- Konu Sahibi sirinler12
-
samimi konuşmalarını duydum aynı masada ama tabi adam her türlü kıvırır arkadaşım diye kaldı ki bazı arkadaşlar öyle samimi muhabette edebiliyo.ama arkadaş olarak hiç görmedimde o kadını apartmanda misafirlikte filan ama yinede kanıt olmadan söylememek lazım tabi.Bence hiç karışmaman en iyisi...
Madem söylesen dahi inanmayacak, iftira attığınızı düşünecek..iyisi mi karışma..
Bu arada belki arkadaşlardır?
Sevgili olduklarına emin misin?
Bu hayatta hiç bir zaman büyük konuşmamak gerek.bi yanım söyle diyo inanmasa bile içinde bi şüphe mutlaka kalır ve kocasını takip eder ama bi yanım söyleme diyo çünkü bunları söyleyen kadın kimbilir sen anlatınca neler söyleyecek.çok zor bi durum
kızlar merhaba
hani hep deriz ya sevgilimiz,eşimiz,nişanlımız bizi aldatmasın diye kendimize güvenmeliyiz diye.bir komşumuz var kadın kendine çok güvenir.tam olarak benim kocam yapmaz triplerinde bir bayan.kendisinin çok güzel olduğunu eşinin asla onu aldatmayacağını,ondan güzelini bulamayacağını filan anlatır durur.çoğu zaman gülümser geçerdik ama artık bu gülümsemenin altında ince bir acıma duygusu taşıyorum.çünkü o kendine çok güvenen çok güzel kadını eşi aldatıyor.hemde kendisinden daha güzel bir kadınla.tesadüf eseri gördüm adamı sevgilisiyle ama söyleyemem komşumuza çünkü hem inanmaz hem de yaşım 21 beni ciddiye almayabilir.kendisi 43 yaşında kocasıda 47.daha önce böyle bir söylenti çıkmıştı.kadın tam olarak şu cümleleri kullanmıştı.kocam beni asla aldatmaz siz beni çekemiyor böyle iftiralar atıyorsunuz kocam benden iyisini mi bulacak sanki onların alnını karışlarım dedi.hepimiz şok tabi.ne yapmalı ne etmeli bilmiyorum ama paylaşmak istedim sadece.
kızlar merhaba
hani hep deriz ya sevgilimiz,eşimiz,nişanlımız bizi aldatmasın diye kendimize güvenmeliyiz diye.bir komşumuz var kadın kendine çok güvenir.tam olarak benim kocam yapmaz triplerinde bir bayan.kendisinin çok güzel olduğunu eşinin asla onu aldatmayacağını,ondan güzelini bulamayacağını filan anlatır durur.çoğu zaman gülümser geçerdik ama artık bu gülümsemenin altında ince bir acıma duygusu taşıyorum.çünkü o kendine çok güvenen çok güzel kadını eşi aldatıyor.hemde kendisinden daha güzel bir kadınla.tesadüf eseri gördüm adamı sevgilisiyle ama söyleyemem komşumuza çünkü hem inanmaz hem de yaşım 21 beni ciddiye almayabilir.kendisi 43 yaşında kocasıda 47.daha önce böyle bir söylenti çıkmıştı.kadın tam olarak şu cümleleri kullanmıştı.kocam beni asla aldatmaz siz beni çekemiyor böyle iftiralar atıyorsunuz kocam benden iyisini mi bulacak sanki onların alnını karışlarım dedi.hepimiz şok tabi.ne yapmalı ne etmeli bilmiyorum ama paylaşmak istedim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?