A aysglo6 Üye Kayıtlı Üye 25 Eylül 2013 64 1 6 35 Ankara 20 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi esmaeslem #21 Aynı yaştayız ve kolumda o kadar derin izler var ki.. Ama artık yapmıyorum çünkü insanlar koluma baktıklarında piskopat görmüş gibi oluyorlar
Aynı yaştayız ve kolumda o kadar derin izler var ki.. Ama artık yapmıyorum çünkü insanlar koluma baktıklarında piskopat görmüş gibi oluyorlar
esmaeslem Annem . ∞. ♥ tek ayak cezası Kayıtlı Üye 25 Haziran 2013 861 20 53 İstanbul 20 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi esmaeslem #22 aysglo6 .!.: Aynı yaştayız ve kolumda o kadar derin izler var ki.. Ama artık yapmıyorum çünkü insanlar koluma baktıklarında piskopat görmüş gibi oluyorlar Genişletmek için tıkla... Asla gorunen bi yerime yapmadim sadece bacagim.. ihlamuragaci .!.: Biz senin bu günleri aşacağını biliyoruz tatlım sana güveniyoruz.. Genişletmek için tıkla... Cokcok tesekkur ederim..
aysglo6 .!.: Aynı yaştayız ve kolumda o kadar derin izler var ki.. Ama artık yapmıyorum çünkü insanlar koluma baktıklarında piskopat görmüş gibi oluyorlar Genişletmek için tıkla... Asla gorunen bi yerime yapmadim sadece bacagim.. ihlamuragaci .!.: Biz senin bu günleri aşacağını biliyoruz tatlım sana güveniyoruz.. Genişletmek için tıkla... Cokcok tesekkur ederim..