kendinizde sevmediğiniz davranıs?

cok sabırsız hayalci dogrucu ne gerek varsa bırazda suratsız işte bunlada benim sevmedigim huylarım

hayatta hic birseyimi hic kimsemi paylasamiyorum....annem kardesime biraz fazla ilgi gösterse kiskanirimm :14: askimi arkadaslarindan kiskanirim:14: ama bunu sonradan anlarim kendime kizarim...

birde cok pimpirikimdir kurarim kurarim kurarimmm....annem babam sevgilim biraz geciksin biraz gec haber versin anaaam ter bosaltirim sinirden stresten

çabuk sinirlenirim ve o sinirle etraftakilere bin bir türlü şey söylerim ama 5 dk sonra çok pişman olurum ama napabilirim elimde değiiil :14:

bazen çok inatçı olabiliorum her şeyi dert edebiliorum bazen çenemi tutamıorum ortada bişi yokken sinirlenebiliorum ama çok güler yüzlüyüm:77:

Kararsızlıklarım..

Bir engelde hemen vazgeçişim..

Kuruntu yapmalarım..

Birazda önyargılı davranmam..

Fazla takıntılıyım ve en ufacık şeyi içimde kurarım, düşünürüm ve büyütürüm.. Bu huyumdan nefret ettim artık ! Çünkü kendimi yıpratıyorum.. :68:

Son düzenleme:
çok inatçıyım ben yaaaaaa bazen ben bile kendime tahammül edemezken çevremdeki insanlar nasıl dayanabiliyor bana anlamıyorum:9:

Aslında herkesin sevmediği ortak davranışlardan üçü: Çok iyi olmak, çabuk sinirlenmek, çok kıskanmak.
Bazı şeyleri çok takarız biz kızlar. Sevgilimizi kıskanırız, bu da aslında hem cinslerimizi çok iyi tanımamızdan kaynaklanır ki başlıca bir sinir bozukluğudur. Arkadaşlarımıza karşı çok iyi niyetli oluruz, aslında onları yeterince tanımamışızdır ve iyi tanımadığın hiçbir insana karşı fazla iyi niyetli olmamak gerekir ki bunun da sonucu yine sinir bozukluğudur.

Neyse uzatmayayım, bu sebeplerden dolayı benim de en sevmediğim davranışım çok kıskanmak, çabuk sinirlenmek, çok iyi niyetli olmak. :19:

Fazla duygusalım. Karşımdakine içimden çok şey söylemk gelir ama ağzımı açtığımda ağlamaya başlayacağımdan kendimi salıvereceğimden hep susarım. Oysa söylenmesi gereken çok şey vardır...

Fazla sinirliyim. En ufak bir şeyde karşımdakine bağırırım, kendimi frenleyemem.

En ufak bir yanlışını görsem birinin benim için bitmiştir, geri dönüşü olmaz. Dinlemem açıklamasını.

Fazla duygusalım. Karşımdakine içimden çok şey söylemk gelir ama ağzımı açtığımda ağlamaya başlayacağımdan kendimi salıvereceğimden hep susarım. Oysa söylenmesi gereken çok şey vardır...

Fazla sinirliyim. En ufak bir şeyde karşımdakine bağırırım, kendimi frenleyemem.

En ufak bir yanlışını görsem birinin benim için bitmiştir, geri dönüşü olmaz. Dinlemem açıklamasını.

salak gibi çok iyi niyetliyim.herkesi kendim gbi sanıp,iyi bi niyetli yanınd aolmaya çalışıyorum,olan bana oluyo.kimseden nefret edemiyorum

bazen çok konuşuyorum.başkalarının hayatlarını bazen çok irdeliyorum...:50: .her nekadar biri beni kırsa üzse ne yapars yapsın hiçbir kişiye kin bağlayamıyorum, aradan biraz zaman geçince hemen gülerek konuşmaya devam ediyorumm...bazen diyorum safmıyım salakmıyım..:37:

Kimseyi kıramıyorum, kimseyi kıramadığım için bolca kırılıyorum..

1.Takıntılıyım,fazla düşünürüm herşeyi(düzeltmek için çabalanıyor,gelişme kaydedildi)
2.Çabuk sinirlenirim ve gözlerim döner o an yapamayacağım hiçbirşey yoktur.(düzeltmek için çabalanıyor,gelişme kaydedildi)

3.Sinirle çok kızarım fakat çabuk unuturum ,arada kin tutmak iyidir ben beceremem.(bu konuda yapılacak bişey yok,eşşeklik baki kalır )

cok cabuk sinirleniyorum bu kadar cabuk sinirlenilirmi yaaa
hemen aksilesiyorum bagiriyorum bu huyumdan nefret ediyorum
hic soguk kanli olamiyorum:50:

icimdekileri bir türlü ifade edemiyorum o yüzden cogu zaman vurdum duymaz yada duygusuz diye suclanıyorum ama icimde ne fırtınalar koptugunu kimseler bilmiyor..

Back
X