- Konu Sahibi CakmaLaraCroft
Tatlim sen her derdini buraya yaz, tüm yorumcular ve bende sana destek oluruz elimizden geldigi kadari akil veririz, akil akildan üstündür sonucta.
Bende cogu seyleri böyle forumlardan veya okudugum psikolojik kitaplardan ögrendim ve tabii aci tecrübelerle. Keske daha önce bilseymisim, hic bukadar cile cekmeye degmezmis.
Annenide gercekten suclamayi birak, ozaman hep üzülen sen olursun.
Sonucta hep söyle degilmi: Birseyi iyi yaparsak, biz kendimiz yapmis oluyoruz, ama kötü birsey olursa, hep baskalari suclu oluyor.
Annen senin iyi yönlerinide, kötü yönlerinide etkilemistir, ama seni sen yapan yine kendinsin.
Benim kizkardesim mesela asla benim gibi olmadi, ikimizde ayni ortamda yetistik ama o gencken bile herkesin yüzüne catir catir söylerdi herseyi, demekki sadece egitimden olmuyor, karakter meseleside.
Senin karakterin bu, ama bundan sonra sen karakterini degilde, hareketlerini degistireceksin. Icin kan aglasa bile, politik olacaksin, olacaksinki rahat edesin bundan sonra.
Seni senden daha cok seven ve düsünen kimse yoktur bu hayatta.
Ve dayingilide bosver, mutlu mesut yasasinlar bakalim, gün gelir, devran döner.
valla cok tesekkür ederim
cok rahatladim
zaten herkesten uzak yasiyorum
senede iki kere falan gidiyorum Turkiyeye ondada sorun ciksin moralim bozulsun istemiyorum iste
ailemden zaten uzaktayim
istiyorumki eskisi gibi yine evin kizi gibi hissedeyim kendimi
ama olmuyor iste
evlenip gidince isler degisiyormus
cok rahatlatiniz beni
cok tesekkür ederim tekrar