- 19 Kasım 2025
- 4
- 4
- 1
- 36
- Konu Sahibi hanimfatma
-
Teşekkür ederim.Okadar mutsuzum ki cocuklarıma da yansıtmak istemiyorum. Haliyle istemsizce enerjim düşüyorPsikiyatriden randevu alın bir de, kardeşinin teşhisinden dolayı kaygı oluşturmuş kendisine.
İkisine de çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim.Bikaç kere tersledim.Cok terbiyesizsin.Ne biçim şeyler düşünüyorsun? . Bu hayatı banada kendini de zehir ediyorsun ddedim. O gün düzeldi gibi oldu. ertesi gün gene aynıAl bu ruh hastası daha. Üzülme kardeş sen niye cöküyorsun.
Kendini yıpratmaya değmez üstünde de fazla durma,
o böyle konuştuğunda tenkit et, hatta tersle. Sen yok sayarsan böyle böyle o da bırakır bu huyu.
Çok etkilenmiş belli ki yazık kardeşine de geçmiş olsun.
Evet, Psikolojik olarak cok etkiledi. Gece hiç uyumuyor, gündüz de öyleYakın bi tanıdığım kendisi kanser atlattığından beri başı ağrısa yeniden kanser olduğunu düşünüyor, psikolojisi bozuldu. Eşinizin de belki psikolojik desteğe ihtiyacı vardır yada sadece çok yeni bi haber olduğu için böyle davranıyordur istemeden.
Tamam olsun ona da hak vermek lazım belki de bu hayatta ilk kez bir acı ile karşılaşıyor.Teşekkür ederim.Bikaç kere tersledim.Cok terbiyesizsin.Ne biçim şeyler düşünüyorsun? . Bu hayatı banada kendini de zehir ediyorsun ddedim. O gün düzeldi gibi oldu. ertesi gün gene aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?