Ya şizofren ya da kendine olan guveni öyle yerlebir olmuş ki kendine başka bir dünya kurmuş. Üzücü bir durum aslında ama insanı delirme noktasına getirir. Ben de bu durumu yaşadım bu yıl, inan sinir sahibi oldum. Bu arkadaş hep konuşur asla dinlemez, eşşek başı konuşuyor sanki. Her şeyi önce o yapar, her şeyin en iyisini yapar çok cool olduğunu düşünür, herrrrrr şeyle ilgili fikri vardır. Tabi bu kadar çok konuşunca ben olayı çözdüm sanırım biraz. Kendisinin 2 büyük kardeşi var ikisi de doktor olmuş. Resmen kendisi öğretmen olduğu için kendini küçük görüyor. Offf ben de tirlatmamisimdir inşallahsorunum aslında yeni değil ama artık dayanılmaz hale geldi. Üç yıldır iş arkadaşımla birlikte çalışıyoruz. bir anaokulunda çalışan öğretmenleriz. birbirimize yardımcı oluyor, işleri birlikte yapıyoruz, durumlara beraber karar veriyoruz. fakat sıkıntı şöyle ortaya çıktı. Bu arkadaş kendi öğrencilerinin aileleriyle sıkça özel görüşmeler yapmaya, gereksiz durduk yere, yeri olmadan toplantılar yapmaya başladı. Bunda bir beis yok lakin toplantılarında kendisinin çalıştığı yerde ve her yerde en iyi öğretmen olduğunu söylemesi, iddialı ve reklam içerikli yorumlarda bulunması huzuru aldı götürdü. Çünkü velilerinin tutumu diğer çalışanların da onun tarafından kötülendiğini gösteriyor. Kaldı ki bu arkadaşın gözle görülür hiçbir özel yanı yok, çok standart, çok sıradan. Tek farkı kendini durmadan övmesi! Ama bu bir hayli işe yaramış görünüyor. Tanrıça statüsünde şu sıra. ağzımız açık ve çoook mutsuz seyrediyoruz sadece.
Ya şizofren ya da kendine olan guveni öyle yerlebir olmuş ki kendine başka bir dünya kurmuş. Üzücü bir durum aslında ama insanı delirme noktasına getirir. Ben de bu durumu yaşadım bu yıl, inan sinir sahibi oldum. Bu arkadaş hep konuşur asla dinlemez, eşşek başı konuşuyor sanki. Her şeyi önce o yapar, her şeyin en iyisini yapar çok cool olduğunu düşünür, herrrrrr şeyle ilgili fikri vardır. Tabi bu kadar çok konuşunca ben olayı çözdüm sanırım biraz.
Sen de öğretmen misin LadyInGray!? Bunu kimse tınlamıyor değil ki!**sorun da herkesin vaaaaooow olması! Tevazu tarih olmuş...
resmi bir durum yok ki... çok kişisel bir şey olduğunu düşündük. kendini övmesi kendi tasarrufunda. şikayet etmek gibi olurdu...
Kendini öven insanlar aslında aşağılık duygusu yaşadığından kendilerini hep överler ama hayattaki en ezik insanlar onlardır de. Bunu her gün de. O kişi kendini övdüğü her an de o zaman kendisini çekerresmi bir durum yok ki... çok kişisel bir şey olduğunu düşündük. kendini övmesi kendi tasarrufunda. şikayet etmek gibi olurdu...
Ya şizofren ya da kendine olan guveni öyle yerlebir olmuş ki kendine başka bir dünya kurmuş. Üzücü bir durum aslında ama insanı delirme noktasına getirir. Ben de bu durumu yaşadım bu yıl, inan sinir sahibi oldum. Bu arkadaş hep konuşur asla dinlemez, eşşek başı konuşuyor sanki. Her şeyi önce o yapar, her şeyin en iyisini yapar çok cool olduğunu düşünür, herrrrrr şeyle ilgili fikri vardır. Tabi bu kadar çok konuşunca ben olayı çözdüm sanırım biraz.
Sen de öğretmen misin LadyInGray!? Bunu kimse tınlamıyor değil ki!**sorun da herkesin vaaaaooow olması! Tevazu tarih olmuş
Eğitim durumu hiç daha iyi değil. Lise zar zor, üniversite zar zor, atama da. Benimki açık ara. o bildiğimiz bi konu !!Kendini övmek adına hazırlamıyodur sonuçta veli toplantılarını. bu kötü birşey değil işini önemsiyor sürekli velilerle irtibat kurmak istiyor olabilir. belki donanımlı olduğunu , kendini geliştirdiğini, iyi bir öğretmen olduğunu velilere gösterip huzurlu olmalarını sağlamak istiyordur. çünkü daha önce özel bir kaç anaokulunu yakından tanıma fırsatım oldu. öğretmenler lise mezunu binbir hava. Öğrencilerle gram ilgilenmiyor sıfır donanım. eğitim durumunuzu donanımınızı bilmiyorum ama belki size daha iyi bir yerden mezundur yada donanımları fazladır. Belki özgüveni bu yüzden fazla ve bunu saklama gereği duymuyodur. yada hiç biri boş teneke çok tıngırdar hesabıdır. bilemiyorum
Eğitim durumu hiç daha iyi değil. Lise zar zor, üniversite zar zor, atama da. Benimki açık ara. o bildiğimiz bi konu !!
benim yengemi tarif etmişsiniz oda ögretmen desorunum aslında yeni değil ama artık dayanılmaz hale geldi. Üç yıldır iş arkadaşımla birlikte çalışıyoruz. bir anaokulunda çalışan öğretmenleriz. birbirimize yardımcı oluyor, işleri birlikte yapıyoruz, durumlara beraber karar veriyoruz. fakat sıkıntı şöyle ortaya çıktı. Bu arkadaş kendi öğrencilerinin aileleriyle sıkça özel görüşmeler yapmaya, gereksiz durduk yere, yeri olmadan toplantılar yapmaya başladı. Bunda bir beis yok lakin toplantılarında kendisinin çalıştığı yerde ve her yerde en iyi öğretmen olduğunu söylemesi, iddialı ve reklam içerikli yorumlarda bulunması huzuru aldı götürdü. Çünkü velilerinin tutumu diğer çalışanların da onun tarafından kötülendiğini gösteriyor. Kaldı ki bu arkadaşın gözle görülür hiçbir özel yanı yok, çok standart, çok sıradan. Tek farkı kendini durmadan övmesi! Ama bu bir hayli işe yaramış görünüyor. Tanrıça statüsünde şu sıra. ağzımız açık ve çoook mutsuz seyrediyoruz sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?