bende kıme danısacagımı bılemedim

banada yarcımcı olursunuz umarım...
kısa özet geceyım.. yasmını bırakalı 1ayı gectı.. normalde duzenlıdır benım adetlerım gunu gunune gelir hanı çok nadir sekteye ugrar 1-2gun oda.. düşükten sonra bile gunu gunune geldi oyle soyleyeyım.. neyse yaklasık 10gun once adet olmam gerekıyordu ama olmadım

adetıme bi kaç gun kala çok yorgun hıssettım kendımı oturdugum yerde uyumaya falan basladım..adet gunumdede şiddetli bas agrılarımdan yataktan kalkamadım .. ara ara kasıklarımda batmalar sancılı ağrılar oldu (aslında bırer adet oncesı seylr yani) 2gunden berıde belım kopacak sekılde sancılarım var

nefes almak bile işkence desem yerirdir.. 3defa test yaptım bişey cıkmadı.. eşimle bu haftasonunu saymazsam 10 hazrnda ilişkimiz oldu.sat ım 26 hazıran olsada sunu belirtmek isterım eşime prez.. taktırıyorum ben ve son olarak hapı sadece 4ay kullandım hapı kullandıgım surece hiç bi yan etkısıyle karsılasmadım hatta benı zayıflattı desem yerıdır.. hapıda eşim işi dolayısıyla eve pek gelemıyor 3haftada filan yaz olunca işler yogunlastı..bende bosuna korunmak istemedim kocam yokki neyden kımden koruncam

oyuzden hapı içmeyi bıraktım yani..
dusugumde hamıle kalmamın nedenide prez. kazasıydı acaba yine öyle bişymi olduki diye dusunuyorum ama testler negatif cıkıncada bilemiyorum işte ... evdede testım kalmadı gidip almam lazım eczaneden....
birde b12 ek vitamın kullanılyordum yakında önemli bi sınavım varda acaba o hapın yan etkısımıki yaa.. adetımı o hapmı gecıktırdıki.. eger hamıle değilsemde sınav gunu adet olmak istemıyorum acıkcası... :18: