İyi geceler. Eşim sürekli kendine vakit ayırmadigindan bahsediyor. İşten 5te geliyor. Yemek ye derken 6 oluyor. Akşam haberleri izler sonra tvde takılır gündemi de tlfondan twitter'dan bakar bi saat. Sonra ayda 9 kitap bitirme hedefi koymuş kitap okumam lazım der. Yani akşamları çok dolu.
Bu işleri arasında bn önceliği olmadım.mesela uzanırken yanına gidip sarılmak istesem şakayla bi rahat bırakmadın der. Önceki gün gece ilişki için yanıma geldi ben sonra dedim. bu akşam da saat gece 1i geçiyor gelmiş güya benimle ilgileniyor ben çünkü son sıradayım bn de uyuycam dedim yüz vermedim sabah 7de uyanıcm.
Sonra bikaç bsy daha dedim. Bu haftasonu zten anneme gidecektim. Ben cuma anneme giderim pazar akşamı almaya gelirsin bu arada da kendine vakit ayırirsin dedim. Bu yine tavır yaptı.
Bu kadar bireysel takılmak istiyorsa evlenmeseydi. Ben ona kitap okumasın tv izlemesin demiyorum.
Yine bıkac sefer bu salonda film izliycm biraz kitap okurum sen uyu istersen dedi. Film zevkimiz uymuyor o yüzden bu gece kendim takılayım dedi o gece yatağa gelmedi. Salonda uyudum gece 3u geçiyordu rahatsız etmiym yım seni dedim diyor.
Böyle. Artık sıkıldım 1.5 yıllık evliyiz. Bazı günler hiç konuşmadan geçer resmen tv tlfon kitap. O bunları yaparken ben de kendime iş bulurum. Ses etmesem sorun yok. Ben paylaşımımiz daha çok olsun isterdim. Birlikte mutfakta bsyler yapmak konuşmak. Günler böyle geçiyor
Eşiniz nasıl bir insan çok entelektüel biri mi? akademisyenlik öğretmenlik gibi bir işi mi var? Ben eşinize de çok suç bulamadım. Uyumsuzluk var gibi arada.. konular sadece bunlar olmamalı. Muhakkak eşinizin sizle ilgili memnun olmadığı şeyler vardır. Şikayet ettiği bir şey var mı? ben olsam eşimle oturur kitap okurum. Bir kere onun seçtiği film izlenir. Bir kere benim seçtiğim.. Orta yol böyle böyle bulunur evlilikte.. cinsellikle ilgili sorun varsa da dr a gidin terapiste gidin.İyi geceler. Eşim sürekli kendine vakit ayırmadigindan bahsediyor. İşten 5te geliyor. Yemek ye derken 6 oluyor. Akşam haberleri izler sonra tvde takılır gündemi de tlfondan twitter'dan bakar bi saat. Sonra ayda 9 kitap bitirme hedefi koymuş kitap okumam lazım der. Yani akşamları çok dolu.
Bu işleri arasında bn önceliği olmadım.mesela uzanırken yanına gidip sarılmak istesem şakayla bi rahat bırakmadın der. Önceki gün gece ilişki için yanıma geldi ben sonra dedim. bu akşam da saat gece 1i geçiyor gelmiş güya benimle ilgileniyor ben çünkü son sıradayım bn de uyuycam dedim yüz vermedim sabah 7de uyanıcm.
Sonra bikaç bsy daha dedim. Bu haftasonu zten anneme gidecektim. Ben cuma anneme giderim pazar akşamı almaya gelirsin bu arada da kendine vakit ayırirsin dedim. Bu yine tavır yaptı.
Bu kadar bireysel takılmak istiyorsa evlenmeseydi. Ben ona kitap okumasın tv izlemesin demiyorum.
Yine bıkac sefer bu salonda film izliycm biraz kitap okurum sen uyu istersen dedi. Film zevkimiz uymuyor o yüzden bu gece kendim takılayım dedi o gece yatağa gelmedi. Salonda uyudum gece 3u geçiyordu rahatsız etmiym yım seni dedim diyor.
Böyle. Artık sıkıldım 1.5 yıllık evliyiz. Bazı günler hiç konuşmadan geçer resmen tv tlfon kitap. O bunları yaparken ben de kendime iş bulurum. Ses etmesem sorun yok. Ben paylaşımımiz daha çok olsun isterdim. Birlikte mutfakta bsyler yapmak konuşmak. Günler böyle geçiyor
Ben de buna katılıyorum. Ben başta kızardım oyun oynuyor diye. Şimdi o oynuyor ben de yanına oturup haber okuyorum. Bi eliyle de beni sever hep.Burada sıkıntı şu mesela onun işleri oluyor yazılı okuması vs.. Ben de yanına bi kitap alıp geçiyorum e birlikte bir şeyler yapmış oluyoruz. Ben yemek yapıyorum o gelip kenarda telefonuyla oyun oynayıp sohbet ediyoruz haber okuyor bir taraftan bana yada video açıyoruz birlikte. Benim sevmediğim konulara ben, onun sevmediklerine de o ilgi duymaya başladı. Olacak bunlar zamanla.. Ama ilgilenmek sürekli sarmaş dolaş takılmak değil bir evin içinde. Bir koltuğu ayaklı başlı paylaşmak bazen.
Bir de herkesin kendince sınırları olabiliyor karakter ve yetiştirilmiş tarzı ile ilgili olabiliyor. O açıdan sakince yapın bir anda olmaz her şey.
kırmızı olana güldüm..İyi geceler. Eşim sürekli kendine vakit ayırmadigindan bahsediyor. İşten 5te geliyor. Yemek ye derken 6 oluyor. Akşam haberleri izler sonra tvde takılır gündemi de tlfondan twitter'dan bakar bi saat. Sonra ayda 9 kitap bitirme hedefi koymuş kitap okumam lazım der. Yani akşamları çok dolu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?