kendine güvensende kötü güvenmesende kötü..

sirinler12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
282
0
0
İstanbul
kızlar merhaba
hani hep deriz ya sevgilimiz,eşimiz,nişanlımız bizi aldatmasın diye kendimize güvenmeliyiz diye.bir komşumuz var kadın kendine çok güvenir.tam olarak benim kocam yapmaz triplerinde bir bayan.kendisinin çok güzel olduğunu eşinin asla onu aldatmayacağını,ondan güzelini bulamayacağını filan anlatır durur.çoğu zaman gülümser geçerdik ama artık bu gülümsemenin altında ince bir acıma duygusu taşıyorum.çünkü o kendine çok güvenen çok güzel kadını eşi aldatıyor.hemde kendisinden daha güzel bir kadınla.tesadüf eseri gördüm adamı sevgilisiyle ama söyleyemem komşumuza çünkü hem inanmaz hem de yaşım 21 beni ciddiye almayabilir.kendisi 43 yaşında kocasıda 47.daha önce böyle bir söylenti çıkmıştı.kadın tam olarak şu cümleleri kullanmıştı.kocam beni asla aldatmaz siz beni çekemiyor böyle iftiralar atıyorsunuz kocam benden iyisini mi bulacak sanki onların alnını karışlarım dedi.hepimiz şok tabi.ne yapmalı ne etmeli bilmiyorum ama paylaşmak istedim sadece.

ya onun söyleyeceklerını göze alıp vijdanının rahat etmesı ıcın sçyleyeceksın belki ınanmaz ama inan migdesını bulandırır bu durum..yada bırakıcaksın kendı halıne..bende kendime ve eşime güvenırım ama asla aldatmaz diyemem..erkek bu aldatabılır..kadının benden gzl de olmayabılır zekide ama tercıh edebılır..ben asla kesın konusmam..

Bence hiç karışmaman en iyisi...
Madem söylesen dahi inanmayacak, iftira attığınızı düşünecek..iyisi mi karışma..
Bu arada belki arkadaşlardır?
Sevgili olduklarına emin misin?

Eğer dediğiniz gibi ortada gerçekten bir aldatma olayı varsa kadın için gerçekten üzülürüm

Bir süre sonra ''keşke..'' lerle başlayan cümlecikler çıkacak dudaklarından(keşke sizi dinleseydim vb tarzında )

Bu gibi olaylarda her zaman elinizde somut bir gerçek olması gerekiyor / ki kadının karşısına çıkıp eşiniz sizi aldatıyor diyebilesiniz
:34:

Üzüldüm

Bu hayatta hiç bir zaman büyük konuşmamak gerek.bi yanım söyle diyo inanmasa bile içinde bi şüphe mutlaka kalır ve kocasını takip eder ama bi yanım söyleme diyo çünkü bunları söyleyen kadın kimbilir sen anlatınca neler söyleyecek.çok zor bi durum

Bence hiç karışmaman en iyisi...
Madem söylesen dahi inanmayacak, iftira attığınızı düşünecek..iyisi mi karışma..
Bu arada belki arkadaşlardır?
Sevgili olduklarına emin misin?
samimi konuşmalarını duydum aynı masada ama tabi adam her türlü kıvırır arkadaşım diye kaldı ki bazı arkadaşlar öyle samimi muhabette edebiliyo.ama arkadaş olarak hiç görmedimde o kadını apartmanda misafirlikte filan ama yinede kanıt olmadan söylememek lazım tabi.

Bu hayatta hiç bir zaman büyük konuşmamak gerek.bi yanım söyle diyo inanmasa bile içinde bi şüphe mutlaka kalır ve kocasını takip eder ama bi yanım söyleme diyo çünkü bunları söyleyen kadın kimbilir sen anlatınca neler söyleyecek.çok zor bi durum

evet kadın çok değişik bi kadın zaten nası bu kadar güvenebiliyo kendine hayret ediyoruz doğrusu.hiç akıllı bir kadın değil.

böyle düşünen bi kadına na sıl olurda bunu söyleyebilirsin ki?evet kendine güveneceksin ama gerektiği kadar....bu kadar özgüven fazla.erkek nefsi farklıdır.sonuana kadar güvenirsen sonunda üzülen sen olursun.bence söyleme onlar anlaşır sen kötü olursun....

kızlar merhaba
hani hep deriz ya sevgilimiz,eşimiz,nişanlımız bizi aldatmasın diye kendimize güvenmeliyiz diye.bir komşumuz var kadın kendine çok güvenir.tam olarak benim kocam yapmaz triplerinde bir bayan.kendisinin çok güzel olduğunu eşinin asla onu aldatmayacağını,ondan güzelini bulamayacağını filan anlatır durur.çoğu zaman gülümser geçerdik ama artık bu gülümsemenin altında ince bir acıma duygusu taşıyorum.çünkü o kendine çok güvenen çok güzel kadını eşi aldatıyor.hemde kendisinden daha güzel bir kadınla.tesadüf eseri gördüm adamı sevgilisiyle ama söyleyemem komşumuza çünkü hem inanmaz hem de yaşım 21 beni ciddiye almayabilir.kendisi 43 yaşında kocasıda 47.daha önce böyle bir söylenti çıkmıştı.kadın tam olarak şu cümleleri kullanmıştı.kocam beni asla aldatmaz siz beni çekemiyor böyle iftiralar atıyorsunuz kocam benden iyisini mi bulacak sanki onların alnını karışlarım dedi.hepimiz şok tabi.ne yapmalı ne etmeli bilmiyorum ama paylaşmak istedim sadece.

valla canım kendinize güvenin derken anlatılmak istenen senin yazdığın şeyler değil bence, senin yazdığın özellikler özgüvenden değil tam aksine güvensizlikten kaynaklanıyor, insan kendine güvenmediği için böyle insanın gözüne soka soka hava atar
bence bişey yapma, yapmana gerek yok

Komşunuzun durumu kibir... Kibir ve kendini üstün görmek.
Tabii ki dünya hali bu. Kim aldatılır kim aldatılmaz bilinmez ama bunu söyleyip kadını bilgilendirmek size düşmez... Bosverin...
2 gun sonra onlar aralarındaki husumeti halleder siz kötü olursunuz. Gerek yok. :34:

kızlar merhaba

sen kendine güvenme işini yanlış anlamışsın.kendine güvenmekten kasıt bir kadın aldatılsa bile başına çok kötü şeyler gelse bile yıne de tek başına dim dik ayakta durması ve yaşamını kurtarmasıdır

kendine güvenmek bu yoksa ben güzelim süperim demek güven değil dangalaklıktır

belli ki komşunuzun tutumu kendine güvenden gelmiyor gizli kabullenmekter geliyor
her kadın kocası aldatınca anlar er ya da geç
sizin komşu için önceden de böyle bir söylenti çıkmış ve tepkisi size karşı normal olmamış
bu demektir ki kadın kendini de sizi de öyle bir şey olmadığına inandırmaya çalışıyor

bu durumda sizde üç maymunu oynayın

aldatilmak hakkinda bu kadar cok konusmasi yarasi olan gocunur lafini hatirlatti bana

siz hic karismayin derim

Back
X