Kendini değersiz hissetmek

Merhaba herkese,
Üç ay önce netten biriyle tanıştım, karantina sürecinden önce tam da.ama görüşemedik yüzyüze.uzun zamandır da telefonda ve whatsapta konuşuyoduk.ama bir tuhaflık vardı, tam bir odun.hatta kitap hediye alıp gönderdim ona, ortak kitap belirledik okumak için.ama ne bileyim kitaplar eline ulaşınca “teşekkürler” dedi sadece.bu beni kırdı.çünkü daha farklı beklemiştim.ne bileyim insan mutlu olduğunu gösterir en azından.sonra söyledim mutlu olmadın mı kitaplara diye.bunu sorunca da bana söylediği şey” ya senne kadar alıngansın, benden sana izin git hava al biraz, karantina seni alıngan yapmış..” geçen hafta da doğumgünümdü.çok soğuk kutladı.ben de insan arardı diye gülen bir emojiyle yazdım.ertesi gün aradı.onunla konuşurken bir yanım mutluydu.ama teli kapatınca yüreğime bişey oturdu.kırılmıştım.kendime kızdım.o kadar mutsuzum ki birinin ilgisine ihtiyaç duyuyorum, ben de güzel şeyler duymak istiyorum.ve bile bile kendimi değersiz hissediyorum.
Bu arada instagramına sürekli tanımadığı kızları ekliyor her gün belki on kişi..son konuşmamızdan beri yazmadı.ben de yazmadım, yazarsam kendime kızarım.ama düşünmeden de edemiyorum.sizlerin bana söyleyeceğiniz sözlere ihtiyacım var..şimdiden hakkınızı helal edin..🙏🏻
Üzgünüm ama siz gerçek hislerle sahipken karşı taraf aynı şeyleri hissetmiyor bence. Evli bile olabilir biliyorsunuz değil mi? Hatta fake hesap açın ve adama yürüyün bakalım ne yapacak? Lütfen kendinizi bu kadar kaptırmayın

Öncelikle merhaba, okuduğumda sizi kendi eski halime benzettim yazmak istedim, kimseyi hayalinizdeki biri gibi kalıplara sokup hoşlanmaya başlamayın normalde tanıştığınız biri de olabilir sosyal mesyada da. Evet tip önemli sadece tipine vurulabiliriz insanların ama o kişiyi daha henüz görmemişken tavrını tarzını bilmiyorken kendimizi kaptırmak enayilik. Belki konuşa konuşa bir bağ kurdunuz ama kendinizi kaptırmayın bu konuda kendinize telkin verin konuşmak istiyorsanız konuşun ama onun söylediklerine alınacak kadar da içselleştirmeyin. Eğer bunu yapmak zor geliyorsa da hiç konuşmayın çünkü olan size olur bağlanırsınız ve hayal kırıklığına uğrarsınız. Birde bu kadar değer vermeniz yanlış bence bırakın o sizi tavlamaya çalışsın erkekler uğraşmayı sever, o size kitap göndersin. Ha uğraşmıyorsa da salın gitsin hayır gelmez sizi hakedecek olan uğraşmalı kendi değerinizin farkıma varın siz kendinize kıymet vermezseniz kimse vermez. Sevgiler...

İyi sabahlar öncelikle bu konu gerçek mi anlayamadım hiç görmediğiniz online olarak tanıdığınız bir insandan bahsediyor ve onun tavırlarına kırılıyorsunuz karşınızda ki insanın medeni durumundan dahi nasıl emin olabiliyorsunuz bilemedim ama duygusal bir boşlukta olup kendinizi hiç tanımadığınız birine duygusal olarak kaptırmayın derim özür dilerim amacım kırmak değil sizi bir kardeşim yerine koyarak yazmak istedim
Haklısınız, ama tesadüf mü bilmem benim bir arkadşaımın eşiyle konuştuğum kişi aynı yerde çalışıyor memur.ondan biliyorum.o konuda bir sorun yok.

İyi sabahlar öncelikle bu konu gerçek mi anlayamadım hiç görmediğiniz online olarak tanıdığınız bir insandan bahsediyor ve onun tavırlarına kırılıyorsunuz karşınızda ki insanın medeni durumundan dahi nasıl emin olabiliyorsunuz bilemedim ama duygusal bir boşlukta olup kendinizi hiç tanımadığınız birine duygusal olarak kaptırmayın derim özür dilerim amacım kırmak değil sizi bir kardeşim yerine koyarak yazmak istedim
Yoo asla kırılmadım teşekkür ederim yorumunuz için.duygusal boşluk.işte bu.ben duygusal biriyim ve karşındakine yeri geliyo kendimden çok değer veriyorum.keşke bunu yapmasam.bunun farkındayım.

Öncelikle merhaba, okuduğumda sizi kendi eski halime benzettim yazmak istedim, kimseyi hayalinizdeki biri gibi kalıplara sokup hoşlanmaya başlamayın normalde tanıştığınız biri de olabilir sosyal mesyada da. Evet tip önemli sadece tipine vurulabiliriz insanların ama o kişiyi daha henüz görmemişken tavrını tarzını bilmiyorken kendimizi kaptırmak enayilik. Belki konuşa konuşa bir bağ kurdunuz ama kendinizi kaptırmayın bu konuda kendinize telkin verin konuşmak istiyorsanız konuşun ama onun söylediklerine alınacak kadar da içselleştirmeyin. Eğer bunu yapmak zor geliyorsa da hiç konuşmayın çünkü olan size olur bağlanırsınız ve hayal kırıklığına uğrarsınız. Birde bu kadar değer vermeniz yanlış bence bırakın o sizi tavlamaya çalışsın erkekler uğraşmayı sever, o size kitap göndersin. Ha uğraşmıyorsa da salın gitsin hayır gelmez sizi hakedecek olan uğraşmalı kendi değerinizin farkıma varın siz kendinize kıymet vermezseniz kimse vermez. Sevgiler...
Konuştukça bağlandım.sabah akşam konuştuğum biriyle ister istemez bir bağ kuruyo insan.ama o benim kadar değer vermiyo belli.

Çok iyi anlıyorum gerçekten. O ilk flört dönemi fena olmuyor. İlgisizlik belli edilmiyor. Heyecanlanıyorsun. Sonra pat. Özlerine dönüyorlar.

Emin olun özverili insan kendini belli ediyor ve siz anlıyorsunuz zaten olması gerekeni. Salın bu adamı. Bir süre de kendinizle vakit geçirin. Bol bol film, dizi izleyin. Kitap bitirin. Hani böyle söylemesi kolay oluyor ama cidden bitince çok huzurlu olacaksınız. Garanti ederim.:halay:
Çok teşekkür ederim🙏🏻Elimden geldiğince kendime vakit ayırmaya çalışıyorum.geçicek bu günler de

Kurban olayım şu içinizdeki yalnızlığı boşluğu sevme sevilme ihtiyacını elin davarları ile tüketmeyin. Birgün karşınıza evleneceğiniz adamlar çıkınca da sağlıklı düşünmüyor doğru karar veremeyip kaynana kayınço diye uğraşıp duruyorsunuz. Yapmayın bunu işte yapmayın ne idiyü belirsiz adamlara fazla anlam yüklemeyin yol verin defolsun gitsin. Sana değer verse böyle hissettirip değersiz duygusu yüklerdi mi zihnine bir düşün ya ? Adam meşgul adam sanal ortamda kafa dağıtıyor o hayvansı ego tatmin olunca da kendini geri çekiyor bu kadar basit
Ne güzel yazmışsınız..gerçekten çok haklısınız..insan hislerine güvenmeli..egosunu tatmin etti ve bitti

Allahaşkına nerden buldunuz bu kabasakal, tibet öküzünü. Ama bir sözüne katıldım korona bitsin çıkın dışarı kendinize biraz şöyle bir etrafınıza falan bakın. İnanın herkes böyle ayı değil. Bide hediye falan kitap göndermişsiniz bu salak oğlu salağa. O en son cin aliyi okurken yarım bırakmıştır ne anlasın kitaptan. Ayıya gül vermişler, dönmüş g*tüne sürmüş. Siz çok ayrı dünyaların insanlarısınız konu sahibi yapma. Sonradan pişman olursun.
Hem tebessüm ettim okurken hem bi silkelendim.teşekkür ederim.ben Türkçe öğretmeniyim.biliyo musunuz bana en başlarda sözde benim “nilgün bodur” tarzı kitapları okuduğumu öne sürdü.kendisi bilgi veren kitapları okurmuş.benim ne okuduğumu bilmeden.bana dedi ki bir de” az kalsın beni okumaktan soğutucaktın!” Nasıl bişey bu...şimdi daha iyi anlıyorum kendime ne kadar haksızlık yaptığımı..ahhh

3 aydır, sadece internetten tanıştığınız bir insandan ne çok şey bekliyor, ilişkinize ne çok anlam yüklüyor ve kendinizi de ne çok kaptırıyorsunuz yahu. Asıl sorun adamın tavırlarından çok sizin bu durumunuz.

Netten tanıstıgın insana kitap gondercegıne kitaba ihtiyacı olan birine gonderseydın daha degerlı hissederdin bence. Bırını gercekten mutlu ettıgın ıcın.
Ne bıleyım netten biriyle tanısıp uc bes ay sadece sosyal medyadan sohbet edip baglanmak sacma gelmiyor mu?

Bunda şok olacak ne var? İnsanlar birbirleriyle internet üzerinden paylaşımda bulunamaz mı? Kırılgan bir dönemindedir konu sahibi anlam yüklemiştir derdini paylaşmıştır ne var yani bunda bu kadar şaşıracak. Sosyal medyada kız kovalayan adama normal deyip iç sıkıntısını paylaşan bir hanımın duygularına dünyanın en anormal şeyiymiş gibi yorum yapmak asıl anormallik.
Hay ağzını öpiim :)

Ya açıkçası günümüzde internetten tanışmayı hala garipsemek bana ilginç geliyor.
Sonuçta burası da sanal bi platform ama ben yıllardır derdimi anlattım burada birileri bana yol gösterdi keza ben bazen birilerine...
Sonuçta burda da kimse kimseyi gerçekte tanımıyor ama birbirimiz için üzülüp sevinebiliyoruz.

Konu sahibi siz belli ki içli bir insansiniz ama.karsinizdaki bu değere layık değil.
Yüzeysel ve de cinsel amaçlar peşinde koşan biri muhtemelen.
Işte kimi tutturabilirse oltaya kim gelirse gibi bi tavrı var.
Bence engelleyin silin her yerden aramayın değmez vakit ayırmaya.
Vaktinizi ben neden böyle değersiz hissediyorum buna ayırın psikoterapi alabilrisiniz belki.
Siz zaten çok değerlisiniz bir erkek belirlemiyor sizin değerinizi.

Bunda şok olacak ne var? İnsanlar birbirleriyle internet üzerinden paylaşımda bulunamaz mı? Kırılgan bir dönemindedir konu sahibi anlam yüklemiştir derdini paylaşmıştır ne var yani bunda bu kadar şaşıracak. Sosyal medyada kız kovalayan adama normal deyip iç sıkıntısını paylaşan bir hanımın duygularına dünyanın en anormal şeyiymiş gibi yorum yapmak asıl anormallik.
Teşekkür ederim duygularıma tercüman olduğunuz için..

Kitabı okuduğunu bile düşünmüyorum. İnternetteki birinden değer bekleme eminim onlarca kızla aynı anda konuşuyordur. Ayrıca değer verse okusa o kitap hakkında üzerinde konuşur. Çok beğendim deyip yeniden teşekkür ederdi. 10 yıldır birlikteliğim oldu 10 aydır da evliyim eşim görevde olmasına rağmen şiir yazıp atar. Mesajla cevap veririm konuşuruz. Üstüne arayınca yine nasıl bulduğumu sorar bir de telefonda konuşuruz. Demem o ki insan mutlu edince ve mutlu olunca onu konuşmak paylaşmak ister. Ne bileyim o tanıştığın adama pek güvenme kendini onun için değersiz hissetme. Ayrıca kitap hediyene bayıldım. Birbirine kitap veren insanları çok severim 😍
Teşekkür ederim😍 demek ki kitap hediye edilecek kişi değilmiş

Merhaba herkese,
Üç ay önce netten biriyle tanıştım, karantina sürecinden önce tam da.ama görüşemedik yüzyüze.uzun zamandır da telefonda ve whatsapta konuşuyoduk.ama bir tuhaflık vardı, tam bir odun.hatta kitap hediye alıp gönderdim ona, ortak kitap belirledik okumak için.ama ne bileyim kitaplar eline ulaşınca “teşekkürler” dedi sadece.bu beni kırdı.çünkü daha farklı beklemiştim.ne bileyim insan mutlu olduğunu gösterir en azından.sonra söyledim mutlu olmadın mı kitaplara diye.bunu sorunca da bana söylediği şey” ya senne kadar alıngansın, benden sana izin git hava al biraz, karantina seni alıngan yapmış..” geçen hafta da doğumgünümdü.çok soğuk kutladı.ben de insan arardı diye gülen bir emojiyle yazdım.ertesi gün aradı.onunla konuşurken bir yanım mutluydu.ama teli kapatınca yüreğime bişey oturdu.kırılmıştım.kendime kızdım.o kadar mutsuzum ki birinin ilgisine ihtiyaç duyuyorum, ben de güzel şeyler duymak istiyorum.ve bile bile kendimi değersiz hissediyorum.
Bu arada instagramına sürekli tanımadığı kızları ekliyor her gün belki on kişi..son konuşmamızdan beri yazmadı.ben de yazmadım, yazarsam kendime kızarım.ama düşünmeden de edemiyorum.sizlerin bana söyleyeceğiniz sözlere ihtiyacım var..şimdiden hakkınızı helal edin..🙏🏻

Canım benim adam aranıyor ve siz sevgili dileniyorsunuz. Lütfen tavırlı mesaj dahi atmadan yolunuza bakın. Neden bir şey bekliyorsunuz hem. Onun size pervane olması lazım ancak bu tavırlara devam ederseniz işiniz zor.

Back
X