Kendini suçlu hiss etmek

Buse_89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2019
23
0
1
36
Mrhba.ben Türkiyede yaşayan yabancı asistan doktorum.bir kızım var.eşim yanımıza gelip gidiyordu.en son eşim geldiğinde çok basit bir şey üstünde kavga ettik,ben sesimi yükseltdim eşim de üzerime yürüdü,ve ben eşime evden gitmesini istedim.o da gitti.iki gün sonra eşime msj yazıb özür diledim,ama bittiğini söyledi,mahkemeye gideceğini ve boşanacağını söyledi.bir de çocuğu senden alıcam,Türkiyede kalırsa ben göremem dedi.onu da diyim ki bu bizim ilk kavgamız deyil,daha önce 4ay evvel boşanmadan dönmüştük.şimdi ben kendimi suçluyorum,neden çık git dedim,kızımı benden alırsa ne yaparım,her şey yeni düzelmişti.eşim bana sen her kesle çok saygılısın ama bana gelince saygıssızsın diyor.ama şöyle bir durum da var ben sinirliyken kötü konuşuyorsam da o da sinirliyken şiddet uyguluyor ama ben kaç kere onu aff etdim,o beni affetmedi.eşim bitti dediyse bitiriyor,geri dönüşü mümkünsüz bir yola girdik.kalbimi rahatlatmak için sizlere yzdım.şimdiden tşk ederim

Fiziki olsun sözlü olsun şiddet şiddettir..
Adam diye geçinen varlığın Kadınına fiziki şiddet uygulaması kabul edilemez bir durum..Eşiniz Kızınızı alıp götürse bu sefer siz göremeyeceksiniz . Düzenli bi işiniz var ve kızınızı alması bu durumda pek mümkün gibi durmuyor.Benim anladığım kadarıyla Siz eşinizi Seviyorsunuz..Eşiniz bitirmek istediği için bitecek bu evlilik ve siz şimdiden pişmansınız :KK43:
Kendinize güvenin siz ayakları üzerinde durabilen birisiniz Kendinize yetersiniz ..Sizi sevmeye bile kıyamayan bi Adam sevin Sizinki Adam değil çünkü olmamış..

Keşke siz de eşiniz gibi olup şiddet uygulamasını affetmeseymişsiniz.
Çocuğu sizden çok elzem durumlar olmadıkça alamazlar.
Bir şeyi anlamadım yalnız. Siz yabancısınız ve türkiyede yaşıyorsunuz. Çocuk sizde kalırsa eşiniz nasıl göremem diyor?
Keşke öğle iradeli olsaymışım,ama her kes hata yapar diyip affetmiştim.şöyle biz Türkiyeye geleli 4ay oldu,eşim işinden dolayı bizimle gelemedi,ayda bir defa gelip 5-10gün kalıp geri dönüyordu kendi ülkemize.ben uzmanlığı bitirene kadar böyle yapacaktık.şimdi ayrıldığımız için sen orda çalışıyorsun diye ben kızımı göremeden duramam diyor.işini atıp ya gelirsin ülkene ya da kızı bana verirsin ben bakarım bitirince de yine senin olur diyor.

Size şiddet uygulayan adamla yeniden bir araya mı gelmek istiyorsunuz, yoksa kızınızı sizden alacağını söyledi, bunu yapabilir mi, onu mu anlamaya çalışıyorsunuz, anlamadım.
Bir şey anlamaya çalışmıyorum,sadece kendimi suçlamaktan kurtulmak istiyorum.

Şiddet uygulayan eşi affetmemelisiniz zaten. Siz boşanamayacaksınız belli, umarım o bu kararlılığını sürdürür ve boşanır , sizi de kurtarmış olur.
Ama insana çok dokunuyor,yani vazgeçilmiş olmak kötü bir hiss

Fiziki olsun sözlü olsun şiddet şiddettir..
Adam diye geçinen varlığın Kadınına fiziki şiddet uygulaması kabul edilemez bir durum..Eşiniz Kızınızı alıp götürse bu sefer siz göremeyeceksiniz . Düzenli bi işiniz var ve kızınızı alması bu durumda pek mümkün gibi durmuyor.Benim anladığım kadarıyla Siz eşinizi Seviyorsunuz..Eşiniz bitirmek istediği için bitecek bu evlilik ve siz şimdiden pişmansınız :KK43:
Kendinize güvenin siz ayakları üzerinde durabilen birisiniz Kendinize yetersiniz ..Sizi sevmeye bile kıyamayan bi Adam sevin Sizinki Adam değil çünkü olmamış..
Yani o da burda çalışma ülkende çalış derse mahkeme onun lehine olurmu diye.ne bilim bana genelde çok iyi davranır,hep güzel sözler söyler

Şiddet görmeye devam diyorsunuz yani?
Boşanırsanız çocuğunuz küçükse mahkeme zaten size verir.
Bu korkunuzun nedeni ne?
Yok üzerime yürüdü ama bir şey yapmadı,kızım kucağımdaydı o babasına git anneme dokunma dedi.şöyle kızımın burda kaydı 11ekimdeydi,kızım daha Türkiye kimliyi alamamışdı.şimdi sen ordasın diye ben kızımı görmeyecekmiyim diyip ala bilirmi?yani mahkemede babasına çocuğu görmesi için haftada bir gün veriyorlar ya,o da işte uzakta ben göremiyorum kızımı deyip alamazmı?

hep söylerim; erkek milleti tutunacak dal bulmadan elindekini bırakmazmış, aranızda mesafede var, seni bu kadar kolay gözden çıkarabildiğine göre aklıma bu geliyor, üstelik evladınızda var... ayrıca şiddet uygulayan birini hiç affetmeseydiniz keşke :KK14:

hep söylerim; erkek milleti tutunacak dal bulmadan elindekini bırakmazmış, aranızda mesafede var, seni bu kadar kolay gözden çıkarabildiğine göre aklıma bu geliyor, üstelik evladınızda var... ayrıca şiddet uygulayan birini hiç affetmeseydiniz keşke :KK14:
Böyle bir şey olduğunu düşünmüyorum,yani insan bunu anlar.bir de kolay vazgeçmek de şöyle ki bundan evveller de 4-5defa ayrılığın eşiğinden dönmüşüz sadece o çok kararlı birisi

Şiddet görmüşsünüz gibi anlatmışsınız konuyu şimdi de hep güzel söz söyler vs diyorsunuz..
o zaman sizin mutlu bir evliliğiniz var birbirinizi seviyorsunuz basit sebeplerden ara ara kavgalarınız oluyor bu her ailede olur birbirini seven eşler söz konusuysa bu kadar basit şeyler de boşanma İçin geçerli bir sebep değildir olmamalıdırda Eşiniz için Boşanma Mevzuu Sinirlenme sonucunda verilmiş bir karardır.. ikna edin Adamı ayrılmayın yoksa öfkeyle kalkıp zararla oturacaksınız çünkü ortada şiddet yok birbirini seven karı/koca ve küçük bir çocuk var .

Mrhba.ben Türkiyede yaşayan yabancı asistan doktorum.bir kızım var.eşim yanımıza gelip gidiyordu.en son eşim geldiğinde çok basit bir şey üstünde kavga ettik,ben sesimi yükseltdim eşim de üzerime yürüdü,ve ben eşime evden gitmesini istedim.o da gitti.iki gün sonra eşime msj yazıb özür diledim,ama bittiğini söyledi,mahkemeye gideceğini ve boşanacağını söyledi.bir de çocuğu senden alıcam,Türkiyede kalırsa ben göremem dedi.onu da diyim ki bu bizim ilk kavgamız deyil,daha önce 4ay evvel boşanmadan dönmüştük.şimdi ben kendimi suçluyorum,neden çık git dedim,kızımı benden alırsa ne yaparım,her şey yeni düzelmişti.eşim bana sen her kesle çok saygılısın ama bana gelince saygıssızsın diyor.ama şöyle bir durum da var ben sinirliyken kötü konuşuyorsam da o da sinirliyken şiddet uyguluyor ama ben kaç kere onu aff etdim,o beni affetmedi.eşim bitti dediyse bitiriyor,geri dönüşü mümkünsüz bir yola girdik.kalbimi rahatlatmak için sizlere yzdım.şimdiden tşk ederim

Allah yardımcınız olsun. Merak etmeyin, çocuğun sizde kalacağını düşünüyorum. Bence bu konuda iyi bir avukata başvurun ve neler yapmanız gerektiğini şimdiden öğrenin.

Siddet uygulayan adami sikayet etseydiniz simdi o boyle kocaman kocaman konusamazdi. Ah iste akil edememissiniz. Cocugunuz icin uzulmenize gerek yok,siz birakmadikca alamaz.

Back
X