Kendini yalnız hissetmek

Hayatyolculugu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2020
1.858
762
73
Merhaba arkadaşlar,
Ben kendimi çok yalnız hissediyorum.Mesela işyerine geliyorum öğlen arası yürüyüş yapiyim diyorum kimseyi bulamıyorum.Tek yürüyorum bu seferde içimden ağlamak geliyor.Hep bir duygusal boşluk eksik gibiyim hep.Dua ediyorum şükrediyorum tabiki .Bi kaç Kafa dengi arkadaş olsa daha iyi olur hayatım bence ama yok.Coktandir böyle hiçbir yere ait hissetmiyorum kendimi.Erkek arkadaşım var oda yoğun çalışıyor pek bana vakit ayiramiyor.Yani tek yürüdüğüm ve bir yere gittiğimde bu his ortaya çıkıyor evde böyle olmuyor.Markete gidiyim falan hep yalnız olduğum aklıma geliyor ne alacağımı karıştıriyorum.

Depresyona mı girdiniz yada depresyona mı girmek istiyorsunuz bilemedim.
Dost mu kaldı Allah aşkına ne arkadaşı ne dostu kız kardeşlerin birbirini kıskanmaya başladığı bi dünyada hangi arkadaş senin iyiliğini ister sana zarar vermez. Ya doktora git terapi al yada bu durumu kendi lehine çevir.

Ogle sicaginda kimse yurumek istemeyebilir mesela.. acaba insanlardan taleplerin zamansiz mi oluyor? Kulagina muzik tak oyle yuru yada? Yada erkek armadasinla konusarak yuru.. sevgilin varmis aslinda, iş cikislari bulusmuyor musunuz? Birseyler konusmuyor musunuz? Simdi kimse kimseyle birsey yapmak istemiyor ki.. heryer virus.. niye yalniz olasin ki.. oyle dusunme..
Ille yalnizim diyorsan da, sen baskalarinin yanina git.. eee oglen napiyoruz de.. hadi şuraya gidelim mi de.. sen cogunluga uyum sagla madem onlar gelmiyorsa..
Merhaba arkadaşlar,
Ben kendimi çok yalnız hissediyorum.Mesela işyerine geliyorum öğlen arası yürüyüş yapiyim diyorum kimseyi bulamıyorum.Tek yürüyorum bu seferde içimden ağlamak geliyor.Hep bir duygusal boşluk eksik gibiyim hep.Dua ediyorum şükrediyorum tabiki .Bi kaç Kafa dengi arkadaş olsa daha iyi olur hayatım bence ama yok.Coktandir böyle hiçbir yere ait hissetmiyorum kendimi.Erkek arkadaşım var oda yoğun çalışıyor pek bana vakit ayiramiyor.Yani tek yürüdüğüm ve bir yere gittiğimde bu his ortaya çıkıyor evde böyle olmuyor.Markete gidiyim falan hep yalnız olduğum aklıma geliyor ne alacağımı karıştıriyorum.

Ben de genelde tekim,arkadaşsızım.
Uzun yıllardır böyleyim,çok şükür eşim karşıma çıktı da arkadaş boşluğumu da onunla dolduruyorum.
İnşallah sen de ya alışırsın ya da erkek arkadaşın sana daha fazla vakit ayırır.
Belli bir yaştan sonra arkadaş edinmek de kolay olmuyor çünkü.

QUOTE="Papatya016, post: 69088785, member: 1042703"]
Depresyona mı girdiniz yada depresyona mı girmek istiyorsunuz bilemedim.
Dost mu kaldı Allah aşkına ne arkadaşı ne dostu kız kardeşlerin birbirini kıskanmaya başladığı bi dünyada hangi arkadaş senin iyiliğini ister sana zarar vermez. Ya doktora git terapi al yada bu durumu kendi lehine çevir.
[/QUOT
Terapi alsam iyi olucak sanırım gün geçtikçe insan ilişkilerini kaldiramiyorum.Cunku ben herkese iyi davranıyorum.Onlar bana kötü davranıyor.Buna alışamadım

Ogle sicaginda kimse yurumek istemeyebilir mesela.. acaba insanlardan taleplerin zamansiz mi oluyor? Kulagina muzik tak oyle yuru yada? Yada erkek armadasinla konusarak yuru.. sevgilin varmis aslinda, iş cikislari bulusmuyor musunuz? Birseyler konusmuyor musunuz? Simdi kimse kimseyle birsey yapmak istemiyor ki.. heryer virus.. niye yalniz olasin ki.. oyle dusunme..
Ille yalnizim diyorsan da, sen baskalarinin yanina git.. eee oglen napiyoruz de.. hadi şuraya gidelim mi de.. sen cogunluga uyum sagla madem onlar gelmiyorsa..
Virüs zamani herkes tek takilmak istiyor aslında.İsyerinde öyle bir ortam yok hadi bişeyler yapalım diyeceğim.sevgilim var konuşuyorum canım sıkılınca iyi geliyor.muzik takip yürümek iyi gelebilir teşekkürler sanırım arkadaşlıklar eskidendi

Ben de genelde tekim,arkadaşsızım.
Uzun yıllardır böyleyim,çok şükür eşim karşıma çıktı da arkadaş boşluğumu da onunla dolduruyorum.
İnşallah sen de ya alışırsın ya da erkek arkadaşın sana daha fazla vakit ayırır.
Belli bir yaştan sonra arkadaş edinmek de kolay olmuyor çünkü.
Haklısınız herkes birbirini kıskanıyor arkadaşlık bitti.erkek arkadaşım işi yoğun ama vakit ayırmaya çalışan birisi

Merhaba arkadaşlar,
Bence bu sevgisizlik ve yalnızlıktan doğan ruhsal bunalım pek bir tanıdık geldi bana aynı ben

Merhaba arkadaşlar,
Bence bu durumu kendin halledebilirsin ,birilerinden birşey beklemek yerine kendine bazi aktivitetelerle moral verebirsin,emin ol tek basinayken derdinde kederinde daha az ,haliyle bu durumda kendinle yüzleşme fırsatın oluyor.Mesela kulaklığını tak yürümeye başla müzik anlayana güzeldir unutma 😉etrafını incele emin ol incelemeye başladığında hergün yürüdüğün yollarda dahi neler kaçırdığını daha iyi görecek,farkedeceksin. Sen kimseye muhtaç değilsin ,zamanı geldiğinde kendi kendinin ilacı olmalısın.Onun için o şunu demiş,bu bunu yapmış boşver sen peşlerinde koşma,bırak onlar senin peşinden koşsun bu daha çok hoşuna gidecek ,unutma senden bir tane daha yok☺️

Bence bu durumu kendin halledebilirsin ,birilerinden birşey beklemek yerine kendine bazi aktivitetelerle moral verebirsin,emin ol tek basinayken derdinde kederinde daha az ,haliyle bu durumda kendinle yüzleşme fırsatın oluyor.Mesela kulaklığını tak yürümeye başla müzik anlayana güzeldir unutma 😉etrafını incele emin ol incelemeye başladığında hergün yürüdüğün yollarda dahi neler kaçırdığını daha iyi görecek,farkedeceksin. Sen kimseye muhtaç değilsin ,zamanı geldiğinde kendi kendinin ilacı nolmalısın.Onun için o şunu demiş,bu bunu yapmış boşver sen peşlerinde koşma,bırak onlar senin peşinden koşsun bu daha çok hoşuna gidecek ,unutma senden bir tane daha yok☺️
Teşekkür ederim canım deniyicem🤗

Haklısınız herkes birbirini kıskanıyor arkadaşlık bitti.erkek arkadaşım işi yoğun ama vakit ayırmaya çalışan birisi
Yooo benim etrafımda herkes iyi arkadaş.
Beraber iş dışında görüşüyorlar,eğleniyorlar vs.
Kıskançlık var mı hiç bilmiyorum, hiç kimseyi o kadar tanımıyorum,tanımak da istemiyorum açıkçası.
Ben genel olarak yalnızlığı seven,insanların yanında sıkılan biriyim.
Küçükken de hep yalnızdım ben de sevmeyi öğrendim büyüdükçe.

Yooo benim etrafımda herkes iyi arkadaş.
Beraber iş dışında görüşüyorlar,eğleniyorlar vs.
Kıskançlık var mı hiç bilmiyorum, hiç kimseyi o kadar tanımıyorum,tanımak da istemiyorum açıkçası.
Ben genel olarak yalnızlığı seven,insanların yanında sıkılan biriyim.
Küçükken de hep yalnızdım ben de sevmeyi öğrendim büyüdükçe.
İş sektörüne göre değişiyor olabilir.aslinda en doğrusu kimseyi fazla tanimamak

Merhaba arkadaşlar,
Genelleme yapmak dogru degil, her insan farklidir arada curukler cikiyor diye herkes oyle olacak diye bir sey yok. Bu is hayatinda da gecerli, umutsuz olma hayatta hersey olur.

Evliyim .29 yaşındayım.Eşim bana göre daha yoğun çalışıyor.Zamanla kalabalık arkadaş çevremi kaybettim.Eskilerden 1-2 arkadaşım var ama artık eskisi gibi vakit ayıramıyoruz birbirimize.iş yerimde hiç mutlu değilim .Kafa dengi bir kaç arkadaşa o kadar ihtiyaç duyuyorum ki.Yorumunu okuyunca keşke Ankara da olsan da bir kahve içip dertleşsek diye geçirdim aklımdan.

Merhaba arkadaşlar,
Erkek arkafasinizla biraz daha sık vakit geçirin bence.

Yaş kac . Saglikli olduğun surece bunlar gecici depresyonlar . Maddi imkanin varsa haftasonu kursa git resim vs cevren olur gezilere turlara katil günü birlik turlar var illa erkk ardsnla olacak bise degil alisveris yap kendini iyi hissettirir

Back
X