Kendini benimle kıyaslıyor

CiRiLLA

Kayıtlı Üye
10 Ekim 2014
31.676
141.785
Iyi geceler
Bugun kvlerdeydik yemek yapmış icinede saç düşürmüş eşime denk geldi.Esimde soyledi bunu ,kv hemen başladı esinin saçı olsa napardın ? Ona birsey diyor musun filan esimde birsey demedi.
Kv devam etti evlenince boyle oluyormuş demek soyluyorlardida inanmiyordum ama beni zorla inandiriyorsun filan iteleyip duruyor habire
Ben sallamadımda eşim bisey dese ,biseye cikissa aninda sakayla karisikta olsa cogu zaman kendini benimle kiyaslayip ordan yuruyup duruyor napmaya calisiyor anlamıyorum
Ben annenim bana boyle yapiyorsun ona yapmiyorsun filan diye vicdanina oynuyor gibi geliyor .. ortada benimle alakalı birsey yok hemen isin icine beni katması bu seferlik birsey demiyorumda yine benim çanlar çalmaya basladi -.-
Pek iyi niyet gibi gorunmedi bana bunu daha onceleride soyledigi icin gozume batar oldu ne diyorsunuz ?

Bana da artniyetli gibi geldi açıkçası. Ama siz yine de karışmayın, eşinize de bir şey söylemeyin. Haklıyken haksız durumuna düşersiniz. Kv bu şekilde devam ederse eşinizde durumun farkına varacaktır. Allahım hepimizi bu kvlerden korusun. Çoook amin!

Tamamen masum değil, bilerek yapıyor Bence artniyetli..
Daha once pek takilmadim ama busefer sanki ustume oynuyor gibi geldi sac ciktiysa cikti gozumden kacmis dersin biter cok mu zor beni niye sokup duruyorsun araya .. beni koyunca esimde bisey diyemiyor ohh ordan bi guzel yuruyor .. artik bu yaptigini artniyetli gormeye basladim bende ama busefer direk mi laf soylesem yoksa onun gibi kelime oyunumu yapsam bilemedim .. illa bir aksiyon olacak :KK70:

Yaşını başını almış insanlara bu tavırlar yakışmıyor ya. İnsanın kendi saçı bile çıksa iğrenir yani.

Bana da artniyetli gibi geldi açıkçası. Ama siz yine de karışmayın, eşinize de bir şey söylemeyin. Haklıyken haksız durumuna düşersiniz. Kv bu şekilde devam ederse eşinizde durumun farkına varacaktır. Allahım hepimizi bu kvlerden korusun. Çoook amin!

Yok hicbirsey demedim esimede birsey demedim oncedende boyle yapiyorduda bu son olarak gozume batti artik laf olsun diye degil art niyetten yapiyor onu anladim bidahakine sakliyorum suan ..esimden yana bi korkum yok kalkip onun icin kavga etmez zaten

Iyi geceler
Bugun kvlerdeydik yemek yapmış icinede saç düşürmüş eşime denk geldi.Esimde soyledi bunu ,kv hemen başladı esinin saçı olsa napardın ? Ona birsey diyor musun filan esimde birsey demedi.
Kv devam etti evlenince boyle oluyormuş demek soyluyorlardida inanmiyordum ama beni zorla inandiriyorsun filan iteleyip duruyor habire
Ben sallamadımda eşim bisey dese ,biseye cikissa aninda sakayla karisikta olsa cogu zaman kendini benimle kiyaslayip ordan yuruyup duruyor napmaya calisiyor anlamıyorum
Ben annenim bana boyle yapiyorsun ona yapmiyorsun filan diye vicdanina oynuyor gibi geliyor .. ortada benimle alakalı birsey yok hemen isin icine beni katması bu seferlik birsey demiyorumda yine benim çanlar çalmaya basladi -.
Pek iyi niyet gibi gorunmedi bana bunu daha onceleride soyledigi icin gozume batar oldu ne diyorsunuz ?
iyide esinde niye söylüyo sac cıkmıs düsebiir yani hic göstermeden koy peceteye at cöpe yani esinde bi garip bence sizi kaga ettrimeyi seviyo sanırım yada sen kendince esm beni tuyor ama annesinin cenesini nasıl kaparım diyosun

Hele hele tam kaynanatör:KK67:

Didismekten hoslaniyor galiba anlamadim gitti :KK70: ben bana dokunmayana cirkeflik yapmak icin ugrasmamda illa kiiii boyle gozume sokuyor birseyi sonra gelsin cumbus -.- ben napayim sus sus olcak seyde degil saygi bekleyen saygi gostersin ne diyim artik busefer atlamadim hemen niyetini anladim bidaha denk gelecek zaten illa ki

Didismekten hoslaniyor galiba anlamadim gitti :KK70: ben bana dokunmayana cirkeflik yapmak icin ugrasmamda illa kiiii boyle gozume sokuyor birseyi sonra gelsin cumbus -.- ben napayim sus sus olcak seyde degil saygi bekleyen saygi gostersin ne diyim artik busefer atlamadim hemen niyetini anladim bidaha denk gelecek zaten illa ki
Benm kaynanamda da var buna benzer şeyler. Anlamıyorum amaçları ne:110: aradı bir kere beni,zaten senede 10kere ariyosa 9' u eşime ulaşamadığı zamanlar. Konuşma şu
-harbi naber?
-iyidir anne, senden?
-iyi,oğlum nerde? Aradim/msj attim ulasamadim

Konuşma hep bu:110:

Neyse :KK45: aradı ışte,
-oğlum nerde?
-Fırına ekmek almaya gitti,telefonu evde kalmış anne
-evlenmeden önce hiç gitmiyodu ekmek almaya hep ben gidiyodum:KK12:

O sırada eşim geldi,hemen ona da aynı şeyi söyledi "benim evimde 1gün ekmek almaya gitmezdin,karın isteyince koşa koşa gitmissin"

Bu ne ya:KK47: seninki de başka bi versiyonu iste:KK51:

Iyi geceler
Ben annenim bana boyle yapiyorsun ona yapmiyorsun filan diye vicdanina oynuyor gibi geliyor .. ortada benimle alakalı birsey yok hemen isin icine beni katması bu seferlik birsey demiyorumda yine benim çanlar çalmaya basladi -.-
eşinin sana olan sevgisini ve ilgisini kıskanıyor diye düşündüm.

Benm kaynanamda da var buna benzer şeyler. Anlamıyorum amaçları ne:110: aradı bir kere beni,zaten senede 10kere ariyosa 9' u eşime ulaşamadığı zamanlar. Konuşma şu
-harbi naber?
-iyidir anne, senden?
-iyi,oğlum nerde? Aradim/msj attim ulasamadim

Konuşma hep bu:110:

Neyse :KK45: aradı ışte,
-oğlum nerde?
-Fırına ekmek almaya gitti,telefonu evde kalmış anne
-evlenmeden önce hiç gitmiyodu ekmek almaya hep ben gidiyodum:KK12:

O sırada eşim geldi,hemen ona da aynı şeyi söyledi "benim evimde 1gün ekmek almaya gitmezdin,karın isteyince koşa koşa gitmissin"

Bu ne ya:KK47: seninki de başka bi versiyonu iste:KK51:

Ben duymamazliktan gelemiyorum ama iste kizdim artik buna ve devam etmesine izin vermeyecegim bundan sonra , esim biraz duygusal cunku belli etmesede bunun ustune oynuyor gibi geliyor sac meselesini soyledikten sonra direk kv beni atti ortaya esim bisey diyemeden kaldi oyle ... sinirlendim herbisey oldufunda ortaya cikartacagi kalkani degilim sonucta

Iyi geceler
bu kayınvalidenin yaptıgını ben bazen eşime yapıyorum, annen olsa boyle yapar mıydın diye, o da kızıyor bana.
amacım annesini yermek veya artniyet falan asla değil, sadece eşime sevdiğiyle empati yaptırıp beni anlamasını sağlamak.
işe yarıyor mu ? hayır tabii.

Bana annenin yaptığı çok abartılacak bi'şey gibi gelmedi.
Asıl eşinin yaptığı gereksiz insanız saçımız düşmüştür yani al kenara sessizce.
Benim annem bile daha evli değilim bi'şey değilim elin oğlu dese yaparsın ama diye başlıyo bazen. Ki çok ılımlıdır normalde damat vs konularında...

Bence içten içe kıskanılıyo olmak hoşlarına gidiyo gelinlerin...

Iyi geceler
Mahçup olmak yerine ettiği laflara bak...
Sen içten içe doldurma kendini, böyle tiplerle assssla başa çıkmazsın. Kendi seviyesine çeker seni, olan sana olur.
Allah da bunu böyle yaratmış deyip geç. Bu insanlar yüzünden hayatın güzelliklerini kaçırıyoruz yemin ediyorum. Kıl tüy hep bunlar :63:

Bana annenin yaptığı çok abartılacak bi'şey gibi gelmedi.
Asıl eşinin yaptığı gereksiz insanız saçımız düşmüştür yani al kenara sessizce.
Benim annem bile daha evli değilim bi'şey değilim elin oğlu dese yaparsın ama diye başlıyo bazen. Ki çok ılımlıdır normalde damat vs konularında...

Bence içten içe kıskanılıyo olmak hoşlarına gidiyo gelinlerin...

Sac cikmasi problem degil aralarindaki diyalogta umrumda degil
Nasil istiyorlarsa oyle anlasinlar oglu soyluyorsa oda gormedim der bisey der hic ortada yokken olaya dahil edilmek beni gerdi acikcasi ..hicte hosuma gitmiyor aksine ustume oynadigini dusunmeye basladim bu son olayda ikide bir dahil edilmenin mantigi nedir hic alakam yokken

X