• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendinizin yalnız hissediyor musunuz ?

Kendinizi yalnız hissediyor musunuz ?

• Evet

OY: 5 55,6%
  • Hayır

OY: 2 22,2%
  • Bazen

OY: 2 22,2%

• Ankete Katılan
    9
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

uyumluu

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2023
74
30
8
Yalnızlık duygusu ne tuhaf bi Duygu değil mi ? Arkadaşların var ama yalnız hissediyorsun , bildiğiniz bi grup var mı sosyalleşebileceğim ? Sadece kadınların olduğu?

Yalnızlık duygusu ne tuhaf bi Duygu değil mi ? Arkadaşların var ama yalnız hissediyorsun , bildiğiniz bi grup var mı sosyalleşebileceğim ? Sadece kadınların olduğu?
Şu an bulunduğunuz forum "Kadınlar Kulübü" zaten. 🙄 Siz yüz yüze buluşulan, görüşülen bir grup mu arıyorsunuz ?

Şu an bulunduğunuz forum "Kadınlar Kulübü" zaten. 🙄 Siz yüz yüze buluşulan, görüşülen bir grup mu arıyorsunuz ?
Yok benim istediğim buluşma değil . Burda sadece yorum yazılıyor kimse kimseyle muhabbet etmiyor ki . Telegramdan kızlar arası muhabbet etmek istediğim. Eğlenceli arkadaşlar edinmek istiyorum.

Yok benim istediğim buluşma değil . Burda sadece yorum yazılıyor kimse kimseyle muhabbet etmiyor ki . Telegramdan kızlar arası muhabbet etmek istediğim. Eğlenceli arkadaşlar edinmek istiyorum.

Forumun Mizah Geyik Sohbeti kısmında sohbet edilen konular mevcut. Üyeler birbirini tanıdıkça profil mesajlarında da sohbet ediliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X