• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kendisi,eşi veya tanıdığı astsubay olanlar...

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
Günaydın, 2 yıllık ünv. mezunuyum bayanlar için astsubay alımları başlamış netten başvurumu yaptım biraz araştırmada yaptım ama bayan astsubay alımı çok az ve ben 1. ağızdan bilgi almak istiyorum nasıl olur ne iş yaparlar tam anlamıyla bilmiyorm muhtemelen torpil dönüyordur nisan ayında sınavlar mülakatlar var ankara da orası da bana uzak aileme de birşey demedim umudum pek yok ama yinede şansımı denemek istiyorum lütfen konu hakkında bilgisi olanlar eşi astsubay olanlar yada belki bi tanıdığını bayan astsubay olanlar falan yorum yazsın boşuna umutlanmak masraf yapmak istemiyorum.Şimdiden teşekkür ederim hanımlar :)

ama kazanması bayağı zor bence atletik sportif bir yapıya sahipsen tabiki yaparsın o ayrı.Benim sözlüm yeni kazandı şuan daha dün teslim olmaya gitti mesela yazılı sınav mülakat flan bayağı uzun sürdü

ama kazanması bayağı zor bence atletik sportif bir yapıya sahipsen tabiki yaparsın o ayrı.Benim sözlüm yeni kazandı şuan daha dün teslim olmaya gitti mesela yazılı sınav mülakat flan bayağı uzun sürdü
Öyle mii hayırlı olsun :) peki sözlün birşeyler anlattı mı sana şunu sordular bunu yaptılar gibisinden ? Benimle paylaşırsan çok sevinirim

teşekkür ederim :) ya mülakatla ilgili birşeyler anlatmıştı neden bu mesleği seçiyorsun flan gibisinden mesela ben mülakat çok önemli zannederdim ama o kadar da önemli değil sanırım belli bir noktayı geçene kadar mesela o yedekti sıra geldi öyle gitti şuanki durum da nasıl hiç bilmiyorum şuan telefon yasak görüşemiyoruz

hava bayan ast almıyor bildiğim kadarıyla jandarma ve kara alıyor erkeklerden bir farkın olmuyor askerlikte nöbetler vs. aynı eğitim herşey anı bildiğin asker oluyorsun sonrasında ise aileni secereni eşine kadar araştırıyorlar...olumlu olursan ok.

teşekkür ederim :) ya mülakatla ilgili birşeyler anlatmıştı neden bu mesleği seçiyorsun flan gibisinden mesela ben mülakat çok önemli zannederdim ama o kadar da önemli değil sanırım belli bir noktayı geçene kadar mesela o yedekti sıra geldi öyle gitti şuanki durum da nasıl hiç bilmiyorum şuan telefon yasak görüşemiyoruz
Anladım, çok teşekkürler :)

hava bayan ast almıyor bildiğim kadarıyla jandarma ve kara alıyor erkeklerden bir farkın olmuyor askerlikte nöbetler vs. aynı eğitim herşey anı bildiğin asker oluyorsun sonrasında ise aileni secereni eşine kadar araştırıyorlar...olumlu olursan ok.
Evet jandarma alıyormuş, ben böyle bilmiyodum yani nöbetler falan... Bayanların çok daha hafif işler yaptığını duymuştum

benim kızımın kontenjan hakkı var eşimden dolayı...ama is te mi yo rum.
Eşinizde mi askeriyede ? Bende sonuçta devlet mumuru oluyosun ya o yüzden istiyorum kpss çok zor Allah nasip eder de evlenirsek erkek arkadasımda polis memuru. Şehir değiştircez hep bu sebeple özel sektörde zor

Günaydın, 2 yıllık ünv. mezunuyum bayanlar için astsubay alımları başlamış netten başvurumu yaptım biraz araştırmada yaptım ama bayan astsubay alımı çok az ve ben 1. ağızdan bilgi almak istiyorum nasıl olur ne iş yaparlar tam anlamıyla bilmiyorm muhtemelen torpil dönüyordur nisan ayında sınavlar mülakatlar var ankara da orası da bana uzak aileme de birşey demedim umudum pek yok ama yinede şansımı denemek istiyorum lütfen konu hakkında bilgisi olanlar eşi astsubay olanlar yada belki bi tanıdığını bayan astsubay olanlar falan yorum yazsın boşuna umutlanmak masraf yapmak istemiyorum.Şimdiden teşekkür ederim hanımlar :)
1. Erkek rutbelilerden hiçbir farkın olmuyor nöbetdir olaydır gidiyorsun.
2. O kadar askerle uğraşıyorsunki gerçekten çok çok zor
3. Duzenli bir hayatın asla olmuyor
4. Aileden hep uzaksın istediğin zaman gidip gelmiyorsun.
5. Başka iş ara bul
Uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş ama zor zor bulasma hiç.

1. Erkek rutbelilerden hiçbir farkın olmuyor nöbetdir olaydır gidiyorsun.
2. O kadar askerle uğraşıyorsunki gerçekten çok çok zor
3. Duzenli bir hayatın asla olmuyor
4. Aileden hep uzaksın istediğin zaman gidip gelmiyorsun.
5. Başka iş ara bul
Uzaktan davulun sesi hoş gelirmiş ama zor zor bulasma hiç.
Ben bu kadar ağır olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim

Back
X