• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendini seçici hissetmek

İlyas Salman’dan hallice adamlar on kriter koyuyor da biz kadınlar gayet normal isteklerde bulununca niye seçici oluyoruz 🥸 seçici olmayacaksak eski usul görücüyle ilk gelene sormadan sorgulamadan tamam diyelim o zaman ki bence siz kendinizde olmayan şeyleri istemiyorsunuz. Bazı kadınların absürt istekleri oluyor bir yanıyla çok geleneksel bir yanıyla çok modern tamamen işine geldiği gibi ama sizin verdiğiniz örnekten hiç öyle saçma kriterler koyan biri izlenimini ( vibe değil 🥸 ) almadım. Lütfen kendinizi sorgulamayın. Normal adam sayısı eksilere düşünce olması gereken özelliklere sahip insanlara denk gelmek mucize oluyor biz de kendimizi sorguluyoruz

Konu sahibinin konusunu dağıtmak istemem ama bu kırmızı çizgileri esnetmek ne denli doğru? Uzun süreli yalnızlıktan sonra benim için kırmızı çizgi dediğim şeyi şu an biraz esnetiyor gibiyim. Ve bu ne denli mantıklı kararsızım. Yorumunuzu okuyunca acaba fazla mi takılı kaldım bu düşüncede diye kendimi sorguladım.
kirmizi cizgilerin ne?
yazisma sekli icin insan elemek..
bilmiyorum. bazi insanlara erkekler gokten yagar secer begenir alirlar. oyleysen tabii ki. sal ipini yenisi gelir zaten. ama yilda bir adam belki geliyorsa buna takilma😅

Hep aynı ortamlardan mi arkadaş ediniyosun acaba? Surekli böyle adamlar denk geliyorsa belki ortamda bir problem vardır diye düşündüm. Kriterlerini degistirmek yerine kendi ortamını değiştirmek belki sorunu kökünden çözebilir.

Bacım sabır lazım bu işlerde, ya doğru kişi olur yanlış zaman olur yada doğru zaman olur yanlış kişi olur çokta düşünmeyin erkek işte ne kadar güvenebiliriz ya

kirmizi cizgilerin ne?
yazisma sekli icin insan elemek..
bilmiyorum. bazi insanlara erkekler gokten yagar secer begenir alirlar. oyleysen tabii ki. sal ipini yenisi gelir zaten. ama yilda bir adam belki geliyorsa buna takilma😅
Gökten yağan bazı insanlardan değilim :) Yazışma şekli duruma göre etki ediyor ya. Benim acaba dediğim mesele meslekle ilgiliydi.

Valla bu kadar takintili olmak ne kadar iyi bilemiycem. Ona tak buna tak, bir bakmissin yillar gecivermis gitmis. Cok tanidigim var öyle, sonunda yalniz kalakalan. Elbette icine sinmesi gerekir i baska tabide…

Kaldiki yazim hatasina takili olanlar burada nasil takiliyor onu anlamis degilim. Üyelerin yarisi türkceyi katlederek yaziyor.
İçene sinmeyince de hiçbir anlamı olmuyor ki.yaninda birinin olması daha iyi olmuyor.evde sana dar geldiği için giyemediğin kıyafetler gibi.var ama hiçbir işe yaramıyor.

Gökten yağan bazı insanlardan değilim :) Yazışma şekli duruma göre etki ediyor ya. Benim acaba dediğim mesele meslekle ilgiliydi.
yani madem gökten yagmiyor ve madem ilişki yapmak isteyen- yalnizliktan bıkan bir insansin kolayca eleme kimseyi. Ama bu demek değil ki olmayacak insanlara sırf yalniz kalmamak icin sarıl:)
meslek dedigin sen ofiste 9-5 calisirken haftasonu tatilin varken her aksam, haftasonu bile 9a 10a kadar calisan bir esnafsa,tatili haftaici olan magaza calisaniyda vs ortak paydada bulusman zor, bos vaktiniz vs tutmuyor. gezemezsin tozamazsin plan yapamazsin. böylesini eleyebilirsin. Ya da uzun vadede göçmek, sehrini degistirmek istemiyorsan tayinci birini baslamadan eleyebilirsin. ya da sen uni mezunuyken lise terk birini secmeyebilirsin vs.
bu secicilik degil mantik. Ama sana denk insanlari da eleme bir zahmet bir bak et nasil diye. çünkü yalnizliktan sıkıldığını yazdigin cok mesaj var. bu kadar yalnizliktan sıkılan, hayati biriyle paylasmaya hevesli birine bu kadar az adam geliyorsa onlari da basit seylerden elemesi cok mantikli degil.
daha iyisinin gelme olasiligi varsa cok secici olunur. ayni iş hayatı gibi, buldugun iş dört dörtlük degilse ama senin egitiminle daha iyisini bulman kolay degilse, daha once uzun yillar issizlik cektiysen ve bu isi bile zor bulduysan mesela birseylere takilip aklini bulandirmadan baslamakta yarar var. beğenmezsen yine ayrilirsin.
iliskilerde de öyle:)
tabii ki aza razi olma, mal birine denk geldigini farkedersen bas tekmeyi. ama en bastan da bir dene bakalim ön yargılı olma

Bence secici degilsin konu sahibesi, yazdiklarin zaten olmasi gereken minimum. Duzgun yazsin, duzgun konussun, anadilini kullanabilsin yani bunlari da yapamazsan zaten magara adami oluyorsun:KK51:

Bence bağlaçları bitişik yazmak vatsap yazmaktan bin kat daha kötü bu arada

Ben de vatsap, vidyo vs diye yazıyorum bazen ama bağlacı ayıramayınca cümlenin anlamı değişiyor. Bağlaç ayıramayan hiçbir şey yapamaz bu hayatta🤣

Bence bağlaçları bitişik yazmak vatsap yazmaktan bin kat daha kötü bu arada

Ben de vatsap, vidyo vs diye yazıyorum bazen ama bağlacı ayıramayınca cümlenin anlamı değişiyor. Bağlaç ayıramayan hiçbir şey yapamaz bu hayatta🤣
Bence de.neticede yabancı bir kelimedir bize göre yazılabilir.

Back
X