Kendinizi her yönden yenileme ihtiyacı duyuyormusunuz?

okudum hayatım cevapta yazdım. Takma kafanı. Balkonu, banyonu, mutfagı istediğin yeri değiştir. Relax ol. Akşamları maske yapmayı unutma. Hiç olmadı dove sabunla 10 dk beklet. sabah çok dinç kalkacaksın. Tamamiyle psikolojik bu.

Özel mesajlarını da kontrol et. Gönderdim ben sana.

Sevgilerimle,

bende senin gibi her sıkıntımı paylaşırdım ama artık öğrendim..derdim bitti sanıyorlar gittikçe büyüyor ama hiç belli etmiyorum derdım sıkıntım mutluluğum varsa herseyımı KK ye paylaşırım

bende paylasmıyorum kimseyle artık. Kendi basıma ayakta kalmaya çalışıyorum. Mutsuz, hatalı, anlamsız bir evlilik...Sevdiklerimin rahatsızlığı...İş stresi...

inanın basa cıkabiliyoruz. Hani bir şarkı varya; kadın isterse toz pembe.....

Pembe görelim lütfennnn.

arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.bende kararlı olamk istiyorum.kendime hiç güvenim kalmadı.karar vermekte güçlük çekiyorum.aslında kendimi yenilemek,hayata pozitif bakmak,farklı bir görüş açısına sahip olmak istiyorum.ne yapmam lazım:(

KENDİME YENİ BİR BEN LAZIM
bende öle düşünüyorum ama bu düşüncem her daim biraz daha ileriye gidebilmek ve her daim kendimi geliştirmek olgunluğa ulaşmak için bu duyguya kapılıyorum canım sositososito

Bence haytınız yeteri kadar dolu değil ve önemli bi amacı bi sorusu yok cevap arıyan bu bıkkınlık sıkkınlık ondan bşaka bişi deildir bence din öğretmenimiz sormuştu kıyamet nedir ? die ni aarkadaşımızın cevabı ise beni çok etkiledi '' Kıyamet ;insan zihninin meşgul olacağı düşünce kalmaması '' demişti bi şeklide bi probleminiz bi sorunuz olmassa herşey boş gelir nasıl ne aradığımızı bilmeen alış veriş merkezlerinde saatlerce dolaşıp yorgunluktan ölüğyosak o şekilde hayatta böle bişidir bence..

sürekli bişilerle meşgul olnuduğu zaman tam anlamıyla yorgunlukta olmaz diye düşünüyorum çünkü ruhunuz dinleniktir bedenden ziyade..

değişik ortamlarda insanın değişmesine çok etkisi oluyor kızlar
emin olun bir komşu bile insanı motive ediyor.

benim böyle bir komşum var.
ona gidip geldikten sonra
evle uğraşıyorum giyimime daha dikkat ediyorum.
çevrede önemli

arkadaslar yazdiklarinizi Okudum.. ve okurken sadece basarmam gereken seylerin oldugunu degil, basardigim seylerinde oldugunu farkettim!!
Gercekten azimle devam etsek.. ve basarsak kendimize guven gelecek.. kizlar benim durumu size anlatiyim.. simdik bu 2010 senesini kapatmak icinde iyi bir konu.. Biraz icimi dokmus gibi olcam.. ama bu 2010 senesi kendimi yenilemek istedim durdum.. universiteye tekrar yazilip yinede bitrmeyi planladim. ama ne okumak istedigimi biturlu bulamamisken secimimi yaptim ve suan birinci seneyi yariladim ve cok memnunum.. Dua cok onemli.. Rabbim yonlendirdi beni.. ve evli oldugumdan dolayi sosyal cevrem farklilasti.. artik evli arkdaslarim var cogunlukla.. oyuzdenmidir yada calismiyor olmamdanmi bilmiyorum.. inanmazsiniz super pejmurde oldum! hele birde basim kapali... iyiden iye dikkat cekiyor.. kafam okadar dolu ki yapmam gerekenlerle.. sonra birden beynimde bir isik yandi! dedim kiz lale kendine gel... olmaz boyle.. kilo aldim cok belli degil heryerime yag dagildigi icin ama yuzumde tombislesti:26: eski kiyafetlerim guzel durmuyor.. offf offf birde yeni bir is basladim.. dugun dekorasyonu.. o iside rezil ettim durdum.. ama simdik evde hep dekor masalari susledim fotoraflarini cektim durdum.. simdikte kilo sorunumu ele almayi planliyorum.. yani demek istedigim, bir isi bitirdinmi diger is geliyor.. yani hem o ise vaktin oluyor hemde kendine guvenin geliyor. (HERNEKADARDA kendime guvenmesemde) tekrar eskiye donerim diye korkum var... iste bunu yenmek lazim..psychologie okuyorum.. inanin kendimi taniyorum.. ve kendime guvenim geldi ama sadece korkulari atamadim daha.. bence zaman alir.. yada belki nazar var?:nazar: gercekten cevremde farketti kendimi yenilemekle gelistirmekle mesgul oldugumu.. simdik bu dekorasyon isimi kurduktan sonra eve bir duzen kis temizligi.. sonra derslerime hazirlik, bununla beraber super bir spor ve saglikli beslenmeye gececem.. eger bu baharda istedigim forma girmessem yine cok cok uzulcem.. ve cok istedigim imaj degisikligini yapamiycam.. bunu hic unutmamaya caliscam.. her yedigim fazla ve gereksiz gidadan sonra pisman duyacam. ama yemesem ben onu, sevinecem ve o istedigim hedefe az daha yaklasmis olacam.. Ne dersiniz sizce dogru yoldamiyim??

lDüşüncelerimiz hareketlerimizi,hareketlerimiz alışkanlıklarımızı, alışkanlıklarımız huylarımızı, huylarımız da karakterimizi meydana getirir ve karakterimiz de kaderimizi etkiler.

Back
X