Kenzülarş ve fetih suresinin mucizesi...

eylul_16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
46
1
86
Ankara
Slm arkadaslar 1.5. Yıllık evlıyız 6 aydır bebek istıyoruz bide düşük yasawiştım arkadasım hergün kenzül arş duasını oku demişti bide her gün günde 1 kere 41 gün fetih suresini okudum dün bıtti bugünde adet olmam gerekıyordu awa olmadım 1 saat önce test yaptım cok mutluyum pozitif cıktı arkadaslar rabbim isteyen herkese versin inşallahh.....

Yer gök dua üzerine kurulu canım, gönülden inanmışsın rabbim nasip etmiş
Sevincini paylaşıyorum, sağlıklıca zamnda kucağına alırsın inşallah..

yer gök dua üzerine kurulu canım, gönülden inanmışsın rabbim nasip etmiş
sevincini paylaşıyorum, sağlıklıca zamnda kucağına alırsın inşallah..

cooook tttttt...eeee canım allah razı olsun inşallahh kucagıma alıp kokladıgım gunlerıde görürüm herkezın gönlünün muradını versın rabbım inşallah ıyı aksawlar

Slm arkadaslar 1.5. Yıllık evlıyız 6 aydır bebek istıyoruz bide düşük yasawiştım arkadasım hergün kenzül arş duasını oku demişti bide her gün günde 1 kere 41 gün fetih suresini okudum dün bıtti bugünde adet olmam gerekıyordu awa olmadım 1 saat önce test yaptım cok mutluyum pozitif cıktı arkadaslar rabbim isteyen herkese versin inşallahh.....

canım çokkkkkkkkkk tebrik ederim
darısı başımıza ya bende adetim bitsin başlyım bari allahtan ümit kesilmez
canım inşallah sağsalim kucaığna alırsın inşallah:Saruboceq::Saruboceq::nazar:

canim hayirli olsun bende dualara hem cok inanirim hemde cok okurum benim icinde gecen ay arkadaslarim 500yasin okudular herkes bir yasin bende hala adet olmadim test yaptim pozitif bugünde doktora gidicem gercektende dünya dualar üstüne kurulu

ayy ne güzel yaaa..
allahım sen ne büyüksün...
valla ağlayarak yazıorum şu satırları çok duygulandım..
rabbi banada nasip eder inşallah..

sabah sabah ne gusel bır haber bu böle.allhım kucagına saglıklı bır sekılde almayıdda nasp etsın ınş...yeterkı ALLH ol desın ıste hastalık falan bahane....darısı bıze ınş

canim hayirli olsun bende dualara hem cok inanirim hemde cok okurum benim icinde gecen ay arkadaslarim 500yasin okudular herkes bir yasin bende hala adet olmadim test yaptim pozitif bugünde doktora gidicem gercektende dünya dualar üstüne kurulu

hayırlı olsun canımmmmmmmm

bende seni tebrik ederim canım banım ya inşallah saglıklı bi şekilde kucagmızda alırız hersey gönlnce olsun..

sabah sabah ne gusel bır haber bu böle.allhım kucagına saglıklı bır sekılde almayıdda nasp etsın ınş...yeterkı ALLH ol desın ıste hastalık falan bahane....darısı bıze ınş

inşallah canım benım ya isteyen herkese versın rabbım arattıtwsınn gersey gönlunce olsun.....

Hayırlı uğurlu olsun.Bende duaların gücüne inanan bir insanım Bu konuda size ilginç bir hikaye anlatayım komşumuz 60 yaşında bir beyle evlendi.(Kendisi 45 yaşlarında epey kilolu bir bayandır).Çocuk yapmaya karar verdiler tabi tedavi gördüler.sonunda muratlarına erdiler nur topu gibi bir kızları oldu.Ama onun söylediğine göre Hergün niyet edip MERYEM SURESİNİ okumuş kesinlikle bu duanın faydasını gördüğünü söyledi

tebrik ederim arkadaşım ben de kenzül arş duasının içten ve inanarak okunduğunda nelere vesile olduğunu yaşayarak öğrendim, mucize gibi olaylar yaşadım, allah sana ve bebeğine sağlık versin canım hihoyyythihoyyyt

Back
X