Kadınların hepsi demeyeyim ama bir çoğu cinsellik yaşadığı adama bağlanıyor ama lütfen sevgi eksikliginizi baskakarinin istismar etmelerine izin vermeyin biz kadınlar ufacık sevgi kırıntısı için çok fedakar oluyoruz gözümüz bir şeyi görmüyor insan kiymet verdiği şeyleri bsskasindan saklar gizler ve dokunmasına izin vermez lütfen kendinizi sevin kendinize değer verin ki başkasının sevgisine ihtiyaciniz olmasınDaha önce açtığım bir konum vardı erkek arkadaşım ile ayrılmıştık ben kendisine yazıp tekrar barıştım, yazdığım için baristigim için o kadar pişman oldum ki. pişmanım. Kendimi cinsel anlamda kullandirttigim için pişmanım, o öyle biri değil dedim burada ama gerçekten daha beteriymis. Kendimi kullanılmış hissediyorum onunla olan anilari unutamamaktan korkuyorum. Konuşmak isteyen kişiler oluyor ama geri çeviriyorum sanki buna hakkım yokmuş gibi. Bana hayatına devam et yeni birilerini al diyor çünkü o öyle yapmış. İkimizinde ilk ilişkisiydi o beni ikna etti başlamak için hatta ama ben deneme tahtasi oldum sanirim onun için. O kadar yaşadığımız şeye saygısı bile yokmuş. Unutabilirim ve yoluma bakabilirim değil mi. Beynim sanki dünyanın sonu gelmiş gibi davraniyor. Stres ve uzuntuden ürtiker oldum üstüne lütfen en azından biraz nasihat verin içimi rahatlatmak istiyorum
Şuanda bir sağlık sorunu yaşıyorum.İnan sağlığın yerindeyse hiçbir şeyin kafaya takılmaması gerekiyor..Yanlış bir ilişkinin içinde olmuşsun bitmiş gitmiş bu kadar.Keyfine bak hayatın tadını çıkar.Sağlıktan başkası yalan.Daha önce açtığım bir konum vardı erkek arkadaşım ile ayrılmıştık ben kendisine yazıp tekrar barıştım, yazdığım için baristigim için o kadar pişman oldum ki. pişmanım. Kendimi cinsel anlamda kullandirttigim için pişmanım, o öyle biri değil dedim burada ama gerçekten daha beteriymis. Kendimi kullanılmış hissediyorum onunla olan anilari unutamamaktan korkuyorum. Konuşmak isteyen kişiler oluyor ama geri çeviriyorum sanki buna hakkım yokmuş gibi. Bana hayatına devam et yeni birilerini al diyor çünkü o öyle yapmış. İkimizinde ilk ilişkisiydi o beni ikna etti başlamak için hatta ama ben deneme tahtasi oldum sanirim onun için. O kadar yaşadığımız şeye saygısı bile yokmuş. Unutabilirim ve yoluma bakabilirim değil mi. Beynim sanki dünyanın sonu gelmiş gibi davraniyor. Stres ve uzuntuden ürtiker oldum üstüne lütfen en azından biraz nasihat verin içimi rahatlatmak istiyorum
cinsel birliktelik yaşamadık ancak biraz ileri gittigimiz durumlar oldu, o bana utanmadan bakiresin dedi ama bakirelik zarda mi araniyor ki, kendimi asagilanmis hissediyorum ve iğrenç hissediyorum ileride çok severek bir ilişkiye başlasam bile aklıma gelir diye korkuyorum çok fazla korkum var yine de cok tesekkur ederim tavsiyeniz içinKadınların hepsi demeyeyim ama bir çoğu cinsellik yaşadığı adama bağlanıyor ama lütfen sevgi eksikliginizi baskakarinin istismar etmelerine izin vermeyin biz kadınlar ufacık sevgi kırıntısı için çok fedakar oluyoruz gözümüz bir şeyi görmüyor insan kiymet verdiği şeyleri bsskasindan saklar gizler ve dokunmasına izin vermez lütfen kendinizi sevin kendinize değer verin ki başkasının sevgisine ihtiyaciniz olmasın
Haklısınız, teşekkür ederimŞuanda bir sağlık sorunu yaşıyorum.İnan sağlığın yerindeyse hiçbir şeyin kafaya takılmaması gerekiyor..Yanlış bir ilişkinin içinde olmuşsun bitmiş gitmiş bu kadar.Keyfine bak hayatın tadını çıkar.Sağlıktan başkası yalan.
Siz istemeden, zevk almadan mı oldu her şey?cinsel birliktelik yaşamadık ancak biraz ileri gittigimiz durumlar oldu, o bana utanmadan bakiresin dedi ama bakirelik zarda mi araniyor ki, kendimi asagilanmis hissediyorum ve iğrenç hissediyorum ileride çok severek bir ilişkiye başlasam bile aklıma gelir diye korkuyorum çok fazla korkum var yine de cok tesekkur ederim tavsiyeniz için
Yanlış biri bile olsa o dönemde o duyguları hissetmişsin. Ve yakınlaşmışsın. Bunun için suçlu değilsin. Madem yanlış biri, üzülmene gerek yok onun için.cinsel birliktelik yaşamadık ancak biraz ileri gittigimiz durumlar oldu, o bana utanmadan bakiresin dedi ama bakirelik zarda mi araniyor ki, kendimi asagilanmis hissediyorum ve iğrenç hissediyorum ileride çok severek bir ilişkiye başlasam bile aklıma gelir diye korkuyorum çok fazla korkum var yine de cok tesekkur ederim tavsiyeniz için
Teşekkürler, sadece bu kadar güvendiğim için öyle biri değil dediğim ve öyle çıktığı için kendimi çok kötü hissediyorumYanlış biri bile olsa o dönemde o duyguları hissetmişsin. Ve yakınlaşmışsın. Bunun için suçlu değilsin. Madem yanlış biri, üzülmene gerek yok onun için.
Senin gibi çok kız burda konu açıyor
Sorumluluğunu alacağınız işlere girişin
Ben bu adamı seviyorum ve birlikte olmak istiyorum, ne olursa olsun sonuçlarına razıyım diyorsanız birlikte olun
Bu toplumun da kendinizi iğrenç hissettirmesine müsade etmeyin ya
Biliyorum ama ben kendime böyle yüklenmeye devam ederse ileride birini hayatima alabileceğim şüpheliOnun ilk ilişkisi değil burada bir anlaşalım
Bu olaydan ders çıkardınız bitti gitti. Artık yolunuza bakın kendinizden de iğrenmeyi bırakın. İleride hayatınıza giren adama hiçbir şey anlatmak zorunda değilsiniz.
İnşallah unuturum, tesekkurlerAlacağınız dersleri almaya bakın. Unutursunuz zamanla.
O bu kadar üzülmene değecek biri mi? Seni kullanan bir insanı bile hala unutamam kafasındasın öyle de bir güzel unutuluyor ki yazık etme kendineDaha önce açtığım bir konum vardı erkek arkadaşım ile ayrılmıştık ben kendisine yazıp tekrar barıştım, yazdığım için baristigim için o kadar pişman oldum ki. pişmanım. Kendimi cinsel anlamda kullandirttigim için pişmanım, o öyle biri değil dedim burada ama gerçekten daha beteriymis. Kendimi kullanılmış hissediyorum onunla olan anilari unutamamaktan korkuyorum. Konuşmak isteyen kişiler oluyor ama geri çeviriyorum sanki buna hakkım yokmuş gibi. Bana hayatına devam et yeni birilerini al diyor çünkü o öyle yapmış. İkimizinde ilk ilişkisiydi o beni ikna etti başlamak için hatta ama ben deneme tahtasi oldum sanirim onun için. O kadar yaşadığımız şeye saygısı bile yokmuş. Unutabilirim ve yoluma bakabilirim değil mi. Beynim sanki dünyanın sonu gelmiş gibi davraniyor. Stres ve uzuntuden ürtiker oldum üstüne lütfen en azından biraz nasihat verin içimi rahatlatmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?