Kenzülarş ve fetih suresinin mucizesi...

tebrik ederim arkadaşım ben de kenzül arş duasının içten ve inanarak okunduğunda nelere vesile olduğunu yaşayarak öğrendim, mucize gibi olaylar yaşadım, allah sana ve bebeğine sağlık versin canım hihoyyythihoyyyt

canım benım coooook t.e awin inşallah hayırlı haberlerini alırımda bebişimin rabbım herkesın gönlüne göre versin

tebrik ederim canım. çok sevindim senin adına. ben de epeydir bebek istiyorum. yalnız aklıma birşey takıldı 41 gün üst üste mi okudun kenzül arş suresini?araya hiç adetli gün girmedi mi?41 gün uzun bir süre de o yüzden sordum. normal adet günü 28-29 gündür.

tebrik ederim canım. çok sevindim senin adına. ben de epeydir bebek istiyorum. yalnız aklıma birşey takıldı 41 gün üst üste mi okudun kenzül arş suresini?araya hiç adetli gün girmedi mi?41 gün uzun bir süre de o yüzden sordum. normal adet günü 28-29 gündür.

mrb canım t..eee kenzülarş duasını yaklaşik 4 ay okudum tabikide adet oldugum zawan okuyawadımmm fetih sureside 2 ay sürdü adet oldugum günlerde onuda okumadım her gün günde 1 defa 41 gün okudum

Hayırlı uğurlu olsun.Bende duaların gücüne inanan bir insanım Bu konuda size ilginç bir hikaye anlatayım komşumuz 60 yaşında bir beyle evlendi.(Kendisi 45 yaşlarında epey kilolu bir bayandır).Çocuk yapmaya karar verdiler tabi tedavi gördüler.sonunda muratlarına erdiler nur topu gibi bir kızları oldu.Ama onun söylediğine göre Hergün niyet edip MERYEM SURESİNİ okumuş kesinlikle bu duanın faydasını gördüğünü söyledi

maşallah
meryem suresi 41 gün 1 er kez hayırlı evlat sahibi olma niyetiyle okunurmuş
birçok hanımdan, (kendi yakınları ve kendileri) bu surenin bereketi ile hamile kaldıklarını duyduk

meryem suresini bende çok duydum ,bende başladım 34. günümdeyim inşallah dualarımız kabul olur buraya yazarım olumlu olursa

Halam,bebeği olmayan birisi için Kenzül Arş suresini okuduğunu söyledi,bir süre sonra da kadın aramış halamı,bebek müjdesi vermek için..:31: Rabbim herşeye Kadirdir:31:

Yer gök duayla ayakta..Rabbim hepimizin hayırlı dualarını kabul etsin..Müminin mümine yaptığı dua geçermiş,dualarımızdan eksik etmeyelim birbirimizi:16:

Back
X