Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayır hemen yıkmıyorlar.belli bir süre tanıyorlar.çünkü orada olan daire sayısı kadar insan bir ev bulup taşınacak.Ben kiracıyım binaya yıkım kararı gelmiş anlaşmaya çağırmışlar ev sahiplerini anlaştıktan sonra nekadar muhlet veriyolar hemen mi yıkıyorlar?
o kadar uzunca bir süre verilir mi bilmem.benim yaşadığım yere geldi kentsel dönüşüm.başka bir siteye.Haziranda yıkılacak demişler ev sahibim 6 ay sure veriliyo demişti
Ben kiracıyım binaya yıkım kararı gelmiş anlaşmaya çağırmışlar ev sahiplerini anlaştıktan sonra nekadar muhlet veriyolar hemen mi yıkıyorlar?
Ben kiracıyım binaya yıkım kararı gelmiş anlaşmaya çağırmışlar ev sahiplerini anlaştıktan sonra nekadar muhlet veriyolar hemen mi yıkıyorlar?
Ev sahipleri anlaştıktan sonra mı bu sure veriliyo daha anlaşmadılar iki senedik bu kağıtlsr geliyo ama yıkım olmuyoMerhaba ,
Gelen bildirim kağıtlarında risk tespiti bildirildikten sonraki süre 120 gün olarak yer alıyor. Bu sürenin içinde binanın yıkım süresi de var. 60 günden az olmamak kaydıyla denildiği için riskli yapı tespit bildiriminden 59 gün sonra yıkma hakkı doğuyor.
Belediye ek süre tanıyabiliyor ancak netlik yok.
Tebligat geldi gelin anlaşalım diye daha kimseyle anlaşmadılar ev yeni bina 4 yıllık mevredeki gecekondular yıkılıyo diye yıkıyolarYıkım tebligatı geldikten sonra 3 ay
Ev sahipleri anlaştıktan sonra mı bu sure veriliyo daha anlaşmadılar iki senedik bu kağıtlsr geliyo ama yıkım olmuyo
Tebligat geldi gelin anlaşalım diye daha kimseyle anlaşmadılar ev yeni bina 4 yıllık mevredeki gecekondular yıkılıyo diye yıkıyolar