Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hayatta hic birseyimi hic kimsemi paylasamiyorum....annem kardesime biraz fazla ilgi gösterse kiskanirimm askimi arkadaslarindan kiskanirim ama bunu sonradan anlarim kendime kizarim...
birde cok pimpirikimdir kurarim kurarim kurarimmm....annem babam sevgilim biraz geciksin biraz gec haber versin anaaam ter bosaltirim sinirden stresten
Aslında herkesin sevmediği ortak davranışlardan üçü: Çok iyi olmak, çabuk sinirlenmek, çok kıskanmak.
Bazı şeyleri çok takarız biz kızlar. Sevgilimizi kıskanırız, bu da aslında hem cinslerimizi çok iyi tanımamızdan kaynaklanır ki başlıca bir sinir bozukluğudur. Arkadaşlarımıza karşı çok iyi niyetli oluruz, aslında onları yeterince tanımamışızdır ve iyi tanımadığın hiçbir insana karşı fazla iyi niyetli olmamak gerekir ki bunun da sonucu yine sinir bozukluğudur.
Neyse uzatmayayım, bu sebeplerden dolayı benim de en sevmediğim davranışım çok kıskanmak, çabuk sinirlenmek, çok iyi niyetli olmak.
Fazla duygusalım. Karşımdakine içimden çok şey söylemk gelir ama ağzımı açtığımda ağlamaya başlayacağımdan kendimi salıvereceğimden hep susarım. Oysa söylenmesi gereken çok şey vardır...
Fazla sinirliyim. En ufak bir şeyde karşımdakine bağırırım, kendimi frenleyemem.
En ufak bir yanlışını görsem birinin benim için bitmiştir, geri dönüşü olmaz. Dinlemem açıklamasını.
Fazla duygusalım. Karşımdakine içimden çok şey söylemk gelir ama ağzımı açtığımda ağlamaya başlayacağımdan kendimi salıvereceğimden hep susarım. Oysa söylenmesi gereken çok şey vardır...
Fazla sinirliyim. En ufak bir şeyde karşımdakine bağırırım, kendimi frenleyemem.
En ufak bir yanlışını görsem birinin benim için bitmiştir, geri dönüşü olmaz. Dinlemem açıklamasını.
bazen çok konuşuyorum.başkalarının hayatlarını bazen çok irdeliyorum... .her nekadar biri beni kırsa üzse ne yapars yapsın hiçbir kişiye kin bağlayamıyorum, aradan biraz zaman geçince hemen gülerek konuşmaya devam ediyorumm...bazen diyorum safmıyım salakmıyım..
1.Takıntılıyım,fazla düşünürüm herşeyi(düzeltmek için çabalanıyor,gelişme kaydedildi)
2.Çabuk sinirlenirim ve gözlerim döner o an yapamayacağım hiçbirşey yoktur.(düzeltmek için çabalanıyor,gelişme kaydedildi)
3.Sinirle çok kızarım fakat çabuk unuturum ,arada kin tutmak iyidir ben beceremem.(bu konuda yapılacak bişey yok,eşşeklik baki kalır )
icimdekileri bir türlü ifade edemiyorum o yüzden cogu zaman vurdum duymaz yada duygusuz diye suclanıyorum ama icimde ne fırtınalar koptugunu kimseler bilmiyor..