Kendini piskolojik olarak gebe hissedenler haydi burda toplanalım :)))

deepp

Benim güzel misafirim sen hep hoşgeldin..
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
693
14
118
Her denemeden sonra kendini hamile hisseden arkadaşlarım .. adete yakın her belirtiyi gebelik sanan ve dayanamayıp erkenden test yapan ve rekor kıran hatunlar sanırım aynı duyguları paylaşıyoruz :52:
bizimde topiğimiz olsun istedimm :52:

haha çok komik kimse kendini böyle hissetmiyormuş meğer benden başka :52:

ben hissetmeyenlerdenim ama sizin icin hissetmeye calisacam bu ay....:9::9::9::9::9:

Her denemeden sonra kendini hamile hisseden arkadaşlarım .. adete yakın her belirtiyi gebelik sanan ve dayanamayıp erkenden test yapan ve rekor kıran hatunlar sanırım aynı duyguları paylaşıyoruz :52:
bizimde topiğimiz olsun istedimm :52:

ben evlenelı 3yıl oldu kendımı 2yıldır sureklı hamıle gıbı hıssedıyorum:52::52::52:canım sureklı bısey cekıyor hamılemıyım neyım dıyorum aılem hamıleyım dıye daha bı ozenle yemekler hazırlıyor bana:52:2yıldır doguramadım gıttı:23:hayır sımdı hamıleyım desem kımse ınanmıcak:9::9::9::9::9:kendımı sureklı hamıle gıbı hıssedıyorum esımle olmamıs cocugun kavgasını edıyorum:52::52:cocuk nerde yatcak?esım cocuk odasında,ben asla yavrumu orda yatırmam benımle burda yatıcak:47:sen gıt cocuk odasında yat dıye:52::52::52::52::52::52:ortada hamılelıgın h sı yok:52::52::52::52::52::52::52:ruhen hamıleyım :9::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
27 yasemin hayirli olsun ruhen hamileligin:52::52::52::52::52:

yaw sende bayadir hamis hissediyomusun kendini....:9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
ben o kadar abarttım ki sanırım şu an adet olduğum halde hala hamile olduğumu düşünüyorum

ben de 2,5 senedir hamileyim doğuramadım gitti.yazık yani şu gebelik testlerinin bizden çektikleri...:))
her ay kocaya kendimdeki değişimleri anlatıyorum bak şuram şöyle buram böyle oldu sen test al bana gelirken belki hamileyimdir ne dersin?
Başlarda o da benimle birlikte hevesleniyordu birlikte test yapıyorduk ama artık o da inanmıyor. :(( kendi kendime aynalara bakıyorum göbeğime falan...

sagolasın canım benım gercekten hamıle olsam nolur kımbılır :9::9::9::9::9::9:

bu yasemin varya bu yasemin
banada az çektirmiyo :23:

2 3 günde bir canı birşeyler istiyo,
bana msj atıyo, kız serap acaba hamile miyim? diyo..
periyodik olarak her hafta hamiledir yasmimimmm ;))))
tabi bende teyzoş :)))
saymadım ama epey yeğenim oldu :3:

bu arada bende bi iki kez hamile olmuştum psikolojik olarakteeennn :9:

ALLAH isteyen herkese versin evlat..
amin amin amin..

bu yasemin varya bu yasemin
banada az çektirmiyo :23:

2 3 günde bir canı birşeyler istiyo,
bana msj atıyo, kız serap acaba hamile miyim? diyo..
periyodik olarak her hafta hamiledir yasmimimmm ;))))
tabi bende teyzoş :)))
saymadım ama epey yeğenim oldu :3:

bu arada bende bi iki kez hamile olmuştum psikolojik olarakteeennn :9:

ALLAH isteyen herkese versin evlat..
amin amin amin..

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52: canım senı çooooooooooooook seviyorum:54::54::54::54::54: amin canım benım amin

Back
X