Kendisi kilo veremedogi için kıskanan arkadaş 😒

Ayy birine anlatmazsam catlayacagim. İş yerinden bir arkadasla diyete başladık birbirimizi motive edelim diye. İlk hafta ben 4 kg verdim, o 1 kg kadar verdi. Aramizda nerdeyse 20 yaş var bu arada. Ciddi bir metabolizma farkı yani. Bütün haftayı bütün birime, özellikle de bana zehir etti resmen. Geldi gitti laf soktu. İlk hafta kaçamak yapmıştık ve kendisine söylemiştim. Duyet yaptığımızı bilen başka bir arkadaşa elinde kolayla yakalanmış. Durup kıza biliyomusun asıl o şunu şunu yemiş diye beni şikayet etmis. Ki kime ne benim ne yediğimden, istediğimi yerim ama kendi açığını benimle kapatması aşırı canımı sıktı. Neden böyle bişey yaptığını sordum, hiç hoşuma gitmedigini söyledim. Dalgaya vurdu geçti. Kusura bakma hata etmişim bile demedi. Birlikte diyetisyene gittik, adama bagiriyo niye bu 3 kilo verdi de ben veremedim diye. Bu dediği de benim. Bütün hafta suratını astı, geleni gideni azarladı. Bana zaten zehir etti. En son erkek arkadaşımla ilgili binkonuda bence seni aldatiyodura kadar getirdi işin ucunu. Erkek arkadaşımı tanımaz etmez, hiç karsilasmadilar bile. Canımı sıktın, niye böyle bişey söylüyorsun dendigi zaman zeytinyağı oluveriyor kendisi. Ertesi hafta kilo verdi de birimce derin bir nefes aldık. Böyle insanlarla hiç ugrasmak istemiyorum.
Kıskançlıkta son nokta.😂Benimde böyle bir arkadaşım vardı;kilo veremiyordu,gidip gelip bana"sen kilo mu almışsın sanki"derdi.Gider gelir benim kilomu konuşurdu.Evine davet eder bütün ikramlıkları önüme dizer,yemem için ısrar ederdi."Ben kilo veremiyorum bari çevrem kilo alsın"der gibi😄Neyseki sonradan kilo verdi de biz de rahatladık.

Back
X