Kendinize gler ve dalga geer misiniz?

hemde nasıl. amahemen gülmem... çok sık pot kırmam ama kırdığımda kötü kırarım. .
apartmanın önünde yaşı bayağı büyük gösteren bir kadının ,4 yaşındaki bir çocuğu her gün oynattığını görüyordum. kadıncağız,bana hep selam verirdi. apartmaqndan bir komşu. ama sohbetim yok. bende ona verirdim. bir gün çıktım baktım yine orada çocukla.
ve ben konuşma gafletinde bulundum. ki bulunmaz olaydım.
_çokşeker bir kız. torununuz mu.?. kadında şok ifadesi ve
__ hayır kızım.
bende şok ifadesi ve toparlamaya çalışma çabası ve akla gelen tek cümle.
_haa. anladım. geç evlendiniz ondan. .
allahım.yer yarılsada içine girsem demekteyim o aralar. .
kadında 2ci bir şok ifadesi. ve
_hayır normal yaşta evlendim ve çocuğum hemen oldu... yaşım büyük değil....
bende de şok devam etmekte. konuştukça batmaktayım. çamlıca da devire devire çam bırakmamaktayım. yapacak tek şeyin konuşmamak olduğunu anlamakla gecikmedim çok şükür. aydan topukla canım ,dedim.... kaç. neyse,size iyi günler dedim. ama. yolda yürürken kendime demediğim kalmadı. sonra anlatınca insan kendine gülüyor ama o an bittiğimin resmiydi..
sonra nemi oldu. kadın bir daha bana selam vermedi.:delphin:..
Okyciğimin potu bununla bitmedi.Şöyle ki bir msn konuşması,konuşmacılar oky,dilarem,ecinniligamyoncuiremsu
Dişleklikten konu açılıyor ve okycim hemmen aaa hiç sevmem diyor,ama bilmiyor ki Dilarem hafiften dişlek mafoldumben
Ecinnili bazılarına yakışıyor diye durumu kurtarmaya çalışırken okyciğim potun tavanına vuruyor.Sağolsun durumu kurtarmaya çalışıyor amamafoldumben
:roflol::roflol::roflol:
Allahtan Dilarem dişlerini seviyor ve kendisine yakıştığını düşünüyor sırnaşık şey

Okyciğimin potu bununla bitmedi.Şöyle ki bir msn konuşması,konuşmacılar oky,dilarem,ecinniligamyoncuiremsu
Dişleklikten konu açılıyor ve okycim hemmen aaa hiç sevmem diyor,ama bilmiyor ki Dilarem hafiften dişlek mafoldumben
Ecinnili bazılarına yakışıyor diye durumu kurtarmaya çalışırken okyciğim potun tavanına vuruyor.Sağolsun durumu kurtarmaya çalışıyor amamafoldumben
Allahtan Dilarem dişlerini seviyor ve kendisine yakıştığını düşünüyor sırnaşık şey

hadi ya. düzelteyim derken yinemi kırmışım pot. offf. ya. ,
en iyisi düzeltmemek. hiç olmazsa öyle kalsın. düzelttikçe iyice batıyorum.

Pot kırma konusunda ihtisas yapmış biri olarak bir anımı anlatayım en potlusundan:kedi:
Arkadaşla tatil dönüşü uçaktayız ve turist oturdu yanımıza şöyle epey bir yakışıklı olanından,koridor tarafına.Ben cam kenarındayım ve uçak havalanırken arkadaş antalyayı havadan görmek istedi sanırım ve üzerimize dooru abanarak bakmaya çalışırken arkadaşıma dediklerim:
Elif,bu adam rus mu sence
Çok yakışıklı ama suratsız
Aha da bak üstüme düşecek dana falan filan
Sonra hostes geldi beni turist sandı ne içersiniz dedi ben de ben Türküm ve diyet kola içerim dedim
Turistimize döndü aynen ne içersinşz diye sordu
Tanrım o da neee,ben de Türküm ama normal kola içerim dedi ve 32 dişiyle dönüp pis pis sırıttı :kedi::kedi:
Hemmen tek bir şey söyledim adama dönerek ve suratımı göstererek
Mor renk yakıştı mılaelaelaelaelae
Saolsun çok eğlenmenin verdiği rehavetle karşılıklı gülüştük:utangac:
Ama o oldu,artık hiç bir şeyden emin olmadan sazanlık yapmıyorum:1closedeyes:

Evet kendimle dalga da geçerim, gülerim de....
demekki komik bulmuşum, olgunlaşmışım....Hepside komik birer anı olarak kalır.
hatırladıkça hala da gülerim.

Pot kırma konusunda ihtisas yapmış biri olarak bir anımı anlatayım en potlusundan:kedi:
Arkadaşla tatil dönüşü uçaktayız ve turist oturdu yanımıza şöyle epey bir yakışıklı olanından,koridor tarafına.Ben cam kenarındayım ve uçak havalanırken arkadaş antalyayı havadan görmek istedi sanırım ve üzerimize dooru abanarak bakmaya çalışırken arkadaşıma dediklerim:
Sonra hostes geldi beni turist sandı ne içersiniz dedi ben de ben Türküm ve diyet kola içerim dedim
Tanrım o da neee,ben de Türküm ama normal kola içerim dedi ve 32 dişiyle dönüp pis pis sırıttı :kedi::kedi:

Amanınnn Dilarem cidden süpermiş....:roflol::roflol:

Benim son olayım:
Kırısta Rum kesimine gittiğim zaman arkadaşlar hadi piyango bileti alalım dediler.
Piyango bileti satan adam da yanımızda... ben de amannnn Türklere çıksa da verirler mi hiç...
aklını mı yedin kızım sen, hele biz Türkiyeliyiz... afra tafra ederken..
Adam, niye vermeyelim çıkarsa sen al al demez mi?....

Benim son olayım:
Kırısta Rum kesimine gittiğim zaman arkadaşlar hadi piyango bileti alalım dediler.
Piyango bileti satan adam da yanımızda... ben de amannnn Türklere çıksa da verirler mi hiç...

Muhahaha.....Melekcim ayni olay benimde basima geldi...

Staj dönemlerimdi o zaman...okul arkadasimla bir cafede oturuyoruz....kaynatiyoruz iste ordan burdan....karsi masada oturan bir cift var....kiz resmen bir icim su...o kadar güzel ve alimli, adamda öyle cirkin öyle cirkin ki...suratina bakmak istemezsin...

Bizde arkadasimla sesli bir sekilde aman delimi ne kiza bak hangi adama tenezül etti, ayni gorillere benziyor, ne kadar cirkin adam vs. vs. sayiyoruz iste....:delphin:

Masamizda seker yok, sizin masadakini alabilirmiyim diyen bir ses...bir baktikki karsi masadaki adam :1shok:

Vay be dedik...demekki alman degilmis...:-)

Son düzenleme:
Geçerim,hatta en çok ben dalga geçerim,başkasına fırsat bırakmam,geçemesinler diye. lülülülülülü
Zaten çoktur sarsaklıklarım,potlarım,unutkanlıklarım.. -tatlicadiarzu-

Muhahaha.....Melekcim ayni olay benimde basima geldi...

Staj dönemlerimdi o zaman...okul arkadasimla bir cafede oturuyoruz....kaynatiyoruz iste ordan burdan....karsi masada oturan bir cift var....kiz resmen bir icim su...o kadar güzel ve alimli, adamda öyle cirkin öyle cirkin ki...suratina bakmak istemezsin...

Bizde arkadasimla sesli bir sekilde aman delimi ne kiza bak hangi adama tenezül etti, ayni gorillere benziyor, ne kadar cirkin adam vs. vs. sayiyoruz iste....:delphin:

Masamizda seker yok, sizin masadakini alabilirmiyim diyen bir ses...bir baktikki karsi masadaki adam :1shok:

Vay be dedik...demekki alman degilmis...:-)

Benim son olayım:

demek yabancı yerin potuda ayrı oluyurmuş.........türkler her yerde........
derler dogruymuş...........

gülsümüm.....şeker tabagını iyiki başınıza boşaltmamış........:roflol::roflol::roflol:

eminim mor yakışmıştır.......allahım ya............
tabi gülersiniz.........
adama hoş şeyler demişiniz.........gülsümün yaptıgı gibi..........
goril deseydiniz ne olurdu acaba renginiz tahmin bile edemiyor gülüyorum.......puhahhahha:roflol::roflol:

Hemde nasıl güler ve dalga geçerim eşimede anlatır bu sefer benimle kafa bulur.zemuszemus

hadi ya. düzelteyim derken yinemi kırmışım pot. offf. ya. ,
en iyisi düzeltmemek. hiç olmazsa öyle kalsın. düzelttikçe iyice batıyorum.

hehhehhhe......pete.........he bide böylede olur düzeltmeye çalıştıkça iyiden pot kırmaktanda çıkar artık.......durum.......
iyice komik olmaya yolunda ilerler.........:roflol::roflol::roflol:

bende hemen gülmeye başlarım sonrada söylerim pot kırdım yada hata yaptım diye sonra hep beraber güleriz. dün arkadaşıma birisinden bahsederken ( dedikodu yaparken yani ) aman işte ikinci eşi ya kıymetli olur ikinciler biz ne halt edelim falan gibi abuk subuk laflar ettim sonra bi baktım arkadaş morarmış anammm dedim ben ne yaptım sende ikinciydin dimi sonra 3 saat güldük :))

senin durum daha kötüymüş........arkadaşım arkadaşının yanında ikinci evlilere laf etmişin......
kötü şeyler demeseydin bari...........:sm_cool::sm_cool:

bende kendimle cok dalga gecerim,biri eve kamera yerlestirse eminim bu deli ne yapiyor der..
ama napalim,baska türlü hayat nasil gecerki

evet ya herşeye somurmaklada olmuyor...........boş verin gülelim........allah aglatmasın:roflol:

Ben hayata gülüp geçiyorum dalga geçiyorum yaptıklarını ciddiye almıyorum
Kendime gülsem dalga geçsem ne yazarki..

dogru dedigim gibi.......gülelim eglenelim......hem gilmek gençleştiriyormuş.......:lepi:

hemde nasıl. amahemen gülmem... çok sık pot kırmam ama kırdığımda kötü kırarım. .
apartmanın önünde yaşı bayağı büyük gösteren bir kadının ,4 yaşındaki bir çocuğu her gün oynattığını görüyordum. kadıncağız,bana hep selam verirdi. apartmaqndan bir komşu. ama sohbetim yok. bende ona verirdim. bir gün çıktım baktım yine orada çocukla.
ve ben konuşma gafletinde bulundum. ki bulunmaz olaydım.
_çokşeker bir kız. torununuz mu.?. kadında şok ifadesi ve
__ hayır kızım.
bende şok ifadesi ve toparlamaya çalışma çabası ve akla gelen tek cümle.
_haa. anladım. geç evlendiniz ondan. .
allahım.yer yarılsada içine girsem demekteyim o aralar. .
kadında 2ci bir şok ifadesi. ve
_hayır normal yaşta evlendim ve çocuğum hemen oldu... yaşım büyük değil....
bende de şok devam etmekte. konuştukça batmaktayım. çamlıca da devire devire çam bırakmamaktayım. yapacak tek şeyin konuşmamak olduğunu anlamakla gecikmedim çok şükür. aydan topukla canım ,dedim.... kaç. neyse,size iyi günler dedim. ama. yolda yürürken kendime demediğim kalmadı. sonra anlatınca insan kendine gülüyor ama o an bittiğimin resmiydi..
sonra nemi oldu. kadın bir daha bana selam vermedi.:delphin:..

heeee o kadının seni görünce kaçmakla haklı valla........
kimbilir sana içinden neler dedi..........
morali nasıl bozuldu.........
oluyor ya......insanın bir saf anına geliyor........:roflol::roflol:

Bir pot daha:kedi:
Eşimle tanışalı az bir zaman olmuş
Şileye gittik gezmek için,bir restaurantta otururken elimi tuttu.Ben de dur hazır elimi tutmuşken bir sıkayım elini,çok güçlüdür parmaklarım dedim.O kadar emin ki kendinden o zamanki sevgilim,şimdiki eşim,acımaz sandı,bir sıktım yaş geldi gözünden ve ıyyyh diye bir ses:bbo:
Ben sıkayım dedi aynı kendine güvenle,ama benim kadar sıkamadı,ben de o sırada havalara girdim,aşağılayacam ya bunu,yuhhh iktidarsız demiş bulundum -tatlicadiarzu-
Epey bir ıkındım düzelteyim diye ama ı-ıhh,laf çıkmış ağızdan,telafisi yok:delphin:
Allahtan konu çabuk kapandı,ama iyi bir pottu,can alıcıydı sanırım:roflol:

Şileye gittik gezmek için,bir restaurantta otururken elimi tuttu.Ben de dur hazır elimi tutmuşken bir sıkayım elini,çok güçlüdür parmaklarım dedim.O kadar emin ki kendinden o zamanki sevgilim,şimdiki eşim,acımaz sandı,bir sıktım yaş geldi gözünden ve ıyyyh diye bir ses:bbo:
Ben sıkayım dedi aynı kendine güvenle,ama benim kadar sıkamadı,ben de o sırada havalara girdim,aşağılayacam ya bunu,yuhhh iktidarsız demiş bulundum -tatlicadiarzu-
Epey bir ıkındım düzelteyim diye ama ı-ıhh,laf çıkmış ağızdan,telafisi yok:delphin:

Allah cezan vermeye.....Iyki seninki gel hele bir, sana iktidarsiz neymis göstereyim demedi....:roflol:

Ben gördüm ama hayatimda ortanca eltim kadar pot kiran bir insan görmedim bu zamana kadar.....Kendisi potlar kralicesidir....Kendinede söylerim hep...

Hec unutmam....birgün bizde oturuyoruz..eslerimizin kuzenleri falanda var...kadin kadina konusuyoruz iste......Bir konu hakkinda ahhh olurmu sen onunla kasik atamazsin dedi...ben hafiften cimdikliyorum..sus...gibilerinden...diger kizlar tabiki sirtimaya basliyor...sonra birde elma pis agzima düs demezmi...bir koptuki anlatamam...:roflol:

Sürekli atasözleri ile sohbetini renklendirmek isteyen eltim nedense her seferindede ufak degisiklikler yapiyor....defalarca ona kizim söyleyemiyorsun iste...sus bari de rezil olma dedim...

Allah cezan vermeye.....Iyki seninki gel hele bir, sana iktidarsiz neymis göstereyim demedi....:roflol:Ben gördüm ama hayatimda ortanca eltim kadar pot kiran bir insan görmedim bu zamana kadar.....Kendisi potlar kralicesidir....Kendinede söylerim hep...

Hec unutmam....birgün bizde oturuyoruz..eslerimizin kuzenleri falanda var...kadin kadina konusuyoruz iste......Bir konu hakkinda ahhh olurmu sen onunla kasik atamazsin dedi...ben hafiften cimdikliyorum..sus...gibilerinden...diger kizlar tabiki sirtimaya basliyor...sonra birde elma pis agzima düs demezmi...bir koptuki anlatamam...:roflol:

Sürekli atasözleri ile sohbetini renklendirmek isteyen eltim nedense her seferindede ufak degisiklikler yapiyor....defalarca ona kizim söyleyemiyorsun iste...sus bari de rezil olma dedim...

Deseydi sultanım,ben yoldan gönüllü çıkmışım baksana:roflol:

Allah cezan vermeye.....Iyki seninki gel hele bir, sana iktidarsiz neymis göstereyim demedi....:roflol:

Ben gördüm ama hayatimda ortanca eltim kadar pot kiran bir insan görmedim bu zamana kadar.....Kendisi potlar kralicesidir....Kendinede söylerim hep...

armut olmuş elma......yada başka bir şeymiydi.........

hehheh......kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım ya seninkide baya agır bir pot olmuş......ıhlasanda boflasanda........toplasanda ..sevgilin baya kötü olmuştur.......durumu düzeltinşede eglenceli tabi.....:jeyyar::asigim:

başta kötü olurum............hay allah kahretsin derim..........

etrafa bellide ederim.......dalga gecıyorlarsa....susarım bozuldum ya sınır olurum herkese.......ortalık yumusayınca...........ne yalan söyleyım.........benle dalga gecenlere bende katılırım........

aynen bende duygucıkmazı zemuszemus birde benim pot kırmalarımın ardı arkası yoktur hiç öyle küçük potlar kırmam aman ne yapayım huyum kurusun kaydirigubbakcemile3:icecream:

Back
X