Kendinin en iyi versiyonu olmak

Kulubun1uyesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
1.576
870
53
Kendinizin en iyi versiyonu olmak için neler yapıyorsunuz? Kariyer ya da sosyal olarak.

Kendinizin en iyi versiyonu gibi bir arayışınız var mı yok mu?

... yaşından sonra ... ya başladım gibi motivasyon verebileceğiniz bir özelliğiniz var mı?

Hep bir dövüş sporuyla uğraşmak istemiştim, ailemin maddi imkanları ve bulunduğumuz konum sebebiyle olmamıştı. Beş yıldır iş hayatındayım, İngilizcemi iyi seviyeye getirdim, bir de kick boksa başladım 27 yaşında. Kısmet olursa ikinci bir dil öğrenimine başlayacağım, 30 olmadan da kendi işimi kurmayı planlıyorum. Hep iyi bir versiyonumu arama durumum var.

Hedefleri gerçekleştirmek için irade lazım ben maalesef pek disiplinli biri değilim. Bu özelliğimi değiştirmeye çalışıyorum. Değiştirmediğim sürece çoğu şey hayalde kalacak

Bu yıl ilk kez pilates, yoga ve zumbaya başladım. Bana enerji veren şey spor yapmak. Psikolojik olarak daha güçlü bir ben oluşturmaya çalışıyorum.

Süpersin dili nasıl gelistirdin kursa vs gittin mi?

galiba hiçbir şey bir ara pilatese gitmiştim o iyi gelmişti baya

Hedefleri gerçekleştirmek için irade lazım ben maalesef pek disiplinli biri değilim. Bu özelliğimi değiştirmeye çalışıyorum. Değiştirmediğim sürece çoğu şey hayalde kalacak
Aslinda bende disiplinliyim ama hayat sartlari buna izin vermiyor sorumluluklarim var mesela bende isterdim fitnesse gitmeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…