• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendini seçici hissetmek

Kvrckrpz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
20
Puanlar
88
Kafama göre biriyle karşılaşmak, yanlış olmayan adamlarla keyifli bir ilişkim olsun istiyorum. Şimdiye kadar kendi seçtiklerimle kültür seviyem, mizahım uyuyordu ama doğru kişi diyemeyeceğim özellikleri de çoktu. Beni seçenleri de ben beğenemiyorum. Çok seçici olmak da iyi değil biliyorum ama insanın mizah,kültürünün uyduğu biriyle karşılaşması neden bu kadar zor. Tek istediğim zeki olsun , efendi olsun ve çevresindeki arkadaşlarndan vizyonsuzluk akmasın. Karşıma cıkan tipler hep böyle . Tipe bile bakmıyorum zamanla hoslanırım artık diyorum ama konustugum adamın whatsapp'ı '' vatsap ''şeklinde yazması bile beni aşırı rahatsız ediyor irrite ediyor :(

Yani haklısınız tabi. Bin yıldır hayatımda olan kocamın onlarca kez arkadaş ortamı değiştirmesi gerekti tayin şu bu sebeplerle. Inanın tüm arkadaşlarını boğasım var. O kısma çok takılmayın bence.

Ben de çok çok çok çok seçiciydim. Kendime uyanını buldum şükür.

Beğenmiyorsan beğenmiyorsundur imla hatası yapan biri arkadaşım da olsa soğuyorum malsf😅
Ben de aşkından ölüp bittiğim platonik aşkımdan bağlaç olan "de"yi ayrı yazamadığı için soğumuştum. Bir anda bıçak gibi kesildi tüm duygularım yazdığı SMS'i görünce :D

Kafama göre biriyle karşılaşmak, yanlış olmayan adamlarla keyifli bir ilişkim olsun istiyorum. Şimdiye kadar kendi seçtiklerimle kültür seviyem, mizahım uyuyordu ama doğru kişi diyemeyeceğim özellikleri de çoktu. Beni seçenleri de ben beğenemiyorum. Çok seçici olmak da iyi değil biliyorum ama insanın mizah,kültürünün uyduğu biriyle karşılaşması neden bu kadar zor. Tek istediğim zeki olsun , efendi olsun ve çevresindeki arkadaşlarndan vizyonsuzluk akmasın. Karşıma cıkan tipler hep böyle . Tipe bile bakmıyorum zamanla hoslanırım artık diyorum ama konustugum adamın whatsapp'ı '' vatsap ''şeklinde yazması bile beni aşırı rahatsız ediyor irrite ediyor :(
Doğrusunu bilmediği için mi öyle yazıyor yoksa geyik olsun diye mi? Whatsapp benim için vassaptır mesela, öyle söyler ve yazarım.

Bir tdk müfettişi olarak bu beni rahatsız etmedi. Başka şeyler varsa bilemem.

Hiçbirimiz dört dörtlük değiliz. Karşımızdaki insanlardan da dört dörtlük olmasını ya da %100 bize uyumlanmasını bekleyemeyiz. Herkesin falsoları, karşı tarafa yanlış gelen, rahatsız eden davranışları var. Kırmızı çizgide olmadığı sürece biraz görmezden gelmek, insanları olduğu gibi kabul etmek gerek. Aksi halde yalnızlık garanti.

Bakmayın siz burda ben mükemmelini aradım buldum diyenlere. İçine girseniz neleri neleri görmezden geliyorlardır.

Ben de yazım tarzına çok dikkat ederim. Vatsap şeklinde yazması beni de rahatsız eder. Bazıları da slm,mrb napiyon yazıyor mesela. Tanımaktan vazgeçiyorum. İnsanın kendini ifade ediş şeklinin önemli olduğunu düşünüyorum. Herkesin ilişkilerden beklentisi,kriterleri farklıdır. Yaş ilerledikçe seçicilik de artabiliyor.

Düzgün yazı kullanımı istemek de seçicilik değildir yahu😂 Cok seçici olmamak gerektigi konusunda katılsam da temel bir beklenti seviyesini de düşürmeyelim yani daha neler. Uygun biri karşına çıkınca zaten ufak tefek kusurlar göze batmadığı gibi başkasında hoşuna gitmeyecek seyler tatlı bile geliyor bazen.
Vatsap yazan biri olsa selamı sabahı keserim. Felan, morel de diğer midemi bulandıran 2 şey. Başkasının çok taktığı bir şeye takmayabilirim. Bunlar herkeste farklıdır ama beni rahatsız ediyorsa ediyordur ve inanılmaz seçicilik değil temel beklentimdir.

Bence bu tarz durumlar çok normal.ülkedeki erkeklerin seviyesi düşük zaten.40 yılda bir denk geliyor onda da evleniyor insanlar zaten.maalesef öyle fırsatlar kolay çıkmıyor.bu ilişki işleri çok zor gerçekten.hem cinsel performansı iyi olacak, hem ten uyumu olacak, hem zeka, kültür seviyesi uygun olacak, hem dış görünüşünü beğeneceksin, hem o seni beğenecek,hem işini gücünü oturtmuş olacak da evleneceksiniz. Yazmak bile kolay değil ki bulmak kolay olsun.ama er ya da geç herkes buluyor yine de nasıl oluyorsa.sen de bulursun heralde.

Şu seçiciyim değilim muhabbeti bana çok yersiz geliyor.bir kişiyi ya seversin ya sevmezsin.hadi bakalım şu günden sonra kriterlerimi düşürüyorum bu kişiyi seveceğim diye karar versek sevebilecek miyiz sanki?

Doğrusunu bilmediği için mi öyle yazıyor yoksa geyik olsun diye mi? Whatsapp benim için vassaptır mesela, öyle söyler ve yazarım.

Bir tdk müfettişi olarak bu beni rahatsız etmedi. Başka şeyler varsa bilemem.

Hiçbirimiz dört dörtlük değiliz. Karşımızdaki insanlardan da dört dörtlük olmasını ya da %100 bize uyumlanmasını bekleyemeyiz. Herkesin falsoları, karşı tarafa yanlış gelen, rahatsız eden davranışları var. Kırmızı çizgide olmadığı sürece biraz görmezden gelmek, insanları olduğu gibi kabul etmek gerek. Aksi halde yalnızlık garanti.

Bakmayın siz burda ben mükemmelini aradım buldum diyenlere. İçine girseniz neleri neleri görmezden geliyorlardır.
Konu sahibinin konusunu dağıtmak istemem ama bu kırmızı çizgileri esnetmek ne denli doğru? Uzun süreli yalnızlıktan sonra benim için kırmızı çizgi dediğim şeyi şu an biraz esnetiyor gibiyim. Ve bu ne denli mantıklı kararsızım. Yorumunuzu okuyunca acaba fazla mi takılı kaldım bu düşüncede diye kendimi sorguladım.

Konu sahibinin konusunu dağıtmak istemem ama bu kırmızı çizgileri esnetmek ne denli doğru? Uzun süreli yalnızlıktan sonra benim için kırmızı çizgi dediğim şeyi şu an biraz esnetiyor gibiyim. Ve bu ne denli mantıklı kararsızım. Yorumunuzu okuyunca acaba fazla mi takılı kaldım bu düşüncede diye kendimi sorguladım.
Kırmızı çizgilerin ne olduğuna, ne kadar mantık çerçevesine oturduğuna bağlı biraz.

Kırmızı çizgilerin ne olduğuna, ne kadar mantık çerçevesine oturduğuna bağlı biraz.
Bana mantıklı geliyor ama yalnızlığı göz önünde tutunca bir yandan da abartıyor muyum soru işareti oluşuyor. 🤔 Bdv'de açılan konular silinse ya da herkese açık olmasa şimdiye çoktan konuyu açmıştım. .d Belki de açmam gerekiyor.

Bana mantıklı geliyor ama yalnızlığı göz önünde tutunca bir yandan da abartıyor muyum soru işareti oluşuyor. 🤔 Bdv'de açılan konular silinse ya da herkese açık olmasa şimdiye çoktan konuyu açmıştım. .d Belki de açmam gerekiyor.
İşte ne olduğunu bilirsek daha net yorum yaparız. Böyle biraz havada kalıyor.

Bence bu tarz durumlar çok normal.ülkedeki erkeklerin seviyesi düşük zaten.40 yılda bir denk geliyor onda da evleniyor insanlar zaten.maalesef öyle fırsatlar kolay çıkmıyor.bu ilişki işleri çok zor gerçekten.hem cinsel performansı iyi olacak, hem ten uyumu olacak, hem zeka, kültür seviyesi uygun olacak, hem dış görünüşünü beğeneceksin, hem o seni beğenecek,hem işini gücünü oturtmuş olacak da evleneceksiniz. Yazmak bile kolay değil ki bulmak kolay olsun.ama er ya da geç herkes buluyor yine de nasıl oluyorsa.sen de bulursun heralde.
Yine de nasıl oluyorsa mı? Gene bi inceden kıskançlık hissetttim. 2026 da bari değişsen biraz.

Valla bu kadar takintili olmak ne kadar iyi bilemiycem. Ona tak buna tak, bir bakmissin yillar gecivermis gitmis. Cok tanidigim var öyle, sonunda yalniz kalakalan. Elbette icine sinmesi gerekir i baska tabide…

Kaldiki yazim hatasina takili olanlar burada nasil takiliyor onu anlamis degilim. Üyelerin yarisi türkceyi katlederek yaziyor.

Bence bir insanın sınırlarının, kurallarının olması iyi bir şey. Diğer türlü maymun iştahlı gibi bir şey olunur. :)

Senin kriterlerin bana normal geldi. Sadece
" whatsapp " konusunda ikilemde kaldım. Bana göre bunu yanlış yazmak bir sorun, çünkü benden önce gözüm rahatsız olur :). Ha ama kimisi bunu umursamaz.

bu özelliğiniz hayatınızı zorlaştırır ama kalite de katar
içinize sinen biri olunca bazı şeyleri görmezsiniz zaten

Normal bir insan işte böyle böyle dengini buluyor ve mutlu oluyor zaten değil mi ya? Farkında olmadığımız bir sürü şeye gıcık olup tetikleniyoruz ya da benimseyip çekiliyoruz. Diğer türlü “hata” oluyor zaten bence. O kişiyi eksik görüp o eksikliğe acıyor.İçsel olarak acıdığı kişi de aslında kendi oluyor; ben değersizim bu da değersiz deyip sahipleniyor. Sonra yastık değişiyor,kader değişmiyor falan filanlar.

Mesela ben bilişim birimindeyim. Chatgbt yazıldığını görünce bir garip oluyorum ve gpt olacak o deyip düzeltiyorum. Gemini var claude var azure var… sadece openai yok ki diyorum yapay zeka olarak. Ama uzman olan kişilerle konuşunca inanılmaz keyif alıp hayran hayran dinliyorum mesela.

Back
X