- 25 Ocak 2011
- 685
- 486
- 303
- 28
- Konu Sahibi forestfruitcake
-
Çocuğun face hesabının linki
Okumayabilirsiniz hanfendiYahu madem bu kadar etkilendiniz ne diye konu acıp üstüne link paylasıp bizim de psikolojimizi bozuyorsunuz? Ne bu saçmalık?
Bende ne olduğunu anlayamadan izledim..Bende haberi okudum izleyemem öyle şeyleri.
Allah günahlarını affetsin.
Bende onu anlamadım ne saçma bir konu bu yaYahu madem bu kadar etkilendiniz ne diye konu acıp üstüne link paylasıp bizim de psikolojimizi bozuyorsunuz? Ne bu saçmalık?
Okumayabilirsiniz hanfendi
İnsanlar sokakta şahit oldukları kavgalar için bile konu açıyor. Bende böyle bişeye şahit oldum gerçekten kötü oldum belki bir bilgisi olan vardır, gerçek değildir der diye açtım konuyu. En azından bi allah rahmen eylesin diyebilirsiniz sonuçta ölen bir insanBende onu anlamadım ne saçma bir konu bu ya
Gerçekten öyle. Çok kızdım bende ama içim parçalandı nasıl biri için ölmek ister bir insanİyice zıvanadan çıktı insanlar.
Ölüm bile şova dönüştü. İntihar edene üzülmem. Allah akıldan fikirden şaşırtmasın, kimse için kendi canına kıymaya değmez...
Bu konu da gerçekten abes olmuş..
bize neden izletiyorsun be
Ben de ne olduğunu bilmeden izledim diyorsunuz ama bilerek bizim izlememiz icin link paylasiyorsunuz ne tuhaf bir durum oluşmuş dimi..Bende ne olduğunu anlayamadan izledim..
Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?