- 20 Mayıs 2023
- 1.576
- 870
- 53
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
-
Hep bir dövüş sporuyla uğraşmak istemiştim, ailemin maddi imkanları ve bulunduğumuz konum sebebiyle olmamıştı. Beş yıldır iş hayatındayım, İngilizcemi iyi seviyeye getirdim, bir de kick boksa başladım 27 yaşında. Kısmet olursa ikinci bir dil öğrenimine başlayacağım, 30 olmadan da kendi işimi kurmayı planlıyorum. Hep iyi bir versiyonumu arama durumum var.Kendinizin en iyi versiyonu olmak için neler yapıyorsunuz? Kariyer ya da sosyal olarak.
Kendinizin en iyi versiyonu gibi bir arayışınız var mı yok mu?
... yaşından sonra ... ya başladım gibi motivasyon verebileceğiniz bir özelliğiniz var mı?
Bu yıl ilk kez pilates, yoga ve zumbaya başladım. Bana enerji veren şey spor yapmak. Psikolojik olarak daha güçlü bir ben oluşturmaya çalışıyorum.Kendinizin en iyi versiyonu olmak için neler yapıyorsunuz? Kariyer ya da sosyal olarak.
... yaşından sonra ... ya başladım gibi motivasyon verebileceğiniz bir özelliğiniz var mı?
Aynen çok ciddi adımlar atamıyorum bende Bebek adımlarHedefleri gerçekleştirmek için irade lazım ben maalesef pek disiplinli biri değilim. Bu özelliğimi değiştirmeye çalışıyorum. Değiştirmediğim sürece çoğu şey hayalde kalacak
SüpersinHep bir dövüş sporuyla uğraşmak istemiştim, ailemin maddi imkanları ve bulunduğumuz konum sebebiyle olmamıştı. Beş yıldır iş hayatındayım, İngilizcemi iyi seviyeye getirdim, bir de kick boksa başladım 27 yaşında. Kısmet olursa ikinci bir dil öğrenimine başlayacağım, 30 olmadan da kendi işimi kurmayı planlıyorum. Hep iyi bir versiyonumu arama durumum var.
Benim yerime disiplinli biri olsa bu durumda nasıl davranırdı diye düşünerek hareket etmeye çalışıyorum. Genelde işe yarıyor. Ama tabiki bu disiplini rutin haline getirmek gerekiyorAynen çok ciddi adımlar atamıyorum bende Bebek adımlar
Instagram hesabın mi var içerik üretmek gibi. Okumak öğrenmek güzel şey ama bazen bunu aktaracak bir çevreye ihtiyaç duyuyorum.Okuyorum, öğreniyorum, görüyorum ve paylaşıyorum.
Kursa gittim, ekstra olarak Cambly kullanıyorum. İş hayatında aktif kullanmaya ihtiyacım yok ama dil nankör maalesef, unutmamak için de Cambly gibi uygulamaları aktif kullanmak gerekSüpersindili nasıl gelistirdin kursa vs gittin mi?
galiba hiçbir şeyKendinizin en iyi versiyonu olmak için neler yapıyorsunuz? Kariyer ya da sosyal olarak.
cambly güzel mi gerçekten ben de dil öğrencisiyim ünide işe yarıyor muKursa gittim, ekstra olarak Cambly kullanıyorum. İş hayatında aktif kullanmaya ihtiyacım yok ama dil nankör maalesef, unutmamak için de Cambly gibi uygulamaları aktif kullanmak gerek
Aslinda bende disiplinliyim ama hayat sartlari buna izin vermiyor sorumluluklarim var mesela bende isterdim fitnesse gitmeyiHedefleri gerçekleştirmek için irade lazım ben maalesef pek disiplinli biri değilim. Bu özelliğimi değiştirmeye çalışıyorum. Değiştirmediğim sürece çoğu şey hayalde kalacak
Evet o ayrı bir mesele. Sorumluluklardan hobi olsun ya da farklı uğraşlar olsun yapmaya zaman kalmayabiliyorAslinda bende disiplinliyim ama hayat sartlari buna izin vermiyor sorumluluklarim var mesela bende isterdim fitnesse gitmeyi
Evet nankörKursa gittim, ekstra olarak Cambly kullanıyorum. İş hayatında aktif kullanmaya ihtiyacım yok ama dil nankör maalesef, unutmamak için de Cambly gibi uygulamaları aktif kullanmak gerek
En azından kitap oku aşk sjdjdj lütfengaliba hiçbir şeybir ara pilatese gitmiştim o iyi gelmişti baya
Annelik zor ama mutlaka kendine zaman ayir bu kısa yürüyüş de olabilirAslinda bende disiplinliyim ama hayat sartlari buna izin vermiyor sorumluluklarim var mesela bende isterdim fitnesse gitmeyi
ay bir ara baya düzenli okuyordum 2 aydır anksiyete tavan hiçbir şeye odaklanamıyorumEn azından kitap oku aşk sjdjdj lütfen
Evet oldukca faydalı. Ben çok faydasini gordumcambly güzel mi gerçekten ben de dil öğrencisiyim ünide işe yarıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?