• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendini bu ay hamile sananlar buraya

mrh araniz da yeniyim ve tecrubesiz:)))3 aydir bebek yapmaya calisiyoruz ama hic kan testi yaptirmadim daha reglme 10 gun var,burdakilerden okudugum kadariyla bende de belirtiler var test yaptirsamda simdi cikma herhalde:( yaaa butun arkadaslarim hamile bana psikolojik baski yapiyorlar :)))oysa daha 1 senedir evliyim :-s
ben gibiymişsin bendde bi senedir evliym bugün evlilik yıldönmümüz :) bence bekle tatlımmm adet gününü testi bi kaç gün arayla tekrarla silik görürsen kan testi yaptır sonrada
:34:

ne guzel soyluyorsun :))) amin inş bakalım ama zaman gecmiyorrr:54:

anlıyorumm seni bitanme:16::54: benimde öleydi silikleri gördüm emin olsam bile kanda baktılar stres yaptım doktor hamişsin hayırlı olsun deyince karın bölgemden bacaklrıma kadar uyuştu ve hala daha uyuşuyo ve şimdi sürekli test yapasım var tutuyorum kendimi bebeğim hala ordamı tutundumu diye

hosbulduk:)))gecen ay normal evde yapilan testlerde yapmistim negatifti zaten regl oldum:))bu sefer kan testi yapicam

Dun arkadasimin bebegini gordum cook guzeldi insan bebek gorunce istiyor:))Allah isteyen herkeze hayirli saglikli evlatlar versin insallah...

umursamamaya çalışıyorum tüm testler negatif zaten diyorum kendi kendime ama durup durup birden yine heyecan basıyor beni kalp atışım hızlanıyor yaa hamileysem diye hiç aklımda yokken yaşadığım bazı sıkıntılara rağmen yeniden böyle bir istek duyacağımı hiç zannetmiyordum inşallah hanımlar hepimiz hayırlısıyla hamile kalırız ve anne oluruz inşallah

canım bende senin gibiyim hep hüsran hep hüsran her seferinde önümüzdeki ay böyle ümitlenmeyeceğim diyorum ama insan yine de hevesleniyor. Walla psikolojim çok bozuldu ekşın bile yapmak istemiyor canım :)

ben gibiymişsin bendde bi senedir evliym bugün evlilik yıldönmümüz :) bence bekle tatlımmm adet gününü testi bi kaç gün arayla tekrarla silik görürsen kan testi yaptır sonrada
:34:

canımmmmmm mutluluklar daha nice evlilik yıldonumlerine ulasın inşşşşş:32: ben de gecen yıl 22 temmuzda evlenmiştim:16:

yok saat 4 te ara muhtemelen cıkar dedi ama yarına da sarkabilirmiş yaaaaaaaa:14:
olsun canım geç olsun güç olmasın

öyle mi sonuç nedir hayırlı güzel haber ver
bende geçen hafta kan testi yaptırdım ayrıca idrar testide hepsi negatif ama adette olmadım daha
hafta sonunu beklicem o sebeple
haftasonunu bekle canım, pazartesi de randevu al bence hayırlı haberlerini bekliyoruz :34:

mrh araniz da yeniyim ve tecrubesiz:)))3 aydir bebek yapmaya calisiyoruz ama hic kan testi yaptirmadim daha reglme 10 gun var,burdakilerden okudugum kadariyla bende de belirtiler var test yaptirsamda simdi cikma herhalde:( yaaa butun arkadaslarim hamile bana psikolojik baski yapiyorlar :)))oysa daha 1 senedir evliyim :-s
öncelikle hoşgeldin. psikolojik baskıdan ne kadar kurtulursan o kadar çabuk gelir bebişin :34:

ooo mutluluklar dilerim o zaman ya bana kalsa gayet normal gidiyoruz ama ben arabistanda yasiyorum ve arkadaslarimin hepsi arap onlar evlendikten sonra 9.ay da bebekleri kucaklarinda olmasi lazim:)))ben onlara gore bayagi garibim:))

canımmmmmm mutluluklar daha nice evlilik yıldonumlerine ulasın inşşşşş:32: ben de gecen yıl 22 temmuzda evlenmiştim:16:

çok sağoll canımmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmm Rabbimmmmmmmm sizinde yuvanızıa bir ömür boyu mutluluk huzur sağlık sıhat bebecikler nasip etsinnnnnn nice evlilik yıldönümlerinizi kutlayın inşallahhh aminnnnnnnnnnnnnnn :)) hayırlı olsunnnn tatlımmmm benimm arka arkaya evlenmişiz :):16:

anlıyorumm seni bitanme:16::54: benimde öleydi silikleri gördüm emin olsam bile kanda baktılar stres yaptım doktor hamişsin hayırlı olsun deyince karın bölgemden bacaklrıma kadar uyuştu ve hala daha uyuşuyo ve şimdi sürekli test yapasım var tutuyorum kendimi bebeğim hala ordamı tutundumu diye

canım ne guzel:)) ben de o asamaya gelebilecek miyim:)) cok mrak içindeyim, bebegin göbüşünde canım bak orda mısıl mısıl uyuyor :16:

çok sağoll canımmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmm Rabbimmmmmmmm sizinde yuvanızıa bir ömür boyu mutluluk huzur sağlık sıhat bebecikler nasip etsinnnnnn nice evlilik yıldönümlerinizi kutlayın inşallahhh aminnnnnnnnnnnnnnn :)) hayırlı olsunnnn tatlımmmm benimm arka arkaya evlenmişiz :):16:

evet canımmm seneye de arka arkaya dogururuz inş :) amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn , hep mutlu oluruz aminnnnnnnnnnnnn:46:

olsun canım geç olsun güç olmasın

haftasonunu bekle canım, pazartesi de randevu al bence hayırlı haberlerini bekliyoruz :34:

öncelikle hoşgeldin. psikolojik baskıdan ne kadar kurtulursan o kadar çabuk gelir bebişin :34:

hosbulduk;-)normalde okadar kafama takmam da dun arkadaslarla gorustuk eee nerde bebek hadi yapsana diye basladilar ben de herkeze Allah Kerim Allah Kerim diyorum adim Allah Kerim'ciye cikti:)))

maşallah maşallah Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah:nazar:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmm benimmmmmmmmmm çok sağoll bitanemm Rabbimmmm senin ve eşin,inde ve olacak bebeciklerinizinde mutluluğunu daim etsinn sağlıkla sıhatle mutlulukla hayırlı upuzun ömürleriniz olsunnnn aminnnnnnnnnnnnnn :nazar::nazar::nazar::16:
ooo mutluluklar dilerim o zaman ya bana kalsa gayet normal gidiyoruz ama ben arabistanda yasiyorum ve arkadaslarimin hepsi arap onlar evlendikten sonra 9.ay da bebekleri kucaklarinda olmasi lazim:)))ben onlara gore bayagi garibim:))

sağoll tatlımmm benimm bende aynı güzel dilekleri senin o güzel yuvan için diliyorumm sağlıkla sıhatle mutlulukla bebeciklerinizle hayırlı upuzun ömürleriniz olsunn aminnnnnnnnn :16::nazar: anladımm bitanem :) ama bence gayet ideal bi zaman bizdde bi sene sonunda düşündükk inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeciklerine sağlık sıhatle aminnn :16:

canım bosver sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan oyle yasa, kültür değişiyor işte. sen arapca da biliyorsundur ben de üniveersitem geregi biliyorum biraz:32:

yooncişşşşş evlilik yıldönümün mü bugünnn woooowww en güzel hediyeyi sen vermişsin eşine ozaman:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: esinle bebeginle ömür boyu mutluluklar tatlm :nazar::nazar::nazar::nazar:

canım ne guzel:)) ben de o asamaya gelebilecek miyim:)) cok mrak içindeyim, bebegin göbüşünde canım bak orda mısıl mısıl uyuyor :16:
inşallahhhh geliceksin bitanemm aminnnnnnnnnn bugün inşallahh alcaz senden o güzel haberiii aminnn :):16:kızzzz ne güzel dedin öle evet şu an uyuyo sanırımmm :)) Rabbimm hepimize sağlıklı sıhatli bebekler sağlıklı hamilelikler hayırlı evlatlar nasip etsinn aminnnnnnnnnnnn :16::16:
evet canımmm seneye de arka arkaya dogururuz inş :) amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn , hep mutlu oluruz aminnnnnnnnnnnnn:46:

ayyyy süperrrr olurrrrrrrrrrrrrrr inşallahhhhhhhhhhh :)) Allahımmm o günleri görememizide nasip eder inşallahhh aminnnnnnnnnnnnnn inşallahhhhhhhhh bitanemmm :nazar::nazar::16::16:

birbirini faceye ekleyenler artık orda konuşsun lütfen burda hamilelik harici bişi konuşşulmaz kızlar ikide bi uyarı alıyorum

zeynepılkecım gördugun gıbı kımse burda hamılelık harıcı pek bıse konusmuyor..bıtek dun ben pogaca yapıyordum o konusuldu..1-2 soru sormustum..acaba sımdıkı problemde bu mu? kızlar baska bı baslık altına mı tasınsak,ben ıyıce rahatsız oldum..bız ınsanız yaa,bugun şu şu belırtılerım var hadi eyvallah mı dıcez acaba sadece:S sözum sana degıl zeynepılkecım

canım bosver sen kendini nasıl mutlu hissediyorsan oyle yasa, kültür değişiyor işte. sen arapca da biliyorsundur ben de üniveersitem geregi biliyorum biraz:32:

bence de onemli olan benim ne istedigim:))yani 1 senedir bayagi ogrendim ama Kurani Kerim arabcasiyla konusulan arabca coooookkkk farkli hatta misirli farkli suudili farkli filistinli farkli konusuyor.benim esim filistinli oldugu icin onun gibi konusuyorum sen hangi bolum okudun?

Back
X