Kent Hastanesi / Izmir Dr. Orcun Sezer ?

Gittim canim fuat akercana cok guzel bilgilendirdi birde mesut özsoya gittim
Benim durumum.normal hamilelik gibi gecmeyecek 5 aylik bi kayip yasadum ve sezeryan oldum hem bekleme surem var hemde testler olucak gebeyken allah yardimcim olsun fuat bey 10 ay bekle mesut bey 6 ay kendi doktorumda 8 ay dedi durum bu :KK66:

Çok geçmiş olsun canım...Sağlıklı mutlu bir hamilelik geçirir ve bebeğini bir an önce kucağına alırsın inşallah magrentacım.

Kızlar benim Özel sigortam yok kent hastanesimi aradım orcun bey muayene ücreti 220tl. Namık bey 320 ancak namık bey agustos sonuna kadar dolu. Cok gitmek istiyorum hadi muayene ücreti bir yana ikili testi var tahlilleri var o ücretler kesn cok pahalıdır.Kent hastanesiyle görüştüm arayıp teklif verdiler normal doğum 6000 sezeryan 5200 dışardan doktor gtirirsen normal sezeryan farketmez 2500+ getirdiğin doktorun fiyatı yine 6000 i buluyor.

Kızlar benim Özel sigortam yok kent hastanesimi aradım orcun bey muayene ücreti 220tl. Namık bey 320 ancak namık bey agustos sonuna kadar dolu. Cok gitmek istiyorum hadi muayene ücreti bir yana ikili testi var tahlilleri var o ücretler kesn cok pahalıdır.Kent hastanesiyle görüştüm arayıp teklif verdiler normal doğum 6000 sezeryan 5200 dışardan doktor gtirirsen normal sezeryan farketmez 2500+ getirdiğin doktorun fiyatı yine 6000 i buluyor.
Merhaba, bende orcun beyle basladim. Siz ne karar verdiniz. Benim saglik sigortam oldugu icin ucret odemiyorum. Ama tahliller baya tutuyor. Sgk anlasmasi olmadigi icin baya fark ediyor. Orcun beye gidenler yorumlarini yazarlarsa sevinirim.

Orçun Bey' le hamilelik öncesi ilk görüşmemi yaptım.
Öncelikle Orçun Bey sakin ve güven verici bir hekim, beğendim. ilk randevuda kan testi, tiroid testi ve smear testi istiyor. İlk ikisini aynı hastanede geçen aylarda yaptırdığımdan tekrarına gerek duymadı, kayıtlardan baktı problem olmadığını gördü. Ultrason sonucumun da çok temiz ve sorunsuz olduğunu söyledi. Herşey çok iyi, hamile kalabilirsin dedi çok şükür.( smear testi sonucunu telefonla öğrenicem, henüz aramadım)
Bunun dışında aletleri sormuşsun, tabi ki anlamıyoruz biz ama, Orçun Bey' i tercih etmek istememdeki neden Kent Hastanesi doktoru olmasıydı zaten. Hastanenin kullandığı teknoloji konusunda şüphem yok. Fiyatı senin için soracaktım ama ilk randevu olduğundan onu sormak için müsait ortam oluşmadı, ama mali konularda bilgi verecek bir bölüm vardır herhalde hastanede. Umarım faydalı olmuştur Magrenta' cım senin için yorumum, gerçi çok detay veremedim ama ilk görüşme için izlenimlerim bunlar. Asıl testler, hamile kaldıktan sonra başlıyor dedi Orçun Bey, ve folik asit verip yolladı beni :)

Canim gecmis olsun bende izmirdeyim hastane ve doktor araştırıyorum ve tipli senin gbi bastan sona ayni doktoru istiyorum.. tabi buda cok iyi bir doktor gozetiminde olmayi gerektiriyor.. benimde ozel sigortam var tum bu islemler sana ne kadara mal oldu acaba? Benim sigorta yuzde 80 oduyor dogumun ise tamamini karsiliyor sanirim.. orcun ve namik beyi arastirmaya devam edicem gidenlerde yorum yaparsa sevinirim...

Kızlar kent hastanesine gitmek istiyorum şuan izmirde değilim kaçıncı ayımdan sonra beni hastane kabul etmez bilenler var mı şuan 18.haftamdayım

Arkadaşlar ben 7. Haftamda Orçun beye gittim, ilk hamileliğim olduğu için de bu konuda araştırıp iyi bir doktor diye ona gittim. Fakat yanılmışım. Tahlilime göre idrar yolu enfeksiyonu çıktı, ve orçun bey kültür tahlili istedi. Ardından da kültür sonucunu beklemeden bana antibiyotik yazıp hemen başlamamı söyledi. Ama 2 gün sonra kültür sonucum temiz çıkınca şok oldum. Hiç bir sorunum yokken, bana boş yere 2 gün antibiyotik içirdi. Kesinlikle tavsiye etmiyorum

Ne kadar da guncel bir mesaj , su an cok hayal kirikligina ugradim. Ben de hakkinda arastirma yapiyordum. Bu durumda ezbere is yapan doktorlardan diyebilir miyiz kendisine, temkimli olmak yerine.
Simdi kimi tercih ettiniz? Yani yola hangi doktorla devam ediyorsunuz acaba?

Arkadaşlar ben 7. Haftamda Orçun beye gittim, ilk hamileliğim olduğu için de bu konuda araştırıp iyi bir doktor diye ona gittim. Fakat yanılmışım. Tahlilime göre idrar yolu enfeksiyonu çıktı, ve orçun bey kültür tahlili istedi. Ardından da kültür sonucunu beklemeden bana antibiyotik yazıp hemen başlamamı söyledi. Ama 2 gün sonra kültür sonucum temiz çıkınca şok oldum. Hiç bir sorunum yokken, bana boş yere 2 gün antibiyotik içirdi. Kesinlikle tavsiye etmiyorum

10 gün önce Orçun Bey sayesinde epiduralli epizyotomisiz yani dikişsiz Doğum yaptım. Üstelik ilk doğumumdu:) kendisi kesinlikle alanında ve yaptığı işte oldukça iyiydi, sürece en başından bile olmasa da hamileliğimin 2. Ayından itibaren Orçun Bey ile devam ettim. Her konuda cesaret veren, az ama öz konuşan, inanılmaz sakin ve kararlı bir doktor . Kesinlikle tavsiye ediyorum. Normal Doğumdan çok korkan ben , 15 dakikada normal Doğum yaptım :) bebeğin suyu geldiği halde hiç açılmam yoktu, o yüzden suni sancı yemek zorunda kaldım.ç :( ama Orçun bey öyle güzel cesaret verdi ki, açılma 10 cm i buluncaya kadar sabırla bekledik. Doğumhaneye girdiğimde ise hiçbir şey hissetmedim. Doktoruma inanmıştım çünkü. Lohusalık dönemimde de enfeksiyon yaşamadım. Demem o ki, kesinlikle çok daha iyi yerlere geleceğime inandığım mütevazi dpktorumdur o :)

Back
X