• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kendini yok etmek

Hyuga hinata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
626
392
103
var olmak yerine yok oluyorum.. kendimi sürekli sabote ediyorum
her şey değersiz gibi geliyor bana.. iyi olmamaktan bu ruh halinden yoruldum
hiç birşey yapasım yok her şeyden nefret ediyorum
neden bu kadar isteksiz bir kızım kendime güvenim neden hiç yok artık sıkıldım bu düşüncelerden
kızlar aglamak istiyorum ya nolucak böyle :KK43:

Son düzenleme:
Her sey bir rasengana bakar bacim. Saka bir yana hava guzel cik gez dolas. Istemeyi bekleme bir sey yapmak icin. Insan basina bir musibet gelince pisman oluyor boyle depresif gecirdigi gunler. Cok ciddi hir durumun oldugunu dusunuyorsan uzmana da danisabilirsin.

artık dizi film de izlemiyom ki
hiçbirşey yapmıyorum :(
ne yapcagımı bilmiyorum daha doğrusu.
herkesin ne güzel hevesleri var, bişeylere adım atıyorlar bense boş boş duruyorum.
çevremde insan yok.
2 gün önce işe başladım ama resmen rezillik. insan yerine konmama. hersey bu kadar zor :(

artık dizi film de izlemiyom ki
hiçbirşey yapmıyorum :KK43:
ne yapcagımı bilmiyorum daha doğrusu.
herkesin ne güzel hevesleri var, bişeylere adım atıyorlar bense boş boş duruyorum.
çevremde insan yok.
2 gün önce işe başladım ama resmen rezillik. insan yerine konmama. hersey bu kadar zor :KK43:
Seni senden başka düzeltecek kimse yok. Sen nasıl düzelecegını bılırsın.sana iyi gelen şeyleri yap.

var olmak yerine yok oluyorum.. kendimi sürekli sabote ediyorum
her şey değersiz gibi geliyor bana.. iyi olmamaktan bu ruh halinden yoruldum
hiç birşey yapasım yok her şeyden nefret ediyorum
neden bu kadar isteksiz bir kızım kendime güvenim neden hiç yok artık sıkıldım bu düşüncelerden
kızlar aglamak istiyorum ya nolucak böyle :KK43:
Al benden de okadar.

Herkesin olur böyle dönemleri. Ben de yeni mezun oldum evde boş boş takılıyorum. İş arıyorum iyi bir okuldan, iyi bir bölümden güzel bir şekilde mezun oldum donanimim var iş bulamıyorum. Ben de buna taktım kafayı :) baktım olacak gibi değil bir amaç edindim. Belediyenin ücretsiz spor salonuna yazıldim. Evde durdugum süreçte pasta kek yapıyorum, annemle yemek yapıyoruz yemek yapmayı öğreniyorum falan :D Arada İngilizce çalışıyorum unutmamak için. Arkadaşlarımla gorusuyorum müsait olduğumuz zamanlarda. Sana da yenilik gerekiyor canım, bak ne güzel ise de baslamissin :) bu spor olur, kurs olur, aktivite olur. Hayatında yenilik yapmazsan bir süre sonra monotonlasiyor.

Herkesin olur böyle dönemleri. Ben de yeni mezun oldum evde boş boş takılıyorum. İş arıyorum iyi bir okuldan, iyi bir bölümden güzel bir şekilde mezun oldum donanimim var iş bulamıyorum. Ben de buna taktım kafayı :) baktım olacak gibi değil bir amaç edindim. Belediyenin ücretsiz spor salonuna yazıldim. Evde durdugum süreçte pasta kek yapıyorum, annemle yemek yapıyoruz yemek yapmayı öğreniyorum falan :KK70: Arada İngilizce çalışıyorum unutmamak için. Arkadaşlarımla gorusuyorum müsait olduğumuz zamanlarda. Sana da yenilik gerekiyor canım, bak ne güzel ise de baslamissin :) bu spor olur, kurs olur, aktivite olur. Hayatında yenilik yapmazsan bir süre sonra monotonlasiyor.
canım başladığım iş yerinde insan yerine konmuyoruz ama bir ay calisicam co ksorun degil o yüzden
Yenilik lazim aynen ama ben daha cok hayatimda bi amaç yok, duzen yok, neleri sevio nelerden hoslandigimi bile bilmiyorum. Herşey resetlendi gibi.
Sevgi namina pek bisey yok yani hayatimda benim.

Pskiuateiye gittin mi hic ilac kullandun mi?
Iyi hissetmek
Hatali alanlarimiz kitap tavsiyesi
Senin de tavsien varsa yaz :)

Pskiuateiye gittin mi hic ilac kullandun mi?
Iyi hissetmek
Hatali alanlarimiz kitap tavsiyesi
Senin de tavsien varsa yaz :)
Gecen sene gitmistim psikiyatriye. İlac kullandım 2 ay. Pek işe yaramadi.
İyi hissetmek kitabini biraz okumuştum ben. Gecen yil
Sen okudun mu bu kitabi?
Artik biliyorim kitabini okumuştum, iyi hissetmek gibi degil.. ama biraz pozitiflik katıyor insana

Back
X