- Konu Sahibi JessicaRabbit
-
hani demişsin ya salaşım diye bence bu tarzı bırak zevkini bilemem ama daha hanım hanım giyin persingi çıkar mesela saç rengini değiştir,,,
acayip bi şeklide değişirsin daha hoş olur bence
Ama her insanın tarzı vardır.Tarzı kişiyi yansıtır.Ben müzisyenim, üniversite öğrencisiyim.26'lık kızlar gibi giyinemem ki.:26:
Yavaş yavaş bana en yakışanı, benliğime en uygun olanı bulacağım canım.Teşekkürederim yorumun için.o da doğru
Begendigin bir ünlü varsa ac görsellerden tüm fotograflarina bak, hatta telefonuna falan kaydet.. Ona benzemeye calis.. Sacini, makyajini, giyimini taklit et.. Bu sekilde degisim daha kolay olur bence..
sacını sarı yap en radıkal degısıklıkhımm sonra rokcı kız havasından cık etek elbıse gıy ne bıleyım makyaj tarzını degıstr cnm:89:
Begendigin bir ünlü varsa ac görsellerden tüm fotograflarina bak, hatta telefonuna falan kaydet.. Ona benzemeye calis.. Sacini, makyajini, giyimini taklit et.. Bu sekilde degisim daha kolay olur bence..
Bence bunları yapma.
Kendin ol en başta.
Ona benziyim şunun gibi olayım deme.
Nasıl rahat ediosan,kendini nasıl iyi hissediosan öyle giyin,öyle davran.
Başkası olma kendin ol. (böyle çok daha güzelsin)
Ehh yani tabii ki kisilik olarak baskasi olma kendin ol ama fiziksel olarak begendigin, hos buldugun birine kendin benzetmende bence bi sakinca olamaz.. Senin kararin tabii:)
bana kalırsa büyük değişiklikler yapma bir anda. kilo ver, saçını uzat, kirpiklerini uzat :)) en basit saçını kestirir boyatırsan bunalıma girmiş denir zaten, istediğin etkiyi yaratamazsın. tarzını sen biliyorsun tabii, ufak ufak onda değişiklik yap bir iki parça.
Saçlarım belimde canım, kirpik konusunu bende düşündüm.Zaten fazla kilo kaybı büyük bir değişiklik olacak.Kestirip, boyatmam seviyorum bu halini bana yakışıyor.(herkesin ve benim görüşüm) Bilmiyorum kıyafet aldıkca fotograf ekleyeceğim buraya zaten. Hem seksi, hem zarif, hem de marjinal bir stil olmalı.Üçününde dengeli bir şekilde olduğu...:97:
saçlarını biraz kestir o halde, düzse katlı, katlı ise biraz daha farklı bir kesim yapabilirsin... renginden çok uzaklaşmadan kızıl tonlarında gezinebilirsin... kilo vermeyi zaten kafana koymuşsun, en güzeli :)
kılık kıyafetse, gene salaş ama biraz daha derli toplu elbiselere yönelebilirsin, aşağıdakine benzer birsürü elbise satılıyor çok moda, belki tarz hoşuna gider diye ekleyim dedim :)
Ben bu stile bayiliyorum. Hatun acaip tarz zaten. Sari sac-siyah kasin yakistigi tek kadin.
Tabi saclarini sariya boyatmak zorununda degilsin. Kisacik kestirmek istemiyorsan kahkül yaptirabilirsin, bebek kahkülü mesela cok tatli olur. Yaz geliyor tarzina uygun bi günes gözlügü alabilirsin kendine.Piercingim var demissin, cikarma piercingini. Benim de var dudagimda 2 senedir, benim bi parcam oldu artik. Baska bi yerine piercing yaptirmayi düsünebilirsin, dudaginin kenarina, ortasina, kasina vs... Belli kokos bi tip degilsin, olma da zaten. Modaya sakin uyma, baskalarina benzemeye calisma. Alisverise ciktiginda neyi begeniyorsan, neyi kendine yakistiriyorsan onu al. Tek tip kiyafetlerin satildigi magazalardan cok orjinal kiyafetlerin satildigi dükkanlari dolas. Ayrica ellerinde de degisiklik yapabilirsin. Tirnaklarini uzat, rengarenk ojeler al. Ojeyle ilgili topiklere bak, ojeyi hobi haline getirmis hatunlar yardimci olurlar sana. Lens kesinlikle düsün derim, harika renklerde cok dogal lensler var onun icinde KKdan yardim alabilirsin. Kolay gelsin sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?