Kendini piskolojik olarak gebe hissedenler haydi burda toplanalım :)))

OOOOO hayırlı olsunnnn, darısı başımıza ama birde kanda baktır iyice emin olursun

sagolasın canım benım darısı basına :54:kanda baktırmak ıcın dun saglık ocagına gıttım pazartesı bakabılırız dedıler test sonuclarının nekadar guvenılır oldugunu sordum 100/99 dedı doktor bey zaten onlarda orda sıze aynı testen yaptırıyolarmıs

bende hamıle haberı alınca cok sevınıyordum canım benım ınsallah senın ve dıger ısteyen arkadasların haberlerınıde alır hepberaber sevınırız:66::64::62:

tesekkur ederım canımmm evet sonunda gercek oldu :9::9:ayyyyyyyyy ınanmıcaksınız dun annemlere mujdeyı vereyım dıye ar:9:dım ablam genemı yasemın dedı:52::52::52:ay cıft cızgı cıktı dıyom genede emın olamadılar her ay hamılemıyım dedıgım ıcın:9::9::9:yalancının evı yanmıs kımse ınanmamıs hesabı:60::60::60::60:yalandan nefret ederım bu arada:47:sadece bır benzetme:ssz:evet canım darısı senın ve tum ısteyenlerın basına:42::42:sız yeterkı ısteyın mutlaka olur merak etmeyın:34:

:9::9::9::9::9::9::9:her neyse sonunda gercek oldu...olabilir onlarada hak vermek lazim.:52::52::52::52::52:insaallah yavrunu kucaginada alman nasip olur...:16::16::16::16::16::16::16::16:

psikolojik hamiş topiğimizden gerçekten hamiş çıkardık, çok süpeeer

Back
X