ya umursamiyo neymis grand tuvalet mi giyecekmis baya kotu kavga ettim hakliyimda beni de utandiriyosun dedim abartma diyo... gercekten ustu basi iyi değildi o yuzden sinir oldum of of haklisiniz yorumunuzda zaten. sonucta İllaki ben mi takip edecegim insanin birazda icinden gelmeli

Geçen hafta okulda böyle bir adam gördüm. Gri pijama altıyla çocuğu okula getirmiş. Bütün mal varlığı meydanda. Yemin ederim deli sandım irkildim. Tam yolumu değiştirecektim son anda farkettim yanındaki çocuğun babası olduğunu. Bu yaptıkları sadece kendilerine değil çevreye de saygısızlık.
E ama cidden belli oluyor. Biz sutyensiz çıksak kıyamet kopar. Herifler şeyleri meydanda geziyor, olacak iş değil yani.

Geçen hafta okulda böyle bir adam gördüm. Gri pijama altıyla çocuğu okula getirmiş. Bütün mal varlığı meydanda. Yemin ederim deli sandım irkildim. Tam yolumu değiştirecektim son anda farkettim yanındaki çocuğun babası olduğunu. Bu yaptıkları sadece kendilerine değil çevreye de saygısızlık.
yok benimki boylede degilde iste

Eşofman dememiş ki. Pijama demiş. İnşallah eşofmandır

Çocuğun karne günü ama eşofman da uygun degil ki. Yani ne giyerse giysin temiz olsun olayinin bu derecesine katılmıyorum. Benim eşim de iş dışındayken devamli siyah tisort giyer forma gibi.😃 illa modacı gibi gezmesine gerek yok ama eşofmanla dışarı çıktığını da bilmem koşu ve yürüyüş dışında.

Çocuğun karne gününe düzgün bir pantolon ve tisort giymemiş derdi toplu duran. Saçı başı bile dağınık gelmiş daha ne olsunnnn... 🫨

Çocuğun karne günü ama eşofman da uygun degil ki. Yani ne giyerse giysin temiz olsun olayinin bu derecesine katılmıyorum. Benim eşim de iş dışındayken siyah tisort giyer forma gibi.😃 illa modacı gibi gezmesine gerek yok ama eşofmanla dışarı çıktığını da bilmem koşu ve yürüyüş dışında.

Çocuğun karne gününe düzgün bir pantolon ve tisort giymemiş derdi toplu duran. Saçı başı bile dağınık gelmiş daha ne olsunnnn... 🫨
Sabahın 9 unda, onca curnuna koşturma şenlikte ceket, gömlek vs giymek asıl abes olan.
Çek eşofmanını taytını, git yani.
Sabah sabah fönler, full takılar, çıt pıt ayakkabılar başka bir şey oluyor.
Çocuğa değil kendinizi göstermeye gidiyorsunuzdur bunun adı.
İş sebepli giyinenleri zaten anlıyorsunuz onlar da gayet uyumlu da karne günleri mezuniyet töreni değildir, bahçeli curcuna şenliktir.
Başka amaçla gelenler çocuklarına yazık ediyor, eğilemiyor koşamıyor kalkamıyor, spor etkinliğine katılamıyor falan filan.

Benim eşimin de özellikle eski çamaşırlarına kiyamama sorunu var. Yırtık, yıpranmış da olsa atmaz. Çaktırmadan gördüğümü atıyorum :KK14:

Ya bu sitedeki minimum beklenti beni yildirdi. Temiz olsun yetermiş. Daha neler yani. Bir insan her şeyden biraz biraz da olsa anlasın ya. Nerde ne konuşulacağını bilmek, ortama göre giyinmek, yerine göre davranmak bunlar temel beceriler olmalı. Kimseye yılın modasına uy ya da yeri gelince sanat tarihi konuş demiyoruz ama en azından kendini de rezil etmesinler.

Erkekler bir yumurta kiramasa, üstüne başına ne giyeceğini bilemese aman normal ya erkektir diyorlar ya inanamıyorum ya. Niye yani neleri eksik de bunu anlamıyorlar? Salak olmak lazım şunları yapamamak için.
Yani pijamayla da okula gelmezsin degil mi oha dedim.
Vallahi ben döner bakardım bu adam deli mi niye böyle gelmiş diye.

Sabahın 9 unda, onca curnuna koşturma şenlikte ceket, gömlek vs giymek asıl abes olan.
İş sebepli giyinenleri zaten anlıyorsunuz onlar da gayet uyumlu da karne günleri mezuniyet töreni değildir, bahçeli curcuna şenliktir.
Başka amaçla gelenler çocuklarına yazık ediyor, eğilemiyor koşamıyor kalkamıyor, spor etkinliğine katılamıyor falan filan.
Eşofman degil ki ama pijama ile gelmiş öyle yazdı :D

Eşofman degil ki ama pijama ile gelmiş öyle yazdı :KK70:
Gaffur ya😂
İnanmak istemiyor olabilirim, o da başka bir durum tabii.
Ama günümüzde hayat sporlaşmışken, çok iyi eşofmanlar varken gündüz her türlü aktivitede iş görür.
Elbet bu haşır huşur ya da atlet kumaşından olan şeylerden bahsetmiyorum, umarım konu sahibi de ondan bahsetmiyordur yani ne diyeyim😂
Yoksa fecaat.

Yarım okuyacaksınız bu kadar uzun yorum yapmanız...
Altta derdi toplu duran bir pantolon ve tisort giymesinden bahsediyorum. Ceket gömlek nereden çıkıyor?
Yani bir şeyin de ortası olur. Ya Ceket gömlek giymiyor diye pijamayla salkım saçak sacla gelinmez çocuğun okuluna.

Yarım okuyacaksınız bu kadar uzun yorum yapmanız...
Altta derdi toplu duran bir pantolon ve tisort giymesinden bahsediyorum. Ceket gömlek nereden çıkıyor?
Yani bir şeyin de ortası olur. Ya Ceket gömlek giymiyor diye pijamayla salkım saçak sacla gelinmez çocuğun okuluna.
Pijamayı değil, eşofmanı eleştirdiniz, unuttunuz galiba.

aklıma “canım bak yarın için sana bunu bunu çıkardım bunları giyersin” diyip gardrobun kapağına asmaktan başka çözüm gelmedi.

Ama kadin tutup istedigi gibi onun rizasi olmadan bunu yapamaz. Zaten hep anasi veya baskasi giydirdigi icin kendi zevkini de gelistirmiyor. Bazi insanlar kiyafete hic para harcamak istemez. Böyle özel günler icin ama kombinler hazirlayip giymesini söyleyebilir.
O kadarını da söyleyebilir herhalde. Yani benim de etrafımdaki baba kardeş eş hep bu şekilde.. çıkarız beraber. Ben bir kaç şey denemesini isterim. Ya da kendileri getirir bu olur mu diye. Ortak beğeni noktasinda buluşur alırız alacağımızı. Maddiyat konusunda evet. Çok fazla para vermek istemiyorlar. Bizler kadar dış gorunuslerini umursamiyorlar.

Back
X