Kendini suçlu hiss etmek

Mrhba.ben Türkiyede yaşayan yabancı asistan doktorum.bir kızım var.eşim yanımıza gelip gidiyordu.en son eşim geldiğinde çok basit bir şey üstünde kavga ettik,ben sesimi yükseltdim eşim de üzerime yürüdü,ve ben eşime evden gitmesini istedim.o da gitti.iki gün sonra eşime msj yazıb özür diledim,ama bittiğini söyledi,mahkemeye gideceğini ve boşanacağını söyledi.bir de çocuğu senden alıcam,Türkiyede kalırsa ben göremem dedi.onu da diyim ki bu bizim ilk kavgamız deyil,daha önce 4ay evvel boşanmadan dönmüştük.şimdi ben kendimi suçluyorum,neden çık git dedim,kızımı benden alırsa ne yaparım,her şey yeni düzelmişti.eşim bana sen her kesle çok saygılısın ama bana gelince saygıssızsın diyor.ama şöyle bir durum da var ben sinirliyken kötü konuşuyorsam da o da sinirliyken şiddet uyguluyor ama ben kaç kere onu aff etdim,o beni affetmedi.eşim bitti dediyse bitiriyor,geri dönüşü mümkünsüz bir yola girdik.kalbimi rahatlatmak için sizlere yzdım.şimdiden tşk ederim

Merhaba,
Bu konu öncesinde ;

bu konuyu da okumalı arkadaşlar. Daha sağlıklı yorumlar gelecektir.

Merhaba,
Bu konu öncesinde ;

"hiss etme" kelimesi bile aynı kullanılmış. :spor:

Merhaba,
Bu konu öncesinde ;

Evet bu da bnm konum

Şöyle söyleyeyim ayda 30gün var,bunun 29 günü sürekli sana iyi davranan değer veren biri var,sadece kavga anında şiddet uyguladığı için bir anda sile bilmek oluyormu?ben de öğle birisine sade bir şeyden dolayı çık git dediğim için suçlu hiss ediyorum kendimi
Saka yapıyorsunuz dı mı?

ama sürekli birbirinizden ayrı kalmışsınız. neyse isteğiniz eşinizi geri döndürmek sanırım, boşanmak değil. mesajla değil de iş çıkışına gidip eve birlikte dönmek mantıklı olabilir. evde çocuğunuz yokken karşılıklı konuşup bir daha "git" demeyeceğinizi söylersiniz. güzel bir yemek ve huyunu suyuna giderseniz olabilir. eşinizi siz tanıyosunuz nelerden hoşlanıp hoşlanmayacağını bilmeliydiniz

Back
X