• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendini yalnız hissetmek

Yaşım 37 herşeye üşeniyorum zaten yaşıtlarım çoğu evli bekar olanlarda düzgün hayatları yok aslında iş değiştirmek de istiyorum burda mutlu değilim
Degistirme imkanın varsa degis sehir bile degistirmek istersen degis bence hatta ulke bile degistirebilirsin evlilik inan cokta elzem değil bende bosaniyirum o kdr cok bosanan varki mutluevlilik cok az inan bana

Degistirme imkanın varsa degis sehir bile degistirmek istersen degis bence hatta ulke bile degistirebilirsin evlilik inan cokta elzem değil bende bosaniyirum o kdr cok bosanan varki mutluevlilik cok az inan bana
İş arıyorum inşallah daha kurumsal bir yer bulurum şehir değiştirmek için maddi durumu biraz iyilestirmem lazım başka sehirde is bulmam lazım evlilik için acele etmiyorum hevesli değilim sevgilim var o istiyor bakalım sizin adiniza da sevindim umarım mutlu olursunuz

• Beğen
Reactions: Cac
İş arıyorum inşallah daha kurumsal bir yer bulurum şehir değiştirmek için maddi durumu biraz iyilestirmem lazım başka sehirde is bulmam lazım evlilik için acele etmiyorum hevesli değilim sevgilim var o istiyor bakalım sizin adiniza da sevindim umarım mutlu olursunuz
Aslında hala ailemle yaşıyorum buda biraz sıkıntı rahat batıyor galiba ama kendimi böyle çocuk gibi hissediyorum bazen herkesten uzak tek başıma kalmak istiyorum

Aslında hala ailemle yaşıyorum buda biraz sıkıntı rahat batıyor galiba ama kendimi böyle çocuk gibi hissediyorum bazen herkesten uzak tek başıma kalmak istiyorum
Belli bir yaştan sonra, insanın kendi ayakları üstünde durup, kendi evini, yaşamını oluşturması gerek zaten. Tabi bunları yapmak için gerekli altyapıyı oluşturmak lazım öncelikle.

Altyapıyı olusturdan bile ailem evlenmeden ayrı eve cikmami istemez yani çok zor
Doğru o çok büyük bir faktör. Ben aileme derdimi anlatmaya çalışmıştım güzelce, biraz anladılar ama yine de razı olmak istemediler elalem ne der diye. Ama ben yine de eve çıkmıştım :) biraz çatışma yaşandı ama sonra alıştılar kabullendiler. Umarım sizin de her şey gönlünüzce olur.

Doğru o çok büyük bir faktör. Ben aileme derdimi anlatmaya çalışmıştım güzelce, biraz anladılar ama yine de razı olmak istemediler elalem ne der diye. Ama ben yine de eve çıkmıştım :) biraz çatışma yaşandı ama sonra alıştılar kabullendiler. Umarım sizin de her şey gönlünüzce olur.
Evet benimkilerde öyle kabul etmeleri çok zor.Eve 1 saat geç kalsam hemen ararlar nerdesin diye sürekli onlarla olmamı isterler.boyle boyle yaş geldi

Merhaba arkadaşlar,
Ben kendimi çok yalnız hissediyorum.Mesela işyerine geliyorum öğlen arası yürüyüş yapiyim diyorum kimseyi bulamıyorum.Tek yürüyorum bu seferde içimden ağlamak geliyor.Hep bir duygusal boşluk eksik gibiyim hep.Dua ediyorum şükrediyorum tabiki .Bi kaç Kafa dengi arkadaş olsa daha iyi olur hayatım bence ama yok.Coktandir böyle hiçbir yere ait hissetmiyorum kendimi.Erkek arkadaşım var oda yoğun çalışıyor pek bana vakit ayiramiyor.Yani tek yürüdüğüm ve bir yere gittiğimde bu his ortaya çıkıyor evde böyle olmuyor.Markete gidiyim falan hep yalnız olduğum aklıma geliyor ne alacağımı karıştıriyorum.
Senin gene işin var benim oda yok sevgilim var ama oda bana vakit ayiramiyor bende yalnız hissediyorum istersen dertleselim

Back
X