kendisi boğa kocasi kova olan varmi

tersimpistir

:-)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
220
102
38
Merhaba kocam kova burcu gerçekten çok zor anlaşılıyor ama özünde iyi biri acaba siz nasıl anlaşıyor sunuz kova ile

Merhaba kocam kova burcu gerçekten çok zor anlaşılıyor ama özünde iyi biri acaba siz nasıl anlaşıyor sunuz kova ile
Kovaların çok duygusal olduklarını düşünmüyorum.
Çok tanıdığım oldu kova burcundan.
Kovalar daha dışa dönük, eğlenceyi seven tipler olurlar, tabi istisnalar kaideyi bozmaz.
Astrolojiye göre eş seçilmez ama boğa-kova burçları uyumsuzdur diye biliyorum.
Alınganlık yapmadan, tartışmadan, onun ilgi alanlarına da yönelerek anlaşabilirsiniz sanıyorum.
Çok zeki olduklarını düşünüyorum kovaların, ne kadar yeni şeyler varsa hep kova burcu arkadaşım keşfederdi.
Bana çok katkısı olmuştu her anlamda.
Tutucu bir insanımdır birçok konuda, o bana daha geniş bakış açısı kazandırmıştır.

Ben varim ama burc olayina inanmadigim icin ve esim ile aramdakileri buraya acmayacagim icin kbakma

ben kendim kovayım.sadece tek birşey söyleyebilirim kovayla ilgili.kendimden yola çıkıyorum tabi.aşırı kırılan ve herkesten küsen bir burç.kendisine önem verilmesinden hoşlanıyorlar ve en önemlisi özgür olmak istiyorlar.

Kovalar çok iyi insanlardır... Boğaları da severim (kızım ve kardeşimden ötürü). Anlaşmazlık olması normaldir aranızda sonuçta kare açı oluşuyor kova ve boğa arasında ama aşk vardır mutlaka ;)

Benim annem kova.Cok gururlu ve fedakar oluyorlar.Valla babam gibi birine katlanabildigine gore asiri fedakar bence :D Babam da yay.Tam tersi bencillik diz boyu.Merhametlidir tembelligi sevmez ama ne biliyim ozgurlukcu ailesinden bagimsiz takilmayi sever.Aslina bakarsaniz pek bi aile babasi gibi degil :D

Vallahi bilmiyorum ama benim eşim çok utangac kafasını bile kaldirmaz muhafazakar değildir de pek fazla.çok sinirli ve evet çok merhametli

Back
X