Kendini sev yada sevme..

Kendiniarayankiz

Her seyin bir anlami olmamali...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2015
460
424
Herkesi seviyoruz , is kendimize geldi mi hayir.
Herkese Merhamet ediyoruz ,acima duygumuzu harekete geciriyoruz ama iş kendimize gelince dünyanin en acımasız insani oluyoruz.
Baskasina soylemeye cekindigimiz seyleri ,kendimize hakaret edercesine söylüyoruz .

Kendimizle alip veremedigimiz ne ?

Bu kendini sevememe probleminin altinda ne gibi psikolojik bir rahatsızlik yatıyor?

Bir insanin kendini sevip sevmedigini nasil anlarsiniz?

En önemlisi siz kendinizi seviyor musunuz ?
Ya da sevmiyor musunuz? Peki bunun nedeni ne?

İnsan kendine değer vermez ve sevmezse başkası neden onu sevsin ki? Ben de sizin bahsettiğiniz durum olmadı hiç hatta öz eleştiri yapmam gerekirse bencilimdir,rahatıma düşkünümdür. Kendimle başbaşa kalayım,sessizce uzanıp iç sesimi dinleyeyim diye fırsat yaratmaya çalışırım,bu beni çok rahatlatır.
Nick de biraz manidar sanki.Bir problem varsa yazsanız daha çok yardımcı olunurdu:110:

insan kendiyle barışıksa herkesi sever...kendiyle sorunu varsa başkalarında o eksiğini arar sevmekten çok kıskanır ama kendiyle yüzleşiyor seviyorsa herkesi sevebilir ancak

kendimi seviyorum değer veriyorum kendini sevmeyen bir insan hayattan zevk alamaz kendini sevmeyenleri anlamak çokta zor değil kendisine nasıl davrandığına dikkat etmek lazım :)

Herkesi seviyoruz , is kendimize geldi mi hayir.
Herkese Merhamet ediyoruz ,acima duygumuzu harekete geciriyoruz ama iş kendimize gelince dünyanin en acımasız insani oluyoruz.
Baskasina soylemeye cekindigimiz seyleri ,kendimize hakaret edercesine söylüyoruz .

Kendimizle alip veremedigimiz ne ?

Bu kendini sevememe probleminin altinda ne gibi psikolojik bir rahatsızlik yatıyor?

Bir insanin kendini sevip sevmedigini nasil anlarsiniz?

En önemlisi siz kendinizi seviyor musunuz ?
Ya da sevmiyor musunuz? Peki bunun nedeni ne?
bazen kendimi çok seviyorum oda enaniyet yapıyor. en iyisi diyorum az seveyim yok arkadaş olmuyor, sevilmeyecek tarafımı bulamıyorum.

neyse işin şakası, kendini seven insan iç muhakemesinde başarıya ulaşan insandır. bunu yapamadıkça sevgimiz tam ve yeterli olmaz. bana göre :)

kendimi seviyorum tabiki...ama değer denilen şeyi sevdiklerime daha çok veriyorum...
çok fazla fedakarlık iyilik yaparım...bazen sürekli kendimden birşeyler gittiği zamanlarda çok üzülürüm ama bunu bile bile yine fedakarlığımı yapıyorum işte...

bir damla gözyaşımı dünyaya değişmem,işte bu yüzdendır ki gözümdne bir damla yaş getırene asla merhametım olmaz,ve başına gelenler kötü olaylar benı mutlu eder,elimden gelen varsada yaparım,hemde zevkle,

X