- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
-
Geri donmek icin biraz gec kalmissin.yok birdaha evlenmem coluk cocuk dert bitmiyor bekarlik sultanlik
evet o konuda haklısınkozmetik almanya mi yaşıyor ben niye bilmiyorum yoksa biliyorum da unuttum mu ki delirecegim lucky ben bir omega takviyesi alayım.belki ise yarar benimde hakikaten çenem açıldı saçmalama başlamadan kacayim mi zaten unutkanligimla şu an burda yerim yok yarın bu topigi bulamazsam bilin ki unuttum
Kizlar iyi geceler sizlere doyum olmuyor
simdi sen ayağımı mi kaydiriyorsun öncelikle olmazzaten benim diyetim tatlidan uzak durmaya dayalı pek birşey değişmiyor hızlı vermek istesem veririm diye dusunuyorum ama sadece dusunuyorum ben
Geri donmek icin biraz gec kalmissin.
Biz seni boyle kabul ettik gitme..
Iyi geceler canim.
Ugrastim da olmuyor saglam ayakkabi giymissin.
Ooooyyy oooyyyy oooyyyyyNegüzelmis bura Anca gördüm yaaa, tamda yatacaktim Merhabalarrr
hosgeldin , dila ozledik seni :)Ooooyyy oooyyyy oooyyyyyNegüzelmis bura Anca gördüm yaaa, tamda yatacaktim Merhabalarrr
ay kac sayfa olmuş ne konusmusuz bildirimlerim coştu bakmıyorum yukarıkaydırma ayağımı zaten buz pateninde gibiyim ama yavaş yavaşta olsa verecegim bende yatmaya gidiyorum görüşmek üzere lucky iyi geceler sana
Kiz o avutkatsiz dolasir mi ?Hosgeldin eski dost.
Avukatin yaninda mi.
hosgeldin bende tam cikiyordum siz biraz kaynatın artık başka zaman seninde tanışırız zira şu an tanissakta unutabilirim değil mi A AklinYolu1Ooooyyy oooyyyy oooyyyyyNegüzelmis bura Anca gördüm yaaa, tamda yatacaktim Merhabalarrr
Kiz o avutkatsiz dolasir mi ?
hosgeldin bende tam cikiyordum siz biraz kaynatın artık başka zaman seninde tanışırız zira şu an tanissakta unutabilirim değil mi A AklinYolu1
bak ya hiç oldumu ama haklısın galiba hala burdayımTamam canim iyi geceler.Kilo verme hizinla gidersen iki saate yataga anca ulasirsin.
Hosgeldin eski dost.
Avukatin yaninda mi.
hosgeldin , dila ozledik seni :)
hosgeldin bende tam cikiyordum siz biraz kaynatın artık başka zaman seninde tanışırız zira şu an tanissakta unutabilirim değil mi A AklinYolu1
Yok yaaa cok kurabiye götürdüm bugünKentucky de tavuk yiyordur.
Hosbuldum
Simdilik izin verdim, hersey normal gözüküyor, zorlarsaniz hemen göreve cagiracam
Ayyy bende özlemisim vallah
BDV ye takilmaktan piskolojim bozuldu
Tanisiriz canim, keyfine bak, bende uccam simdiBugün gec gördüm burayi
Huysuz Bedevi listede 3 numarasin. Eski arkadaslari unutmadim.Yalniz lakabin disinda ana karakterinde lazim bize. O da zamanla.
jelesec hos geldin canim
Yok yaaa cok kurabiye götürdüm bugün
4 numarayi istiyorsan deadline ile degistir.Gördüm gördümmm, tek sayilari sevmem demistim ama olsun, yukarlar ferahmis baya beyaaaBulursunuz siz, güveniyorum size
Hosgeldin canim , buyur sen de katilbaşlık hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar
Hoşbulduk beratticim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?