kendinizde sevmediğiniz davranıs?

her işi yarım bırakmam ve bazı konularda inat etmem veee dagınık olmam :) üçü olmasaymış dehşet bir hatun olurmusummm ona da sükürr :D

dengesizin tekiyim sinir oluyorum kendime. bi an ak'sam biraz sonra kara oluveririm hemen. Sinirlenince salak salak konusurum, agzima ne gelirse soylerim, karsidakinin kalbini parcalarim sonrada pisman olurum. Anormal bi insanim, eski sevgilime umut verip kacarim, diger erkeklere de ayni sekilde. dedigim gibi dengesizim...

Aha neredeyse bir sene olmus. kendi kendimi tedavi ede ede bu sinir olayini astim. artik sinirlenince konusmuyorum :36:
bi de ota bka alinip kirilip gucenmesem tam olucak.. he bi de sevdigimi kiskaniorm bu huyum da beni deliiiiiiiiiiiii ediyorrr

ben de çok çabuk sinirleniyorum yaa bir de her şeyde çok heyecan yapıyorum sınavlar iş başvurusu vs hocanın odasına girerken bile elim ayağım birbirine dolanıyo :D

Detaylara çok dikkat ederim. Eleştirirken übereleştiri moduna girerim. Eleştirmeyi bile eleştiririm. :52:

Kendimi hiç beğenmiyorum ya...Çok eksik buluyorum hata arıyorum daimaaa:50:

İyiki kimse bizi tanımıyo hee burda :9: Kirli çamaşırlar hep ortada:9:

çok agresifim.. aniden parlarım dünya yansa umrumda olmaz sonrasında hemen sakinleşirim ne gerek vardı da bu kadar abarttım derim.. dengesizliğin vücut bulmuş versiyonuyum ben..

Aşırı hatta anormal sayılabilecek derecede vicdanlı olmam...
çevreme gayet sıcak anlayışlı güler yüzlü bri olmama rağmen aileme karşı çok fevri olmam,herşeylerine bir anda sinirlenp çok kolay kalplerini kırabilmem :(
veee içime batan bu durumdan pişmanlık çeksem de onlardan b türlü özür dileyememem....

*seviyorsam da sevmiyorsam da bir şekilde yansıtırım,politik olamıyorum..:ssz:
*aynı şekilde üzgünsem mutluluk oyunu oynayamam asla,yolunda gitmeyen bir
şeyleri iyiymiş gibi etrafa sunup budalaca gezemiyorum bir dee:10:
*çok çabuk parlıyorum; kırıldığım bir varsa bazen ağzıyla kuş tutsa eski
sevgimi ve ilgimi bulamıyorum onda..uzaklaşmayı tercih ediyorum..:ssz:

herşeye kafayı takmamı sevmiyorum. ama takıyorum elimde olmadan.

Back
X