Kep trenim ve Babam:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
babamın işleri çok yoğun hıcbır zaman benım hıc bır faatlıyeme katılmadı.ılk oklda folklore grdımm baska seyler yaptım hıcbızzaman beni izlemeye gelmedi senağlama bugün kep törenim mezuniyetım vardıı yıne gelemedi senağlama herkezinn babası yanındaydı resım cekınıyodu eglenıyodu benımkısı yıne yok yıne yokkgözlerim doldu agladımm yazarken bıle içim burukk ben onun bırıcık kızıyım ne olursa olsun ben daha onemlı degılmyım yanımda olması gerekmezmıydı çok üzgünümm :gitme: :1no2: beni yanlız bıraktı:çok üzgünüm:

konustum canımm konusmazmıyım napim kızım işim var dıyo şuan ona karşı yüzüm asık hala

benimde teyzemin kızı var babası hiç bi faaliyeti katılmaz dün mesela kep töreni vardı katılmadı keyfinden onunki devlet işinde çalışıyor ve 5 ten sonra boş ama gelmedi
bu sene üniversite sınavına girecek onu kim götürecek yerleştircek kazandıgı yere diye biz düşünüyoruz

canım fazlada sıkma canını bazı babalar böle işte hayırlısı....

hiç üzülme. bu yaştan sonra değiştiremezsin. surat asmaksa hiç çare değil. senin yanında olmamandan duygusal olarak nasıl olumsuz etkileneceğini düşünemeyen kişi astığın surata mı önem verecek Allah aşkına. Üzülme lütfen üzülmeni istemem. herkesle kendini kıyaslamana lüzum yok. O mantıkla gidersen babası vefat edenlerle kıyaslayıp iyi hissetmen gerekirdi. Kıyaslaman sdece kendini daha çok kötü hissettirecektir. Sen mezuniyetinin, bundan sonraki hayatının tadını çıkarmaya planlarını yapmaya bak bence. Anayı babayı kafamıza taksaydık kafamızda saç kalmazdı.

benimde babam sürekli yurtdışında olurdu görevi gereği
giderdi 2 ay 3 ay gelmezdi ve özel günlerimizde bayramlarda seyranlarda hiç bizimle olamadı
emekli olduktan sonra kuzenlerin faaliyetlerine etkinliklerine gidiyor
içten içe kıskanmıyor değilim çünkü en mutlu günlerimizde babam bizi göremedi
seni çok iyi anlıyorum konuşsan da fayda etmemiş ama baban kırıldığının farkındadır ve kendini affettirmek için bir şeyler yapacaktır emin ol yerimseniben

Bu kadar üzülme evet seninde haklı yönlerin var fakat oda çaıklama yapmış zaten işleri olduğunu söylemiş...
Oda istemezmi biricik kızının bu mutlu gününü görmeyi...
Ah benim babam yaşıyor olsaydı da kep törenimede gelmeseydi...

Yazını okuyuncakendi mezuniyet günm geldi aklıma....
Ailem Kocaelinde yaşıyor okul ise ıstanbul, finaller bittikten 2 hafta sonraydı diploma törenimiz ben de Kocaeline gittim ve ailemle beraber gidecektik törene... Cumartesi günü diploma törenimiz vardı... Parkormanda... Ama ben karşıdan yani bizim geleceğimiz yönden Parkormana nasıl gidileceğini bilmiyordum
Okulda en samimi arkadaşım da Anadolu yakasında oturuyor.. Cuma günü aradım Köprüden çıktıktan sonra 2. ayrımdan çıkacaksınız, amaaan neyse beni köprüdeyken ara ben tarif ederim dedi...

Ctesi sabah 10buçuk gibi yola çıktık... Saat 2 de tören başlayacak... Saat 12 gibi köprüdeydik... ve ben arkadaşımı aradıım.. telefon çalıyor açılmıyor.. çaldı çaldı açılmadı.... !0 dk sonra gene aradım açılmıyor telefon... neyse biz köprüden çıktık parkormana geldik, aa yok törende... Arıyorum açmıyor.... Tedirgin oldum sürekli arıyorumç.. Neyse kepleri cüppeleri gydik... Gene arıyım dedim, ve en sonunda açıldı telefon, gürültü vardı bulunduğumuz yerde sesini alamadım... XXX nerdesin sen dedim...
Ben YYY, XXX lerin komşusuyum dedi... Dedim hayırdır niyeaçmıyor telefounu,

XXX in babası sabah kalp krizi geçirdi ve vefat etti, sakinleştirici verdik ona da annesie de uyuyorlar dedi...
Ben şok tabiii...

babanızın hayatta olmasından daha değerli birşey yoktur... Varsın yanınızda olamasın, hayatta olsun sizi sevsin, ve sevmeye devam etsin yeter...

senağlama çok üzüldüm tüylerım dıken dıken oldu bi anda ya :( haklısınnız ama ne olursa olsun yanımda olmasını ısterdımm :a015:

sen yine iyisin mezuniyetine katılabilmişsin ben onuda yapamadım paramız yok dediler o kadar. birde bursu okuyordum bana maddi açıdan hiç yardımları olmadı istedimki sadece mezuniyetime katılayım. bölüm birincisiydim başkasının ismini okudular katılmadığım için. öyle bir yıkımdıki benim için.

bizde mezuniyet törenimin olduğu gün boş bi sebepten kavga ettik. mezuniyet törenime gelmedi :kızgın:

bizimki benden heyecanlıydı.. akrabaları falan çağırdı... ne de olsa sülalede bi onun kızı üniversiteden mezun olup kep giyiyordu... buyrunnnnnnnnn

valla sanki babam mezun olmuş desem yeridir. yanıma geldi beraber oynadık.. :teytey::teytey: halay çekti arkadaşlarımla.. tabi bizim baba emekli ondan...

Bebeğim hiç üzüLme ama benCe tRibe devam et :) baban anLasın hata yaptığını .. neden böyLe davRanıyorsn die sorduğunda da çek kenara konuş onLa olayı hiza et ..

Unutma ki babanın işi oLduğundan doLayı değiL sağ oLmadığından doLayı da qeLemeyebiLrdi... Yarın öbüRqün keşKe sağ oLsaydı da kep törenime gelmesede oLurdu diyeceksn... İşte keşKe dememeK için bu vaKtini üzüLerek haRcama bnCe ..

Ne demişLer DERDİMİ DİNLEDİM DERDİMDEN İĞRENDİM ONUN DERDİNİ GÖRDÜM DERDİME İMRENDİM ..!

Senn baban sağ ya peKi yetim oLanLar napsın? onLar ne kadar üzüLsede qeRi qetiremezLer ama snn bi şansın vaR ..

Bnce o tatLı canını üzüceğine iyiKi babam sağ de .. öLümü hiç bi zaman unutma ve şükRet yerimseniben

Allah bütün sevdiKlerimize uzun ömüR versn .. Dert veRsn ama onLarı başımızdan eksk etmesin inşaLLah (Amin):nazar: hadi snde üzLme artık mezun oLmanın keyfini çıkaR a.s.

duygu sömürüsü yap
içini sızlat
gelmesi gerekirdi ama ne yaparsa yapsın o senin baban değerini bil

Back
X