Kendini nimetten sayan fasulyeler

Sanırım hala boşanma aşamasında, bu yapılmaz. Onun yerine mesaj atabilir, '' Arkadaşının eşi ile sohbet etmemi mi istiyorsun hakikaten, bu ne cesarettir? :))) '' diye. Eheh.
O zaman adam yapışır yakasına sanki ya, yüzsüz olduğunu geçen konudan hatırlıyorum zaten. Birbir muhatap olmak çok daha tehlikeli sanki

O zaman adam yapışır yakasına sanki ya, yüzsüz olduğunu geçen konudan hatırlıyorum zaten. Birbir muhatap olmak çok daha tehlikeli sanki
Yok yapışamaz böyle, korkar. O nur yüzlü aplalar, olur da barışamaz ise karısı ile, ona lazım. Kim bulacak birini daha sonra?

zıkkım da var içermisin deseydiniz ya.
insanlar ne tuhaf ya evlenirken karisiyolar,kac cocuk yapacagina karisiyolar, bosanirken karisiyolar her şeye burun sokmaya ne cok bayiliyoruz anlamiyorum ki.

Evden ayrılalı 6 ay olmuş. Birgün bile pişmanlık duymamışım, kendi düzenimi oturtmuşum, ailemi karşıma almışım, onbinlerce tl parayı bu uğurda harcamışım. Ve tanımadığım birileri arayıp benimle bu konuda konuşmak istediğini söylüyor. Sanki ben bunca şeyden sonra eski eşin arkadaşının hanımının lafıyla geri döneceğim. Bunu düşünmeleri, beni zırp pırt rahatsız etmeleri, aramaları, sanki yaramazlık yapan 3 yaşında bir çocukmuşum gibi azarlamaları acayip zoruma gidiyor. 2 tanesini def ettim şimdi 3.sü çıktı. Evime gelip benimle bir çay içmek istiyormuş. Bu insanlara haddini bildirmek istiyorum ama aynı zamanda özelimi kimseye anlatmak zorunda kalmak da istemiyorum.

Yahu ben ailemi üzmeyi göze almışım sen hangi mantıkla hangi akılla tanımadığın bir kadının evliliği üzerine ona baskı yapmaya cesaret edebiliyorsun? Acayip gıcık kaptım. İçimde kalmasın diye yazıyorum. Yoksa onlara ne denmesi gerektiğini gayet iyi biliyorum da yine kötü kadın ilan edilmemek için kendimi dizginliyorum. Sabır ya Rab!
Tamamda sen kimsin de ınsanları aşağılıyosun

Enerjinizi sömüren insanların telefonunu dahi açmayın,değil çay/kahve içmek.
Ben bu konuları kimseyle konusmak istemiyorum,gerek yok diyip kapatın telefonu gerekiyorsa.
Zamanla azalarak biterler diye umut ediyorum.

Evden ayrılalı 6 ay olmuş. Birgün bile pişmanlık duymamışım, kendi düzenimi oturtmuşum, ailemi karşıma almışım, onbinlerce tl parayı bu uğurda harcamışım. Ve tanımadığım birileri arayıp benimle bu konuda konuşmak istediğini söylüyor. Sanki ben bunca şeyden sonra eski eşin arkadaşının hanımının lafıyla geri döneceğim. Bunu düşünmeleri, beni zırp pırt rahatsız etmeleri, aramaları, sanki yaramazlık yapan 3 yaşında bir çocukmuşum gibi azarlamaları acayip zoruma gidiyor. 2 tanesini def ettim şimdi 3.sü çıktı. Evime gelip benimle bir çay içmek istiyormuş. Bu insanlara haddini bildirmek istiyorum ama aynı zamanda özelimi kimseye anlatmak zorunda kalmak da istemiyorum.

Yahu ben ailemi üzmeyi göze almışım sen hangi mantıkla hangi akılla tanımadığın bir kadının evliliği üzerine ona baskı yapmaya cesaret edebiliyorsun? Acayip gıcık kaptım. İçimde kalmasın diye yazıyorum. Yoksa onlara ne denmesi gerektiğini gayet iyi biliyorum da yine kötü kadın ilan edilmemek için kendimi dizginliyorum. Sabır ya Rab!

kadına ısrar etmişlerdir, olayı farklı aksettirmişlerdir. eşim de bana dese arkadaşım çok uzuluyor eşinden ayrıldığına bir kadın kadına konuşsanız falan diye olayı öğrenirim, kırmam gider konuşurum.
kadına bir şey anlatmak zorunda değilsiniz, kararım net,değiştiremezsin bir çay içelim ama bu açıdan vaktini boşa harcama diyebilirsin.

Allah yardımcınız olsun inşallah
iş güç olaylarını ne yaptınız yoluna girdi inşallah
mahkemeniz ne zaman aradım taradım konuları zorla buldum :) protokolü imzaladı babam yardım etti yazmışsınız.

Back
X