kızlar selam.. ben aranıza yeni katıldım... ben olmazsa bu ay deneyeceğim ovulasyon testini. ben kendim yumurtalama gününü hesaplayarak o bazda girdim ilişkiye. son 3 adet tarihime göre işte :) günleri kaçırmadığıma inanıyorum, daha doğrusu inanmak istiyorum... adetime 8-9 gün var işte. benim adetlerim çok düzenli. tam 30 günde bir adet oluyorum. bu ay korunmasız 2. ayım. 2 aydır deniyorum iste. biliyorum çok erken. ama beni en iyi siz anlarsınız. insan isteyince bambaşka oluyormuş. hep hayal, hep hayal... geçen gün bir filmde biri ''dünyanın en güzel, en kazançlı, en mesaili, en kutsal mesleği annelik'' dedi, koptum... ağla ağla içim dışıma çıktı. sanki 2 yıldır deniyorum da... ya işte garip bir şeymiş. ben oldum olası genç kızlığımdan beri çocukları aşırı severim, hep büyüyünce çok iyi anne olacağım, dermişim. evlendiğimden beri de çok istedim, ama bazı maddi durumlar, biraz evliliği oturtma süresi derken 3 yıl geçti. gerçi 28 yaşındayım ama :) n'oolur bana bir şeyler yazın... daha hiç bir şey hissetmedim.. sadece ovulasyon tarihinde ilişkiye girdikten 1-2 saat sonra karnım çok ağrıdı, dışarı çıkacaktık, pantolonumu giyemedim, bol etek giydim, karnım kocaman oldu. hatta sevindim, kesin gününe getirdim sanırım diye. o akşam karnım çok ağrıdı, baya bir süre şiş kaldı. 29 hazirandı işte bu tarih.. o günden bu yana bir şey hissetmiyorum. acaba hissetmem mi lazım ?