- 17 Aralık 2014
- 1.390
- 971
- 43
- 41
- Konu Sahibi pembe_pirenses
-
olur benim bu haftaki hedeflerim tamamen bu etraftaki yapmam gereken ,işlerimi halletmek ve kafamı meşgul eden şeylerden arınmak bir motivasyon olması için..Oo çok güzel .
Vakit olunca konuşalım mi hedeflerimz neler
benim de işlerim bitti gibi ama çok hastayım bilmiyorum ne olacağım böyleNe güzel olur . Kalabalıklarda kendimizi ihmal ede ede ... Bu hale geldik . Ya da geldim diyelim .. Bundan sonra her hafta daha verimli geçsin. Şu sıralar evde yatılı misafirlerle uğraşıyorum . Giderlerse inşallah çok daha düzene girecek her şey inşallah
benim de işlerim bitti gibi ama çok hastayım bilmiyorum ne olacağım böylesözde bu hafta sonu çalışacaktım ama ...
Güzelce dinlen .
Sağlık herseyden önemli
Bir an evvel toparlanmaya bak
doktora gitsene bi an evve llMorpanjurluev HASTAYIMMMM çok hastayım tam işleri bitirdim hasta oldum ve grip falan da değil bulamadık ne olduğunu....
gittim 3 gündür hastanelerdeyim yaaa bu sabah da gittim... bilmiyorum kimse bir teşhis koyamıyor grip nezle değil ama bie şeyler var... düşük ateş ve üşüme nöbetleri aşırı yorgunluk kırıklık rahat nefes alamama ....bilmiyorum cidden...doktora gitsene bi an evve ll
nasıl hissediyosun ki kendni ne şikayetin varr
allah şifa versin ..gittim 3 gündür hastanelerdeyim yaaa bu sabah da gittim... bilmiyorum kimse bir teşhis koyamıyor grip nezle değil ama bie şeyler var... düşük ateş ve üşüme nöbetleri aşırı yorgunluk kırıklık rahat nefes alamama ....bilmiyorum cidden...
Canimsinallah şifa versin ..
bir an önce toparlan da eski enerjin lazım bize :)
merhaba canım .Günaydın ;
Bir sınavla karşılaştığımızda genellikle öfke ya da umutsuzlukla tepki gösteririz; bize haksızlık gibi gelen şeyi haklı olarak reddederiz. ama öfke sağırlaştırır , umutsuzluk kör eder. Bize sunulan büyüme fırsatını kaçırmamak için umudumuzu hiç bırakmamak, öfkemizi ise bırakmak gerek ... Bırakmazsak fırsatı kaçırmak bir yana sert darbeler ve yenilgiler birbirini izler ....Üzerimize çullanan şey kader değil mesajını yenilemeye çalışan hayattır.....
buyrun size günün motivasyon sözü
sevgiler
merhaba tatlım daha iyiyim ama bağışıklığım çok düşmüş zaarmerhaba canım .
nasıl oldun
ondandır ya ...merhaba tatlım daha iyiyim ama bağışıklığım çok düşmüş zaar
evet kesinlikle cesaret ama adım adım olunca daha iyi oluyor.... ben de çıkarttım oldu ne terbiyesizliğim kaldı ne verfasızlığım... ayrıca hayatınızan çıkarttığınız ya da tınmadığınız insanlar bir şekilde sizden öc almaya çalşıyorlar size kendimlerini göstermeye çalışıyorlar ağzınıız bırakıp başka şekilde gülüyorsunuzMerhaba güzel başlık güzel konu :)
Size kendinizi degersiz hissettiren, her zaman her zaman yokmuş gibi davranan insanları hayatınızdan nasıl çıkartıyorsunuz??
Çıkarttım oldu :)) zihnini bu insanlardan öfkeden arındıranlar başarı yollarınız nelerdir??
Merhaba güzel başlık güzel konu :)
Size kendinizi degersiz hissettiren, her zaman her zaman yokmuş gibi davranan insanları hayatınızdan nasıl çıkartıyorsunuz??
Çıkarttım oldu :)) zihnini bu insanlardan öfkeden arındıranlar başarı yollarınız nelerdir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?