kep töreni

bOniTO

Yak hayallerini,ısıt evini. Cezmi Ersöz
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2008
1.173
221
323
kızlar dün bizim üniversitenin mezuniyet töreninde sunuculuk yaptım.Kep töreni olunca haliyle cübbelerin altında nasıl model elbiseler güzel olmuş kim ne giymiş güzel durmuş mu diye inceledim :27:
Biliyorum belki çok erken olacak ama ben şimdiden elbisemi almak istiyorum :32: tören havuz başında oldu ve cübbenin üzerindeki kuşakta turkuaz mavi renkte ben bu elbiseyi buldum nasıl olur sizce cübbenin içinde? $BERSHKA-PUL-SIMLI-ELBISE__54852315_0.webp $BERSHKA-PUL-SIMLI-ELBISE__54852315_1.webp lacivert renkli içinde ince simli ipler geçiyor elbise ışıl ışıl yani tam oturuyor vücuda
altına nasıl bir ayakkabı olur sizce ben platform topuklu ten renginde sade bir ayakkabı düşündüm ama ne dersiniz kızlar gidip alayım mı yarın fiyatıda oldukça uygun üstelik :32:

Son düzenleme:
Ne zaman mezun olacaksın anlamadım canım ben, eğer seneye ise bekle derim bir sürü model çıkabilir.
Ama bu elbise de aklın kaldı ise madem ucuz al. Bakarsın bundan daha çok içine sinen bulamazsın. :34:

2013 te canım mezuniyet seneye yani.Dayanamadım gittim aldım bugün hemde 30 tl ye :32:
seneye kadar başka aklımı çelen olursa onu da alırım ama çok güzel oldu bu da yaa :16:
altına nasıl bir ayakkabı olur bunun acaba

Back
X