kendine guveni olmayan arkadas

Ailesi neden sizinle görüşmesine izin vermiyor önemli olan nokta bu..
Yani sizde bir problem gördükleri için karşilarsa görüşmezsiniz.. ama arkadaşınızın genel olarak dışarı çıkmasına sosyalleşmesine karşilarsa yazık bir de siz sirtinizi donmeyin derim..

Arkadaşınız sizi ailesine nasıl tanıtıyor o da var. Ailenin gözünde siz kötü bir arkadaş konumundasiniz demek ki. Sınavlara bagliyorlarsa durumu sizin ders çalışmayan ve arkadasina boşa vakit geçirten biri olduğunuzu düşünüyorlar demektir.

Özgüvenle alakasi yok konunun , sizin icin anlatılan davranışlar ya da gördükleri şeylerden dolayi istemiyorlar

Seni kullanıp erkeklerle buluşuyor işte.
Ben olsam ailesine ulaşır "kızınızla artık konuşmuyor görüşmüyor buluşmuyorum haberiniz olsun" derim ve iletişimi keserim.

Özgüvenle alakasi yok konunun , sizin icin anlatılan davranışlar ya da gördükleri şeylerden dolayi istemiyorlar
ozguvensizlik genel hali sosyal fobisi var. Ailesi onu bastirdigi icin. Cok baskici bi aile ve arkadasimin tek arkadasi benim. Yani basarisizliga da tahammulleri yok gayet iyiydi aramiz sinav sonuclari aciklandi practicalmagicle cok gezdi ondandir diyorlar aksine 3 haftada 1 gorusur hale geldik telde konustuk sadece.

Back
X